Spring naar bijdragen

KonijnStar

Members
 • Aantal bijdragen

  247
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

45 Uitstekend

3 Volgers

Over KonijnStar

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

775 profielweergaven
 1. KonijnStar

  blaadjes

  Ik weet niet wat het is, maar het is geen goed teken dat ze weinig hooi eten. Als het wat minder dan het gemiddelde is dan is het niet zo'n punt, maar als ze echt weinig eten heeft het vaak een reden. Dat ze het blaadje graag willen en snel opeten zegt ook niet veel, dat is met bijna al het groenvoer geloof ik. Ik zou dus in het vervolg ook niet zomaar wat geven voordat je zeker weet dat het niet giftig is.
 2. Je zou ze inderdaad nooit tegen moeten komen, omdat ze ze dus gelijk opeten. Volgensmij is het inderdaad het vaakst savonds laat of sochtends vroeg maar het kan ook overdag.
 3. Voor zover ik het kan zien lijkt het wel op blindedarmkeutels
 4. Het fijnste zou natuurlijk zijn dat het door zijn gezondheid komt omdat dat weer over kan gaan, maar ik vrees dat het door de puberteit komt, aangezien dat qua leeftijd wel klopt. En als dat zo is, dan is de kans minuscuul dat het nog goed komt. Ik zou ze voor nu even helemaal uit elkaar halen, dus dat ze elkaar ook niet kunnen zien of ruiken
 5. Ah dat begrijp ik wel, maar als hij naar een willekeurige voedster verhuisd is de kans redelijk dat het niet goed gaat samen en hij alsnog weer moet verhuizen
 6. Dat zou ik niet aanraden. De kans is groot dat het gelijk goed gaat samen, maar in de puberteit ontwikkelen konijnen pas echt hun karakter. Twee willekeurige konijnen bij elkaar zetten gaat daarom heel vaak niet goed. En als het in de pubertijd mis gaat is dat natuurlijk jammer, want misschien willen je ouders dan al helemaal geen vriendje voor Punky meer. Ik snap dat het leuk is om een konijntje van je vriendin over te nemen, maar je kunt Punky het best in een opvang laten speeddaten. Dan weet je zeker dat het klikt Edit: Én als je een jong konijntje neemt moet je dus of Punky of dat konijntje laten castreren (weet niet welke van de twee de ram is), twee voedsters gaan namelijk zelden goed samen. Daarom is de opvang veel handiger, daar zijn de konijntjes al gecastreerd.
 7. Kun je hem niet naar een opvang brengen?
 8. Ik vond een enorme kettingkeutel in het hok, dus ik denk dat het een lichte verstopping is geweest (door de haren) die vanzelf over ging
 9. Je kunt je moeder proberen duidelijk te maken dat het niet iets is wat je op een of andere random website hebt gelezen, maar dat het echt overal staat en uit onderzoeken is gebleken. En als je moeder overtuigd is kan zij misschien helpen je vader te overtuigen­čśë Misschien ook handig om je ouders mee te laten lezen in dit topic?
 10. Heeft de opvang jullie verteld het zo te moeten doen? Het is niet zon hele goede methode namelijk. Als je ze bij elkaar zet bepalen ze de rangorde, dat is heel belangrijk in het koppelproces. Maar door ze elke keer weer bij elkaar weg te halen begint dat steeds weer op nieuw. En door ze naast elkaar te laten leven met een hekje er tussen kunnen ze frustraties naar elkaar op bouwen, omdat ze elkaar wel zien en ruiken maar niet bij elkaar kunnen. Het beste is geloof ik (andere forumleden, correct me if i'm wrong) om ze gewoon op neutraal terrein bij elkaar te laten en als dit langere tijd goed gaat en er meer rust is dan kunnen ze naar hun definitieve verblijf.
 11. ze had trouwens de laatste tijd erg veel kettingkeutel door het verharen, dus het kan een verstopping zijn. Er hing zelfs nog wat aan haar achterwerk
 12. Ja ik heb haar al geappt maar ze reageerd niet en kan nu ook niet bellen
 13. KonijnStar

  Veel liggen

  Je kunt ook gemakkelijk wat speeltjes voor hem maken van wc rolletjes, dan maakt het niet uit als het kapot gaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .