Ga naar inhoud

*MiCheLle*

Members
  • Items

    603
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door *MiCheLle*

  1. Van biks kun je nooit te weinig geven want het is niet het hoofdmenu.Zolang ze 24 uur per dag beschikking hebben over goed hooi dan kunnen ze ook geen honger hebben.Ik geef hooguit 30 gram per konijn per dag.Geef ik meer dan eten ze minder hooi en vind ik ook regelmatig bdk's.Dus geen zorgen hoor. :)


    • Vind ik leuk 1
  2. Ik begin het ook heel erg zat te raken, jullie hebben geen die wat jullie voor kwetsende dingen zeggen.

    En ik snap niet waarom? Wat doe ik in hemelsblauw verkeerd.

    Ik ben gewoon iemand die hier op het forum zit en met niemand ruzie zoekt, ik vind dit pesterijen en dat vind ik echt heel erg.

    Sorry excuses,maar je antwoordn waren voor mij vaak gekijk aan die van Suus dus...nogmaals sorry.

  3. Hè Michelle doe eens even wat liever

    Ieder, ik doe gewoon niet mee aan de " ruzie" heb zoiets van ze is nu gegaan en verder zullen we zien hoe het is.

    Ben echt geen trol hahahahaha

    Nou je antwoorden zijn vaak net zo nietszeggend als die van SuzanneKnuffel,ook van die blijf-aan-de-gang-zinnetjes-zonder-echte-betekenis.

  4. Ik heb ze zoveel mogelijk met rust gelaten.Wel steeds gekeken van een afstandje en twee dagen nog pijnstiling moeten geven maar ik heb onze voedster gewoon bij het rammetje gelaten en niet gescheiden.Ik heb ze beide op handdoeken gehad.Je ziet gauw genoeg of ze wil eten of niet.De uren na de castratie at onze voedster ook niet echt en de ochtend er na hebben we gedwangvoerd.Ik zag als een berg op tegen het dwangvoeren omdat ik dat echt nog nooit heb gedaan bij een konijn en we hadden ook nog nooit medicijnen hoeven geven.Maar mijn man heeft haar in een haddoek gewikkeld vast gehouden en ik heb haar de spuitjes pijnstiller en spuitjes dwangvoer gegeven en eigenlijk ging dat helemaal vanzelf.Nadat ze eenmaal dwangvoeding had gehad ging ze toch weer zelf eten.Het keutelen was even anderhalve dag minder maar eenmaal aan het eten ging dat ook weer beter.Ik zou ze niet scheiden maar in 1 kooi houden en dan ze goed in de gaten houden maar je hoeft er echt geen dagen naast te blijven zitten.Na een week groeide de buikhaartjes alweer een beetje terug zo snel gaat dat.Dit was voor ons ook de eerste maal dat we dit meemaakte want we hadden nog nooit een voedster laten helpen maar alles bij elkaar viel het 200% mee.


  5. Oei en dat net voor het avondeten,mijn maag begint wel lichtelijk te draaien want wat ziet het er erg uit.Ik hoop dat hij heel snel hersteld.Wat ik me afvraag is of er geen rasvereniging is van deze konijnen?Omdat het een raskonijn is?.Ik zou deze foto's indien mogelijk naar zo'n vereniging sturen met dit hele verhaal,dan kunnen ze zien wat voor ellende ze aanrichten onder het mom van mooi.Want ik begrijp waarom je het hebt gedaan enzovoorts maar de foto's van zowel voor als na zijn om te janken,dat arme dier.Dat zijn after-oren leven er mooier uit mag zien dan daarvoor.En jij krijgt van mij ook een dikke pluim want je hebt je hart zeker op de juiste plaats.


  6. Nee want DAN weet je het even niet meer, is het niet?Je klets van A tot Z uit je nek en als het te warm word dan gooi je het over een andere boeg door weer zoetjes een nieuwe vraag in de groep te gooien.


     


    Maar voor degene die wil weten wat ik dan geschreven had:Tuurlijk joh,waarom neem je niet gelijk 2 rammen?Dat past best in dat rennetje van de Action.En dien 80cm kooi...ach met een beetje propppen kom je een heel eind....


     


    Verder ga ik nu een negeervoorkeur inschakelen want het blijkt dat ik het moeilijk vind om hier niet op te reageren.


  7. Advies vragen aan de dierenarts vind ik niet altijd het beste wat je kunt doen. Als je medisch advies nodig hebt is de dierenarts inderdaad degene die het beste kan adviseren, maar niet iedere dierenarts weet even veel over het houden van konijnen als huisdier en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

    Precies!Onze dorpsveearts had ons ook het advies gegeven om de ram met 5 maanden te laten helpen en wij waren zo dom om dat vooor zoete koek aan te nemen..En dat deden wij ook braaf en goddank is er niks gebeurd want ik vind 2 konijnen al veel laat staan een heel nest.

  8. Dus Daisy heeft nu al praatjes over haar menu haha,ik lig in een deuk.Misschien vind ze Science Selective wel lekker mijn ervaring is dat veel konijnen het meestal direct graag eten.Maar hooi is belangrijker dus zolang ze dat goed eet is het geen probleem als ze minder biks eet.


     


    PS leuke avatar. :)


  9. Ja dat is goed en misschien lust ze wel een klein beetje groente om de eetlust wat te stimuleren.Er is natuurlijk veel veranderd en ze zal ook even moeten wennen.Het ene konijn raced gelijk vrolijk rond en de ander is misschien nog onder de indruk van alle nieuwigheid.Ook kijken of ze blijft keutelen en ze misschien hoe moeilijk ook even met rust laten en er niet continue bij gaan zitten.Want hoe lief je ook bent,ook jij bent nieuw voor ze.Geef het even de tijd.


     


    PS als ze de beaphar niet lust kan het natuurlijk zijn dat ze daarom niet graag eet.Eet ze de hope farms beter geef dat dan zonder de Beaphar.Ik las dat Beaphar een nogal sterk luchtje zou hebben en misschien waardeerd niet ieder konijn dat als ze het niet gewend zijn.Zelf heb ik het nooit gevoerd dus weet niet of het echt zo is.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .