Ga naar inhoud

jenni1978

Members
 • Aantal items

  450
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

jenni1978's Achievements

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

11

Community reputatie

 1. Is er iemand bekend met JR Farm Grainless Complete Dwergkonijnen? Ik heb de product informatie gekopieerd... Zou het een goed voer zijn??? Productbeschrijving Passend en natuurgetrouw mengsel voor dwergkonijnen van grassen, aromatische kruiden, heerlijke bloemknoppen en vitaminerijke groenten, tot 100% vrij van granen en granenbijproducten Grainless Complete voor dwergkonijnen is een gezond en smakelijk alleeenvoer voor konijnen, absoluut zonder granen en granenbijprooducten! Dwergkonijnenvoer Grainless Complete bestaat voor 100% uit zorgvuldig geperste Quad-Bits, die alle speciale Grainless componenten in zich verenigen en die door hun speciale vorm de tandslijtage ondersteunen. Door een optimaal mengsel van ingrediënten is geen selectie mogelijk. Het knaagdierenmengsel bestaat uit vele grassen, kruiden, bloemen en groenten. Grainless is bijzonder kaliumarm en ondersteunt met zijn natuurlijke hoge ruwe vezels de tandslijtage en de spijsvertering. Daarnaast is Grainless Complete rijk aan vitaminen, waardevolle sporenelementen en het voordeel aan onverzadigde vetzuren uit verse lijnzaad, venkel en nigelle. Er is afgezien van kunstmatige kleurstoffen, aroma's en genetisch gemodificeerde ingrediënten. Het knaagdierenvoer is ook vrij van suikerrijke ingrediënten, pulp en gries.
 2. Verse wilgentakken en takken van de els. Vooral de wilg viel in de smaak.
 3. Vandaag is de konijnendroom junior binnengekomen. Wat ruikt dat lekker!!! Konijnenkinders werden er ook helemaal blij van. 🎉
 4. Marketing is alles natuurlijk😉🤣
 5. Colosso en Max krijgen op dit moment SS junior. Nu wil ik overgaan op graanvrij. Vanaf welke leeftijd kun je overstappen? SS junior geef je tot 20 weken, dat staat op de zak. Bunny nature konijnendroom kun je pas vanaf 6 maanden gaan geven. Wat geef je voor die tijd dan? Ik zag wel een junior iets, maar dat leek voor chinchilla' s en degoes. Is er wel een graanvrij variant voor jonge konijnen??? Alvast bedankt voor het meedenken!
 6. jenni1978

  Vliegenvanger

  Ik ben erg benieuwd of je het al hebt opgehangen en of je verbetering merkt....
 7. Yep, vandaar Colosso en Max🤣
 8. 🤣🤣🤣 een hangoor natuurlijk. Zoooo fijn als je telefoon automatisch corrigeert 🤦‍♀️
 9. Hallo allemaal, Ik heb al gelezen dat meerdere konijnen hun voer lekker naar binnen schrokken. Mijn Max heeft hier ook een handje van. Nu heb ik laatst een snackrol (zie foto) gekocht. Nu dacht ik: Hé, ik kan ook het voer hierin aanbieden. Dan is hij langer bezig en kan hij niet schrokken. Heeft iemand ervaring met voeren via een snackrol/-bal ipv een bakje met voer?
 10. Hallo, Ik ben heel wat jaren weggeweest... In 2009 heb ik me voor het eerst aangemeld op Bunnybunch. Uiteraard is er in die jaren veel gebeurd en veranderd in mijn leven. Inmiddels ben ik een man en een zoon van 8 jaar rijker. Ennnnnnn we hebben 2 konijnen onze voedster Colosso woont sinds 1 maand bij ons en we hebben onze ram Max(imus) die vrijdag 2 weken bij ons woont. Beide dwergkonijnen, Colosso heeft staande oren en Max is een kantoor. Uiteraard zitten meneer en mevrouw niet bij elkaar. Ze hebben elk hun eigen hok. Ze wonen buiten in de tuin en na de castratie van Max worden beide hokken aan elkaar verbonden. Als we thuis zijn kunnen ze in de ren (elk een eigen deel). Ik vind het erg leuk om weer terug te zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .