Ga naar inhoud

Tamaaraa

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

103 profielweergaven

Tamaaraa's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. Dit weekend is er een kleine vooruitgang en eet Oscar al meerdere dagen weer. Mocht er iets uitkomen dan zal ik dit zeker nog toevoegen.
  2. Bedankt voor alle tips. Mijn vriendin heeft gisteren inderdaad contact opgenomen met Wilhelminapark. Als het goed is heeft haar dierenarts nu contact met een dierenarts van daar. Ik zal ook de andere 2 nog even doorgeven. Het is zo complex inderdaad, hopelijk wordt hij snel geholpen.
  3. HULP GEVRAAGD voor een vriendin. Gekopieerd bericht van haar pagina: Mijn lieve konijntje Oscar heeft een onbekende, zelden voorkomende kwaal. Zijn kiesjes vallen uit zijn bekkie. De groeicellen (tandwortel) rotten weg en daar is geen aanwijsbare reden voor. Geen duidelijke ziekte en zeker geen trauma. Het gaat snel, want kiesjes die 12 dagen geleden nog vast zaten, zijn er nu uitgevallen. Het is mijn dierenarts er alles aangelegen om hem te helpen. Antibiotica en ontstekingsremmers hebben niets gedaan. Hij gaat nu zijn boeken induiken om te zoeken wat de oorzaak kan zijn. Mijn vraag dus: is er iemand die ooit zoiets heeft meegemaakt met zijn konijntje en daar een oplossing/medicijn voor heeft gevonden. Oscar heeft een heel fijne, zorgvuldige en kundige dierenarts (gespecialiseerd in konijnen), waar ik veel vertrouwen in heb, dus links naar andere dierenartsen is niet wat ik zoek. Tenzij zij de oplossing hebben en ik contact met hen op kan nemen om eventuele informatie door te spelen. Het kan natuurlijk zijn dat experimentele medicijnen bij ern ander konijntje zijn aangeslagen. Heeft iemand dit eerder meegemaakt? Ik heb verder geen idee kwa voer of iets omdat dit over een konijn van een vriendin gaat. Het is zo zeldzaam en tot nu toe geeft iedereen aan dat ze hier nog nooit van gehoord hebben dus probeer ik het maar via hier. Liefs, Tamara
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .