Ga naar inhoud

nathalie b

Members
  • Items

    3.157
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door nathalie b

  1. Ik durf bijna met zekerheid te zeggen dat daar nu dus een abces zit.....Het zal dus waarschijnlijk door de DA open gemaakt moeten worden en gespoeld moeten worden en vervolgens AB....

    De "pus" die erin zit zal de konstruktie van een soort dikke kaas zijn en zal er ook niet zomaar uitkomen.

    Ik zou er toch zeker mee naar de DA gaan.

  2. Maar stel dat ze haar rug verdraaid had en er een zenuw beschadigd is .....wordt het met rust ook beter.

    Als ik het zo lees heeft ze dus minder kracht in haar achterpootjes .......

    EC vind ik ook weer lastig....die van mij had toen verder ook geen symtomen alleen kon hij niet meer hupsen....wel staan en lopen.Is na panacur enzo ook verder geen verbetering meer ingekomen.Ik heb daar toen ook een hele tijd aan getwijfelt of het wel EC geweest is....

  3. Mischien lullig gezegd maar goed bedoeld......Is het niet mogelijk om nu al naar een andere partner voor Joep te zoeken en dan Sjaak naar binnen voor de winter?

    Stel ,en dat is realistisch gezien,Sjaak wordt slechter en komt te overlijden......wil je dan ook niet een andere partner voor Joep?

    Joep is natuurlijk nog superjong.....en waarschijnlijk zijn er zat nijntjes rond die leeftijd.

    Inslapen van een konijn vindt ik persoonlijk.....denk dat je het het beste zelf kant zien wanneer het zover is.Ikzelf heb 2x de beslissing moeten nemen en die rakkers waren nog lang zo oud niet......moeilijk maar waar trek je de grens.....twijfel blijf je altijd houden;maar je moet zelf achter de beslissing staan.

  4. Als je de medicijnen gaat afbouwen kan je dat doen door bv ipv 4x daags ,dan 3x daags dan 2x daags en dan 1x.....maar dan wel dezelfde hoeveelheid.

    Over die inenting....ik heb hetzelfde probleem toen gehad met Ollie.....geven als hij ziek is en aan de AB zit is onverstandig.Maar ik denk dat als hij binnen zit je het beter later kan laten doen.De enting zal dan wel duurder zijn;hoe je het ook bekijkt het blijft een risico.Maar als je hem nu laat enten en hij wordt er ziek van heb je ook een probleem.

  5. Sterkte met het verlies van lieve Joep.......

    Je was een superbaas voor Joep;er zijn er zat die niet zo ver waren gegaan.

    Ik weet hoe je je nu voeld......Probeer de nare dingen te vergeten en geef alle goede dingen een plek in je hart.Ik weet zeker dat Joep nooit vergeten zal worden......

    Ik weet verder niet meer wat ik moet schrijven....hoe dan ook je bent een Toppertje!....vergeet dat niet!....

  6. Goed om te lezen dat Joep 50 gram is aangekomen!.Misschien is de reden van het afvallen wel dat hij nog heel veel energie nodig heeft om beter te worden......een mens gebruikt ook meer energie als die ziek is.De gevolgen van de myx. zullen ook best weer een tijd nodig hebben om te verdwijnen.....voorlopig heeft Joep wel bewezen dat het een Bikkel is!

    Ik blijf duimen voor het menneke!

  7. Ik vind het super hoe jij je inzet voor dit konijn!

    Ben ook zeker blij dat joep vooruit blijft gaan maar zonder jouw was hij zo ver niet gekomen!

    Ik denk dat je wel voorgedragen mag worden als BB van het jaar.Je verdient echt een flinke schouderklop en joep ook natuurlijk (wel zachtjes voor Joep....we willen hem geen pijn doen!).

    Ik blijf het volgen en zal blijven duimen voor Joep!

  8. Ik heb mijn konijnen bij mijt nog nooit een kap om gedaan en zijn er altijd perfekt van genezen.

    Ook van surolan nog nooit geen negatieve dingen ondervonden....smeerde het zelfs op wondjes op de pootjes.....geen enkel probleem.

    Ik denk dat het belangrijker is dat je konijn eet en geen stress heeft dan dat hij aan zijn oren krabt........

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .