Ga naar inhoud

Gizmo2

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gizmo2

  1. Oké, bedankt Gridje heb 3 maand geleden ook een konijntje gehad en die kon geen seconden zonder mij. Maar had wat problemen met mijn partner en ik heb 3dagen op straat geslapen. En ik moest mijn konijntje meenemen van hem. En er hebben mensen gebeld naar de flikke en die hebben Gizmo1 naar een mevrouw gedaan die wilde graag voor hem zorgen. Dus een week nadien was alles weer goed gekomen met mij en mijn partner, en ben naar die mevrouw gegaan om te zeggen morgen kom ik hem halen. Oké zei ze!! Maar toen ik hem ging halen zei ze me dat ze hem op straat heeft gezet!!! Ik ben direct naar de flikke en de dierenbescherming gegaan. Maar mevrouw was spoorloos verdwenen. En heb elke dag terug naar die plaats geweest en gezocht en gedaan en affiches gehangen in alle winkels en zo!! Na een maand of 3 kwam er een jonge vrouw aan mijn deur ik heb jou konijntje gevonden. En ik dacht op de eerste moment dat hij het echt was. Maar blijkbaar niet

    • Vind ik leuk 1
  2. Hallo konijnenvrienden, ik heb een Teddy Dwergkonijntje een rammelaar. Van 7maand en hij noemt Gizmo2. Ik heb hem gekregen van een jonge vrouw, en de eerste dag liep alles goed. De tweede dag kost ik hem niet aanraken of zelfs zijn naam niet eens zeggen of hij ging lopen. En hij beet me en heel luid grommen. Nu heb ik hem al een maand en het gaat al wel wat beter. Nu sinds gisteren heb ik gehoord dat hij luid en rap ademt.
    Weet er iemand wat het kan zijn? Maak me ongerust. Groetjes Daisy en Gizmo2

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .