Spring naar bijdragen

0oiriso0

Members
 • Aantal bijdragen

  398
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door 0oiriso0

 1. Bedankt voor jullie reacties!

  Ik heb ook uiteindelijk besloten om haar niet weg te doen. Het is ook niet dat is persee met haar wil knuffelen, maar ze moet er een keer uit om naar buiten te kunnen en om het hok schoon te maken. De laatste tijd wachten we uren voordat ze wat gaat doen, en dan lukt het zelfs nog niet. We werden er gewoon helemaal gek van.

  Vandaag gaat het al wat beter met Amy.

  Ik koop geen konijntje erbij, want dat mag ik niet - maar mn vader gaat het hok misschien verbouwen.

  Groetjes Iris

 2. Hallo allemaal,

  Mijn konijn (Amy) is de laatste tijd heel erg veranderd. Je kunt haar nog wel aaien door het gaas heen, maar zodra je haar wilt oppakken rent ze weg. Wij doen dan altijd een groen draaghokje erin. Elke keer als ze erin zit en ik wil het deurtje sluiten rent ze weg. Ook gromt ze dan heel erg. Ze blijft dan de hele tijd zitten waar ze zit. Kom je te dicht bij haar, dan gromt ze. Ook valt ze heel veel dingen aan, zoals een handdoek of het deurtje van het draaghokje. Ik krijg haar dus helemaal niet meer uit haar hok! Dit lukte eerder wel altijd. Ook is ze een stuk wilder. Als je het konijnenhok openlaat (aan de bovenkant), dan springt ze er zo overheen. Dat is al een keer gebeurd. Gelukkig waren we net op tijd.

  Wat moet ik doen? Ligt het misschien aan het konijnenhok? Dat die te klein is? Het is namelijk een dwergkonijnenhok en ze is geen dwergkonijntje. Ik kan ook geen ander konijntje erbij doen. Of moet ik haar maar naar de kinderboerderij brengen?

  Help me a.u.b!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .