Ga naar inhoud

Binkie-Lover

Members
  • Items

    367
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Binkie-Lover

  1. Hoihoi allemaal,

     

    Ik heb net mijn konijn even losgelaten in tuin. Dit doe ik wel vaker dus hij is gewend aan het gras. Nou zat die net weer in zijn hok en toen ik keek lag er wat diarree in zijn toiletje. Hij gedraagt zich verder prima, eet goed en is gewoon nog enthousiast. Ik zelf denk dat het komt doordat het gras te nat was. Nou heeft hij niet heel veel gras gegeten. Hij was te druk met rond rennen en op onderzoek uit te gaan.

    Ik weet nu eigenlijk niet zo goed wat ik moet doen, omdat hij zich verder goed gedraagt. Hebben jullie tips? En komt het ook door het natte gras denken jullie?

     

    Groetjes!!!

  2. Hallo allemaal,

     

    Ik wou met het hok van mijn konijn schoonmaken en wat ontdek ik plakpoep. Snel gekeken bij zijn komt en ja hoor ook dar zat het. (Het is niet veel maar toch.) Geprobeerd het er gewoon af te halen, maar het zat er stevig op. Dus heb ik een bakje lauw water gepakt en het daarin laten weken. De poep is er ondertussen af, maar de haren zijm nog wel vies. Is dit erg? En kan ik nog iets anders doen? Moet ik de dierenarts hiervoor bellen? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen...

    Groetjes!

  3. Hallo allemaal,

    ik was net even bij mij konijn en ik had al een beetje het gevoel dat hij niet zich zelf was. Nou wou ik hem net een snoepje geven. Maar hij wou hem niet opeten, terwijl hij er normaal helemaal verzot op is. Herkent iemand dit? Heeft iemand enig idee wat er is met hem? Kan ik hier iets aan doen?

     

     

  4. Mijn kleding wisselen kan niet. We zijn namelijk direct door gegaan naar mijn opa en oma. Wel kan ik andere schoenen aan doen. Is het ook mogelijk om de onderkant van de schoenen heel goed schoon te maken. Zodat ik wel gewoon met mijn schoenen het hok in kan? Ik heb namelijk al mijn zomer schoenen mee gehad.

  5. Hoi allemaal,

    Ik was op vakantie en daar waren best wel veel wilde konijnen. Nou ben ik bang dat ze het RHD-2 virus hebben en ik dat nu meeneem naar mijn konijn. Wat kan ik doen om te zorgen dat mijn konijn het niet krijgt. O ja en er was ook een dood konijn daar dus daarom ben ik er nog banger voor. Natuurlijk ga ik sowieso mijn handen heel goed wassen voordat ik naar mijn konijn ga. Kan ik nog meer doen? Misschien is het handig om te weten maar ik was op vakantie in West Duitsland. Net over de grens. 

    Alvast bedankt! 

     

  6. Hallo allemaal,

    ik wil mijn konijn graag deze vakantie nog Laren castreren ala dat kan, want dan kan ik hem lekker verwennen en hem goed in de gaten houden. Maar nu had ik wel wat vragen.

    kan ik hem nu wel castreren in verband met de kou?

    Wat moet ik voor en wat moet ik na de operatie doen en klaar hebben voor hem?

     Hij heeft nu een zandbak in zijn hok moet ik die dan weghalen zodat hij niet kan graven in verband zijn wond?

    Alvast bedankt!

    groetjes!!!

  7. Hallo allemaal,

    Mijn konijn heeft wel vaker een beetje korstjes rondom het oog (je weet wel zulke slaapkotsjes die we soms hebben na het slapen) en dan vaak in de hoek. Alleen nu valt het mij op dat het er meer zijn.

    Is dit erg of juist normaal?

    Groetjes!

    PS ik weet niet of dit hier goed staat

  8. Ik heb geen idee hoeveel je moet doen. Ik geef ook hope farms en ik weet ook nog niet precies hoeveel ik moet geven want als ik op het lichaamsgewicht van mijn konijn uit ga mag die maar ongeveer 18 gram en ik vind dat best wel weinig dus ik weet ook niet hoeveel ik moet geven hij heeft onbeperkt hooi en krijgt elke dag groente.

    Mijn konijn is een dwergkonijn ongeveer 1,5 jaar oud en weegt 750 gram.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .