Spring naar bijdragen

Mariëlle

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Mariëlle

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 1. Bedankt voor de tips! Mijn rammetje is gewoon teveel een goedzak haha. Maar met belonen gaat ze ook gerust grommen, want ze wil dan al het eten voor zichzelf :( Ze gunt hem gewoon niks, arme kerel haha. #doeslief :P
 2. Het lijkt er idd wel op dat dat het is! Maar toch jammer dat ze nooit echt heel lief voor hem is haha.
 3. Zover ik weet is er verder niks gebeurd met d'r. Ze was vanaf het begin al erg dominant, en m'n rammetje is totaal niet dominant. Dus het is niet echt een nieuw probleem. Wat de rest ook zegt, het kan heel goed de tijd van het jaar zijn, dus hormonaal.. dat ze het daarom nu meer doet dan anders. Ze heeft vaker zo gedaan, maar ik vond het niet echt een groot probleem omdat ze het rammetje nooit verwondde. Maar nu zat ik eraan te denken, toen ze alleen zat dat ze echt veel liever was.. jammer!
 4. Mariëlle

  Vervelende voedster

  Hallo allemaal! Ik heb een voedster, en een gecastreerd mannetje samen zitten, al een aantal jaar. Daarvoor heeft ze een tijd (1 jaar ong) alleen gezeten. Toen ze alleen zat was ze super lief, kon je aaien enz. Maar nu is ze echt totaal niet aardig meer.. Ze is sowieso al dominant (het koppelen ging wel goed) vanaf het begin. Maar ze gromt altijd, zeker met voeren. Het mannetje mag ook niet eten en drinken van haar, en bij alles wat hij doet gaat ze vervelend bij hem doen. Gaat ook steeds op hem rijden en trekt daarbij haren eruit. De laatste tijd krabt en bijt ze ook in m'n enkels als ik het verblijf binnen loop... en aaien kan ik haar al helemaal niet meer 😞 Waarom was ze in haar eentje zo super lief en leuk??? en nu is het eigenlijk een kreng 😞 Maar ik doe niet zomaar m'n diertjes weg! Iemand tips?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .