Ga naar inhoud

Shivaya

Members
 • Aantal items

  762
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Shivaya won de laatste dag op 23 oktober 2018

Shivaya had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

214 Goed

Over Shivaya

 • Titel
  Shivaya

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente bezoekers van dit profiel

1205 profielweergaven
 1. Nouja in het begin maakte ik me wat zorgen over het eten want Daja was gewoon te bang om te eten en als ik ook maar in de buurt van het hok kwam dan ging ze rennen. Als Loki ging drinken dan durfde ze nog wel met hem mee te lopen en ook te drinken, maar verder zat ze in een hoekje verstopt. Wel het hoekje het dichtst bij Loki dus ze zochten elkaar wel op. Inmiddels zit het wel goed, ik zie haar regelmatig door het hok wandelen en Loki en Daja liggen meestal tegen elkaar aangepropt. Net zag ik dat Loki éindelijk zijn zin gekregen heeft en dat Daja hem poetste, kortom ze zijn heel erg leuk samen
 2. Dankje :). Nee twee weken wel, het was een koppelvakantie en het duurde even voordat het stabiel genoeg waren. Daja is vrij bang (kwart wild) en Loki was vrij dominant wel. Zodra Daja wat minder bang is ga ik een foto proberen te maken, ze zit nu nog best wel in een hoekje.
 3. Wat een leuk idee, een eigen wilg in de tuin. Toevallig heb ik nog een gigantische sierpot staan waarvan de plant die erin stond het niet meer overleefd heeft (Gelukkig heb ik nog wel stekjes weten te redden). Daar zou wel een mooi wilgenboompje in passen hoop ik, ik ga me binnenkort eens inlezen.
 4. Nou Loki was echt zijn brutale zelf bij de opvang zag ik al, telkens op zijn achterpoten de boel in de gaten houden. Ze zijn net thuis, hij is gekoppeld met Daja (van opvang konijnenparadijs). Ik had al wel verwacht dat dat zou klikken dus ben blij dat het zo gelukt is. Ze zijn allebei druk aan het verkennen, de cat cubes zijn een succes 😛 Loki vindt ze helemaal leuk. Ze jagen nog niet echt achter elkaar aan maar liggen nu wel gezellig tegen elkaar aan, dus al in al is het best vredig tot nu toe.
 5. ohja, ik zal ook eens opletten wanneer de bomen hier gesnoeid worden. Ik denk dat ik daar nu al te laat voor ben.
 6. Ahja ik dacht ook: ik kan best eens met mijn schaar op pad hahaha (zal goede indruk op de buurt maken). Maar je knipt die gewoon af? Slim, ik ben ook even rond gaan vragen bij vrienden.
 7. Eerder had ik altijd een vast adres waar ik af en toe wat wilgentakken kon ophalen, maar nu we verhuisd zijn gaat dat niet meer. Waar halen jullie takken voor de konijnen vandaan? Het is niet dat ik een boom in mijn tuin heb staan die ik kan snoeien.
 8. Shivaya

  Het planten topic

  Oh leuk! Wat apart, ik ben wel benieuwd of het lukt met de sla. Ik heb het wel een keer met een lychee pit gedaan, ik had er uiteindelijk 1 plantje uit gekregen en die ben vervolgens vergeten water te geven 😰. Dus best wel balen, maar het was wel gelukt. Weet iemand toevallig hoe lang het duurt voor een sanseviera gaat groeien? Ik heb dus een paar 'cuttings' gemaakt, dus een blad in stukjes gesneden. En die stukjes hebben nu allemaal wortels en ik heb ze denk ik al wel zeker 2 maanden in een pot staan en ze groeien gewoon niet.
 9. Shivaya

  Jippie topic 2021

  Wat goed dat je zo goed voor jezelf zorgt en zo hard werkt aan deze uitdagingen.
 10. Ja hij knapte goed op en hij is nog enorm actief voor zijn leeftijd, dus ik gun hem die laatste jaren met een maatje gewoon (ondanks dat hij echt al wel wat ouderdomskwaaltjes begint te krijgen). Hij heeft namelijk echt nog niet door dat hij oud is.
 11. Nee, ik denk dat ik een mailtje krijg zodra ze stabiel zijn. Laatste nieuws was dat ze qua karakter en energie een goede match lijken, maar dat meneer nog wat te dominant is en haar nog geen rust gunt. Zodra hij wat kalmeert, denk ik dat ik wel bericht krijg.
 12. ooohhh valt het op dat ik Loki mis? 😛 Ik heb cat cubes van marktplaats gekocht en loop al dagen ideeën om het hok op te leuken te verzamelen. Geen nieuws is goed nieuws denk ik dan. Laatste wat ik hoorde, leek het een match te zijn met de voedster die ik ook al in gedachten had voor hem. Ik had lichte voorkeur uitgesproken omdat ik gewoon op basis van de beschrijving dacht dat het een match kon zijn, maar onder de streep maakte het mij vrij weinig uit wie hij uit zou kiezen. Het zou wel heel grappig geweest zijn als hij ineens met een gigantische dame thuis kwam 😛. Meneer is nog erg actief voo
 13. Ja al die schattige foto's 😛
 14. Hm het lijkt me wel leuk om een beetje te stapelen, ik zal eens kijken of dat ook lukt en stevig genoeg staat.
 15. Oké ik ben ook overtuigd, ik wil ook een cat cube 😛. Wat is de ervaring in een ren buiten, zou het makkelijk omwaaien als je het opstapelt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .