Ga naar inhoud

Stéphanie87

Members
  • Items

    1.653
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

1.869 profielweergaven

Stéphanie87's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

  1. Eén dame is gecastreerd. Degene waar op gereden wordt door de gecastreerde ram nog niet. Ik vond de winter daar geen geschikt moment voor. Ik denk wel dat het met de lente te maken heeft. Het is gelukkig ook niet de hele dag door. Ze liggen ook heerlijk samen met z’n drieën. De korsten zijn al meerdere dagen oud. Duidelijk niet heel vers dus hopelijk valt het mee. Ik ga het goed in de gaten houden.
  2. Afgelopen augustus heb ik een voedster gekoppeld aan mijn bestaande koppel (die al twee jaar samen zaten) de koppeling is goed verlopen en ze zitten sinds die tijd al samen buiten in een heel groot verblijf. Ondanks dat de ram en voedster van het oorspronkelijke koppel geholpen zijn (het nieuwe konijn nog niet) rijdt de ram nu na een half jaar ineens erg veel op de ‘nieuwe’ voedster. Ze heeft nu allemaal korsten in haar nek. Ik weet niet of dat van het uittrekken van haar is of dat ze ook echt gebeten is door hem. De ram zou toch niet zoveel last moeten hebben van hormonen? Hij is gecastreerd. Zou dit tijdelijk zijn of is dit drietal toch ineens niet geslaagd en kan ik beter de voedster weer weghalen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .