Ga naar inhoud

maaykemaayke

Members
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

maaykemaayke's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

5

Reputatie

  1. Dankjewel! ik had inderdaad gezocht op internet en het enige dat ik me nog kan voorstellen is dat er eentje ziek is... Heb net even met de dierenarts gebeld en die stellen voor om met de oudste even langs te komen om te checken... en anders hebben zij ook nog iemand die voor hun een opnieuw koppelen doet. We gaan het zien 🙂 bedankt voor jullie antwoorden!
  2. Ze zijn allebei geholpen. Philiene is wel een stukje ouder, ze komt van het asiel, maar ik gok een jaar of 8/9. Bellamy is eerder 3/4? Ze ogen verder allebei gezond... Ze zijn wel erg aan het verharen allebei. Ik dacht zelfs nog; zou het komen omdat ik met een nieuw middel de vloer heb gedweild zondag?? (niet het verharen, maar het gedrag 🙂 )
  3. Hoi allemaal. Ik heb in januari mijn konijn Phileine laten koppelen aan een nieuw maatje (nadat haar vriendje waarmee ze was na 7 jaar ingeslapen moest) Dat gaat nu al maanden en maanden heel erg goed. Spelen en lief zijn voor elkaar... tot gister? Ik moest ze echt uit elkaar halen omdat het gevaarlijk was. Plukken overal en echt elkaar aanvallen en proberen te bijten. Vandaag gebeurde het weer drie keer... Ik maak me zorgen, vooral als ik op werk ben en er niks aan kan doen. Heeft iemand tips, of een idee waarom ze ineens zo vechten, ik kan de reden niet vinden en het is ook niet overduidelijk wie er begint? Dank alvast!! liefs<3
  4. Hoi allemaal, ik heb afgelopen week mijn lieve Fabio moeten laten inslapen. Ik probeer zo min mogelijk menselijke emoties te projecteren op Phileine, die nu alleen in huis loopt, maar ik lijk toch te merken dat ze een beetje verloren is. Ze was eerst heel hard op zoek naar hem, maar zit nu de hele dag stil in een hoekje terwijl het normaal een boef is. Daarom wil ik niet te lang wachten met een nieuw maatje voor haar halen. Maar daarbij hoort meteen mijn vraag: Philiene is inmiddels zes (heel actief en sterk). Nu lijkt het me dat ik haar moet koppelen aan een konijn van dezelfde leeftijd? Maar ik merk dat ik daar zelf wel moeite mee heb. Niet omdat ik geen oud konijn wil hebben, maar omdat het toch wel elke keer veel verdriet geeft om afscheid te moeten nemen van een konijn en dit zou betekenen dat ik altijd oude konijntjes blijf hebben die dus ook sneller zullen gaan. Is het ook mogelijk om haar een iets jonger maatje te geven? Of wordt ze daar minder gelukkig mee? Ik heb al een aantal koppelplekken gemaild, maar het is nu natuurlijk even druk voor reacties en ben benieuwd naar jullie ervaringen. Bedankt alvast! Liefs en een hoppy nieuwjaar ❤️
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .