Ga naar inhoud

SuzanneKnuffel

Members
  • Items

    5.222
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    9

Berichten die geplaatst zijn door SuzanneKnuffel

  1. Volgens mij heb ik ook altijd mountain hay voor mijn nijntjes.. en hier vinden ze de wortelsmaak geweldig.. ze trekken het zo onderhand uit mijn handen als ik de ruif kom bijvullen.. en is al een tijdje in de reclame bij Pets Place dus lekker voordelig ook

    • Vind ik leuk 1
  2. Ik heb gestemt op "ze vinden het een beetje spannend", maar eigenlijk weet ik er niks van.. ze zitten dit jaar voor het eerst buiten, maar volgens mij vinden ze 't wel prima..

    Wij zijn met oud&nieuw weg.. dus ik ga vragen aan mijn schoonouders vragen of ze voor er geknalt word nog ff willen komen kijken of ze voldoende hooi & water hebben.. en de volgende dag komen mijn schoonouders ze dan biks, hooi & water geven.. ze zitten al tegen de schuur aan.. en heb altijd al een soort van brandveilig dakleer over de ren liggen dus vermoed dat ze er niet al te veel last van zullen hebben..

  3. Ik zou gewoon kijken waar jouw konijntje het goed op doet.. de meeste zweren hier bij Science Selective of Hope Farm Super Trio, maar het is denk belangrijker dat jouw konijntje het goed doet op de voeding... zorg in ieder geval dat het geen gemengd voer is met mais enzo erdoor.. 

  4. Ja, dat is normaal haha! Konijn eigen kun je wel zeggen. Doen wel meerdere konijnen..

    Hier zijn ze heel erg boor Science Selective, Hope Farm Super Trio...  maar je moet effe kijken waar jouw konijntje het goed op doet.. ik geef Country's best en dat vinden mijn nijntjes heerlijk..! Ik zou in ieder geval géén gemengd voer meer halen.

  5. Is de voedster gecastreerd/gesteriliseerd? Misschien hormonen, maar zou zomaar ook rangorde kunnen zijn.. misschien is je rammetje gewoon een beetje een sulletje die alles toelaat, en daar speelt de voedster natuurlijk op in..

    Zolang het niet uitdraait op vechten zou ik ze gewoon hun gang laten gaan.. zoals ik het nu lees vind je ram het wel best allemaal..

  6. Dee meeste konijnen vinden het niet fijn steeds opgetilt te worden.. dus dat naar andere ruimtes "meenemen" zou ik niet dragend doen.. gewoon lekker laten lopen.. misschien iets met spelletjes ofzo.. 

  7. 5 minuten geleden zei marjanx:

    Klopt, dat is met elk dier zo. Maar helaas is die van mij niet meer zo jong.

    Dan zou ik er niet voor kiezen er een hond bij te nemen.. want straks kan het niet overweg samen en wie moet dan weg? Waarschijnlijk niet de hond

  8. 20 minuten geleden zei marjanx:

    Maar ik neem even aan dat jij een jong konijntje hebt gekocht.

    Mijn konijn is al wat ouder, en extreem bang voor honden. Dat is een heel andere situatie.

    Ja ik had inderdaad 2 jonkies van 8 en meen 6 weken.. en die vinden de meeste dingen wel oké.. dat vind ik ook het voordeel van jonge dieren.. die kunje vaak nog kneden en dingen aanwennen.. 

  9. Ik heb er destijds echt niet naar gekeken of ik wel een konijntje moest nemen ivm de hondjes hoor.. ik heb Nijn gewoon gekocht.. gelukkig kunnen mijn hondjes er goed mee overweg dus was het voor mij geen probleem.. 

  10. Behoorlijke ingreep? Als ze daarna van al haar klachten af is, vind ik die ingreep zelf wel meevallen.. 

    Had hier ook een voedster die voortdurend schijnzwanger was.. nu is ze gesteriliseerd en is ze een heel ander konijntje.. dus ik zou liever voor die operatieve optie kiezen dan al die druppels, sprays of wat dan ook..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .