Spring naar bijdragen

eke-9

Members
 • Aantal bijdragen

  5114
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door eke-9


 1. Pfoe, dat is alweer een hele tijd geleden dat ik hier online ben geweest!


  Ik weet nog de eerste keer dat ik op het forum kwam, als meisje dat nog op de basisschool zat. Inmiddels de basisschool allang weer voorbij, de middelbare school inmiddels ook achter me gelaten. Wat vliegt de tijd!


  Sinds 3 weekjes doe ik de opleiding MediaVormgeving, wat me heel goed bevalt. Hele leuke opleiding, gezellige mensen. Heel erg blij dat ik mn plek hier heb gevonden, want was nogal bang dat het toch net niet mijn ding zou zijn. Zelfs het sporten vind ik nu leuk, wat eerst totaal niks voor mij was!  :) 2. Ik vind emo's en gothic altijd wel interessant. Laatst stond er in de Girlz! ook nog een interessante stijl van kleding, maar ik weet zo even niet meer hoe het heet .

  Ook 'illuminatie' vind ik wel interessan, maar daar moet je echt van houden. Het is een soort geloof waarbij je je ziel aan de duivel verkoopt. Veel rappers en zangers en zangeressen zitten hierbij, zo ook bijv rihanna.

  Maar ik zie dat je al bezig bent, veel succes ! ;)


 3. Misschien kennen sommige me nog, maar waarschijnlijk ook niet want ik ben al heel lang niet meer op BunnyBunch geweest.

  Mijn echte naam is Melissa.

  Ik heb gekozen voor de naam eke-9 omdat ik een boek had gelezen over een meisje dat als chatnaam eke had. dat vond ik wel grappig dus heb ik dat gekozen. de -9 is omdat ik 9 was toen ik me hier heb aangemeld, wauw dat is al lang geleden..

  Inmiddels ben ik dus 13 en al 4 jaar op bunnybunch :)


 4. Gisteren had ik 2 uur uitval (Super natuurlijk!) en er was geen leraar te bekennen dus zijn we naar dorp gegaan . Maar 2 mensen, de stuudjes, hebben ons verraden aan een leraar en we mochten heerlijk 2 uur nakomen. En we zijn ingeschreven als spijbelen. dankjewel stuudjes ;C

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .