Spring naar bijdragen

wupsie

Members
 • Aantal bijdragen

  20238
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  23

Berichten geplaatst door wupsie


 1. Dat lijkt mij zeer onpraktisch Eevee...

   

  Ik ben een muis aan het haken voor een bevriend stel die elk moment baby kunnen krijgen. Heb de kleuren aangehouden die in het patroon stonden , maar het grijs van een ander merk, maar twijfel of ik het wel mooi vind... zilvergrijs met wit...

  En ik moet nog een halve poot en de staart maar ik ben die kleine onderdelen zat... maar ja, een muis met 1.5 poot en zonder staart is ook zo wat...

  Goed, we hebben weer ff lekker geklaagd, kunnen we nu weer met frisse tegenzin verder


 2. 4 uur geleden zei Evee:

  Bij mij wisselt het emotionele afhankelijk van mijn schildklier haha. Normaal had ik nooit moeite met films en hield ik het altijd wel gewoon droog, hooguit een beetje vochtige oogjes. Soms heb ik nu van die momenten dat ik al volledig in tranen ben bij een schattig otterfilmpje dat voorbij komt op facebook. Of gisteren bij een filmpje van babyeendjes die van een bruggetje naar mama toe springen. Soort wandelende hormoonbom ben ik zo af en toe. 

  Ooh kan dat echt met schildklier te maken hebben? Ik heb het laatste jaar 1.5 jaar ook heel erg.  Zit ik een liedje te zingen met Tom krijg ik zo'n brok in mn keel en tranen in mn ogen. Echt waarom?! En bij het circle of life gedeelte bij the lion king (musical) ook overigens haha.  

  Ik dacht dat het aan andere medicatie van mij lag. Maar schildklier zou ook goed kunnen dan

  • Vind ik leuk 1

 3. 6 uur geleden zei Dollie:

   

  Iemand anders ontvoeren naar Beauty & the Beast dan :D 

  Ja, maar wie?!

  2 uur geleden zei Rian:

  Ik vond Beauty and the Beast echt heel leuk, ik word al gauw blij van een film dus ben niet zo kritisch of een remake wel of niet goed is.

  Laatst naar de musical van the Lion King geweest, ik vond het echt geweldig. Dat is natuurlijk wel weer heel anders maar jemig wat was dat allemaal mooi gedaan! Die verhalen zijn zo mooi geschreven van Disney, ik moet toch altijd huilen, of het nou musical, tekenfilm, remake of wat dan ook is haha!

  Wij zijn paar weken tetug ook naar the lion king geweest. Echt super mooi!! Het is dat het zo duur is, anders wilde ik nog wel een keer heen xD


 4. 1 uur geleden zei Dollie:

  Ik hou helemaal niet van dat soort remakes en de trailer van Beauty and the Beast sprak me ook niet aan. Niet aan mij besteed. 

  En dat is dan weer vette pech voor mij... :( 

  Zookeeperswife is wel de bedoeling dat we daar heen gaan. Maar met 6 dames is een datum prikken niet heel eenvoudig haha


 5. Ja, nu nog vol blijven houden en niet opnieuw stof vergaren lienappelsien :'D

   

  Alice in wonderland vond ik ook wel leuk. Maar ik hou van disneyfilms haha. Wil beauty & the beast ook nog zien.

   

  Gosht in the shell hebben mijn ouders gezien. Die vonden het heide echt 3x niks.


 6. wat een sukkels daar buiten zeg. whaha beetje in de kou op mij gaan staan wachten terwijl ik door de achterdeur ben gekomen en hier al dagen lekker warm bij de kachel zit te wachten, gezellig bij Gertje en Pien-Vlekje.


  • Vind ik leuk 1

 7. *klopt het stof van zich af* zo ik ben er ook weer eens.

  Max had idd artrose in zijn rug. Als je hem niet kende merkte je niks aan hem. Hij had alleen steeds blaasontsteking en urinebrand, wat dollie al zei.

  Toen er artrose vast gedteld is, heb ik hem eerst op een hoge dosis gezet. Zo leerde ik hem zonder pijn kennen en kon ik de subtiele hints oppikken wanneer hij last had. Uiteindelijk kreeg hij 3 jaar lang alleen nog metacam als het nodig was.

  omdat we zijn hok ook gelijkvloers hadden gemaakt, dus geen trapjes en verdiepingen, had hij nog zelden pijnstilling nodig.

  • Vind ik leuk 1

 8. Waarom verkoopt een dierenarts 20 soorten trovet voer, maar geen trovet voor konijn? (Nee, ik bedoel geen selective!!!)

  Waarom is care+ nergens te koop?

  Waarom hebben ze 1 van de leukste winkeltjes in de omgeving gesloten om er nu carnaval spullen te gaan verkopen?

  Zucht!

  als ze de rest verkopen kunnen ze de konijnenbrok ook bestellen. Ik bestelde het bij medpets.


 9. Oh nee, nou weet ik het gelijk michelle :rofl:

  Maar ik heb er niks mee gedaan Lonja, alleen op het eind zelf zijn naam ingevuld. Maar we hadde idd wel gewonnen. Meeste geld in kas. Al was dat ook doordat een groep niet op zn kluisje lette en we die dus leeg hebben kunnen roven :P maar ja, je mol als penningmeester aanwijzen is ook niet zo slim he :P

  • Vind ik leuk 1

 10. Zegt me zo even niks michelle... weet je ook niet meer wat de boodschap was?

  Bij ons speelden we ook met 3 teams van 6 personen. Ik zat (gelukkig) bij Frank in het team. Nadeel was wel dat ik bij de loting daarom al gelijk wist dat frank de mol was haha. Ik zag het gelijk aan zijn gezicht haha.

  • Vind ik leuk 1

 11. Je zou de keutels eens na kunnen laten kijken op wormen. Een konijn in de groei hoort niet te vermageren, en slecht eten is ook niet goed. Dus gezond verklaard vind ik bijzonder.

  toen ik Morris kreeg, werd hij ook mager en liet ook eerst zijn brokken staan en later andere dingen ook. Zijn keutels zagen er ook prima uit. Maar toen de DA zijn ontladting onder de microscoop legde vierden de wormen feest! Alle mogelijke soorten wormen bleek hij bij zich te hebben.

  Een konijn kan dus best gezond ogen en goede ontlasting hebben en toch echt wat mankeren.


 12. Wow, heb ik dit zo maar gemist!! Ik moet echt tijd vrij maken...

  maar veldman was wel degene die opdracht gaf voor de poging tot moord op nina, want je hebt hem zien bellen met dat mannetje.

  de aflevering van maandag heb ik het begin grmist, dat moet ik dus nog ff terug kijken merk ik wel :P en van gister moet ik ook nog zien. Niks gedaan dat werken :P

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .