Ga naar inhoud

crax

Members
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methodes

 • Website URL
  https://instagram.com/faunaforest_?utm_medium=copy_link

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Limburg
 • Huisdieren
  Cavia's, degoes, gerbils, muizen

Recente bezoekers van dit profiel

462 profielweergaven

crax's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

22

Community reputatie

 1. Eten??? Dat hoef je tegen Mimi geen twee keer te zeggen!
 2. Vriendschap is... samen over mij roddelen πŸ˜†πŸ˜‡
 3. Ik heb er weer een paar hoor πŸ˜…
 4. Ik heb dus geen konijnen meer, alleen knaagdieren. En daar heb ik een heleboel foto's van die ik mooi vind, en die ik graag in dit hoekje zou delen 😁 Ook ben ik erg benieuwd naar jullie mooie knaagdierfoto's! Deel erop los zou ik zeggen 😊 Hier mijn eerste lading;
 5. In mijn buurt liggen twee knaagdieropvangen en een derde die ook konijnen doet; 't Kuufke, Het Zoekende Keuteltje, en De Reddertjes. Ook is er de dierenbescherming in Born. En dat is pas een klein deel van Limburg! πŸ™‚ Maar misschien is het al opgelost, ik heb vernomen dat er niet ver hier vandaan dan toch wat vrouwtjes op zoek zijn naar een huisje. Bedankt voor het meedenken!
 6. Ik heb nog geen kleurmuizen gevonden in opvangen in mijn buurt, helaas! Ik zie de provincie Limburg ook niet meer op de lijst staan, kan dat?
 7. Hoi BB'ers πŸ™‚ Wij hebben momenteel nog twee kleurmuizen, waarvan er eentje helaas een tumor heeft. Op den duur wordt het dus tijd de groep uit te breiden. Nu blijkt het haast onmogelijk om in mijn omgeving een fokker te vinden?? Het liefst haal ik ze niet uit een dierenwinkel, en het allerliefst zou ik willen kiezen voor minstens een siameeskleurige muis. Hebben jullie hier een idee hoe dat op redelijke afstand van Sittard, Zuid Limburg te doen is? Facebook en Google weten het namelijk niet πŸ˜… Alvast bedankt!
 8. Hoi! Ik ben nieuw hier, of eigenlijk, niet echt. Ik gebruik dit profiel net pas weer, maar ben jaaaren geleden toen ik mijn eerste konijnen kreeg heel actief geweest op dit forum als Maggy, dat was de naam van mijn eerste konijntje. Inmiddels heb ik geen konijnen meer, wel een scala aan knaagdieren 😁 ik geloof dat daar hier ook een afdeling voor was! Maak kennis met Bink en Pippin, Noor en Loki, Finn en Ollie, en Ginny, Plini, en Sun! β™‘
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .