Ga naar inhoud

coonnijn

Members
  • Items

    355
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door coonnijn

  1. Mag ik vragen waar je mee vernevelt? Ik heb het idee dat mijn konijn het ook benwauwd heeft, ben al bijna drie week met haar aan voeren, ze wil zelf niks eten en lijkt ook moeite te hebben met ademhalen.

    Op de foto ook niks te zien.

  2. Ze eet nog steeds niet uit haarzelf, ze valt af dus dat is niet goed. heb haar nu echt vanalles gegeven wat ook maar lekker kan zijn.Ze knabbelde net van de wilgentakjes maar brokjes oid nee dat wil ze niet.

    Hooithee ook al geprobeert. Olvarit , dwangvoer van de dierenarts. wortel witlof appel haver ander lekker hooi verwen spul met allerlei lekkere dingentje nee ook niet.

    Dus als iemand nog een gouden tip heeft????? dan hoor ik het graag.

    Ze is wel vrolijk en allert en huppelt lekker rond. ze at net wel haar bdk op dus dat produceert ze wel.

  3. Mijn konijntje Daisie, heeft sinds een aantal dagen dat ze een soort raar geluid maakt, geen niezen of knorren maar een geluidje. Een of twee keer per uur.

    Het eten gaat ook niet van harte.

    Ik ben dus naar de da. geweest maandag en een pijnstilling gekregen en een middel voor de darmpjes. Ook moest ik proberen haar paardebloemblaadjes geven maar die lust ze niet.

    Nu eet Daisie eigenlijk nog niks, (voer haar als sinds maandag ook bij ) Wat kan het zijn? haar tanden en kiezen zijn in orde en geen koorts een klein raadsel dus..

    Daisie is een binnen konijn gecastreerd en nu vier jaar oud, nooit ziek geweest. En leeft met haar broer samen.

    Iemand tips of ideeen? volgens de da. heeft ze wel pijn maar waarvan? Haar buikje voelt normaal aan niet extreem hard of zacht geen bobbels.

    Heb nu appel en muesli gegeven in de hoop dat ze dat wil maar neehoor, :s

  4. is ie wel verkouden, ik ben vrijdag naar de noordshow geweest en het sloeg mij al op

    mijn keel, wat een stank zeg en die dieren zitten daar de hele dag in die lucht.

    hoop voor je dat ie snel opknapt. en laat die man maar lekker l.llen afmaken omdat ie verkouden is, moet niet gekker worden. En als fokker ben je toch ook liefhebber? dan ga je toch geen dier afmaken omdat ie verkouden is?

  5. en wat ook belangrijk is dat de Da ook van jou iets wil aannemen, ik heb het met een da gehad die gaf mij een papier mee waarin stond dat mijn dier voor de operatie geen eten mocht, Ik ging met mijn ratje heen en ik wist dat dat wel moest, dit heb ik tegen ze gezegt en ze hebben het in een vergadering aan iedereen laten weten en nu wordt ervoor gezorgt dat de juiste info gegeven wordt, Dat vind ik ook wel fijn. En iedereen maakt fouten, dat is helaas zo en een normale Da moet van wel heel veel dieren verstand hebben tegenwoordig hoor. katten honden konijnen cavia;s slangen en wat nog niet meer ..........

  6. Ik ga zelf met de katten al jaren naar de borgstee, daarvoor naar Meche toen hij nog zij eigen praktijk had zelfs met mijn eerste konijn (zeg meer dan 15 jaar geleden)

    Maar heel raar voor mijn destijds ratten en nu konijnen ga ik daar liever niet heen heel raar maar dat is een gevoel. Poesman daar ga ik ech niet heen daarom heb ik de da in vries ook als back up ik rijdt liever daarheen dan dat een van mijn dieren naar die Poesman gaat.

    ABe heeft vroeger ook iets van 10 jaar geleden een cavia om zeep geholpen dus dat zit er ook niet in.

    En Groningen vind ik dan net iets te ver weg, mocht er iets met Daisie zijn na de operatie dan wil ik wel binnen 10 min bij de da staan en dat lukt niet naar groningen vrees ik. Denk dat ik toch maar eens met de Da in Vries ga bellen.

    Verdere tips zijn welkom hoor.

  7. Aangezien mijn Daisie nu 7 maand oud is ben ik alvast aan het kijken voor

    een goede da in mijn omgeving, heb net op de lijst hier van de bb gekeken maar daar staat niets:frown:

    (voor castratie)

    Ik heb bram bij een da in vries laten helpen en daar ben ik eigenlijk wel heel erg te spreken over maar misschien zijn hier bb met betere ideeen

    Moet ik verder nog ergens aan denken? straks ?? ik weet dat ze zowiezo 8 maand moet zijn dus ik wacht nog even maar wil al wel goed geinformeerd zijn..

  8. haha leuke foto's hoor

    en hier vinden ze de mandje ook leuk heb zelf ook een soort hangbakje

    gekocht en die is al voor de helft opgegeten alleen het ijzeren

    model is nog zichtbaar,

    beetje hooi erin en je kunt ze niet blijer maken

  9. oh die stokjes vinden ze hier ook niets, heb nu wilgenmandjes gekocht

    bij de tuinland en die vinden ze heerlijk die zijn ook wat minder dik en hard

    en ze hebben nog lol met het mandje ook nog

    en voor een mandje betaal je rond de 3 euro

  10. ik ben ook al eens langs de wilgen-dingetjes-afdeling gelopen in het tuincentrum, maar weet nooit zeker of iets nou ongelakt is..

    je kan het wel zien de gelakte zijn wat donkerder en glimmen meer

    de niet behandelde zijn wat lichter en ruwer

  11. zal zeker een foto maken

    en het leuke is ze kosten eigenlijk niets iets van 3.95 en hoe groter het mandje oke dan worden ze ook duurder maar zo'n wilgen bol is nog duurder

    je moet wel de ongelakte mandjes kopen natuurlijk

    en je kunt ook hangmandjes kopen die kun je ophangen in hun hok

    en bijv hooi in doen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .