Ga naar inhoud

Joelle86

Members
  • Items

    94
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Joelle86

  1. Veel mensen willen wel maar weten niet dat er ook natuurlijke middelen voor dieren bestaan.

    Zelf ben ik natuurgeneeskundige voor dieren, voornamelijk gericht op honden, katten en paarden...maar veel wat je hiervoor toepast kan ook toegepast worden voor konijnen.

    Ik heb een aantal jaren een praktijk gehad voor dieren, echter was er destijds nog niet zo animo voor omdat mensen er vaak toch wat sceptisch tegen overstaan. Ik ben toen gestopt, maar mijn hart ligt natuurlijk nog steeds bij de dieren en pas het nu voornamelijk toe bij mijn eigen dieren.

    Maar aangezien ik hier wat mensen zag die toch wat vraagjes hadden ivm natuurproducten wilde ik toch even een tip geven naar deze site. Er staat gewoon heel veel informatie op van veel verschillende producten.

  2. Ja ik heb zelf altijd de Puur wondgel in huis en meestal ook wel de Puur Diarree. Super spul en tenminste niet zo chemisch.

    Veel dierenartsen verkopen het niet hoor, de meeste staan niet zo achter de natuurlijke middelen om het maar zo te zeggen.

    Heb je geluk dat jouw da het wel verkoopt...

    Sommige reform zaken en dierenwinkels willen het ook nog wel verkopen.

  3. Ik zie de afgelopen dagen hier wat vragen staan over zalfjes op wonden, homeopathie bij dieren etc. Dus ik dacht misschien hebben jullie hier wat aan.

    Zelf gebruik ik altijd natuur producten voor mijn dieren en heb dan ook een kleine EHBO doosje met wat spulletje wat gewoon heel handig is om in huis te hebben.

    Op deze website staan allemaal producten die speciaal voor dieren zijn en ook een heleboel de geschikt voor konijnen en knaagdieren. Even lekker rond snuffelen en lezen, erg informatief en dan weet je ook gelijk wat er zoal te koop is voor je dieren.

    Je kan niet op deze site bestellen, is een groothandel, maar alle info staat er wel. Rechts in beeld kan je zoeken naar een verkooppunt bij jouw in de buurt.

    http://www.nmlhealth.com/

    Groetjes Joelle

  4. Kijk even op deze website en dan bij dit middel http://www.nmlhealth.com/p,36,508/Darm-Compositum.aspx maar ook andere middel van Groene Os zijn erg goed (er zijn meerdere middel bij darmproblemen, kijk even welke het beste bij je nijn past). Gericht op dieren en de meeste ook geschikt voor knaagdieren/konijnen.

    Als je rechts op de site kijkt zie je verkooppunten staan als je dat aanklikt even je postcode invoeren en dan zie je de dichts bijzijnde verkooppunt.

  5. Ik weet niet wat je wilt geven... maar hou er wel rekening mee dat je niet té veel geeft. Wat homeopathie kan ook verkeerd werken, als je te veel geeft kan je een contra indicatie krijgen.

    Wat wil je geven en om welke reden?

    Homeopathie, kruiden en bach bloesem kan heel goed gegeven worden aan dieren (honden, katten, paarden, konijnen, cavia's) je moet enkel wel even geduld hebben. Natuurproducten werken nooit gelijk maar hebben even de tijd nodig...daar in tegen pakken zij wel de oorzaak (mits het goed middel word gebruikt) aan waardoor je vaak wel geheel van de klacht af bent.

    Een goed voorbeeld zijn bv huidproblemen: vaak geeft een DA hier een zalfje voor wat je erop moet smeren...echter komt de klacht van binnen uit (bv allergisch of verkeerde voeding) en zou er gekeken moeten worden wat de oorzaak van het huidprobleem is. Als je de oorzaak oplost ben je ook van het vervolg in dit geval het huidprobleem af.

  6. Je hebt er ook die je met schroeven kan bevestigen.

    Deze hangen heel stabiel (ook als je konijn er op steunt).

    Ja dat heb ik gezien, maar pas nadat ik deze al in huis had en concludeerde dat ik het eigenlijk niks vind. Ik had ze online besteld toen ik mijn nieuwe binnenhok bestelde, ik dacht oh dat is handig! niet dus...

    Ik heb van die gewone ronde drinkflessen maar ben der ook niet helemaal weg van...

    Ga denk ik ook 1 Skippy kopen en die is even uitproberen, ik sprak laatst iemand die er ook wel enthousiast over was.

  7. Ik gebruik ook gewoon drinkflesjes, vind bakjes niet echt praktisch... heb het vroeger wel gehad maar als ze 1 keer een sprong maken zit gelijk het waterbakje vol zaagsel en stro.

    Ik heb overigens wel die bakjes die je aan de tralies kan hangen maar ik ben er niet echt tevreden over. Ik had ze gekocht omdat dat me handig leek voor de korrels omdat die bakjes op de grond ook steeds vol zaagsel zaten.. maar ze hangen niet echt stabiel (metaal is te dik om te buigen, dus moet ze zo gebruiken), en de nijntjes moeten er altijd tegen op staan en dan wankelt die dus ook.... en doordat het niet echt zwaar materiaal is hebben ze in een drukke bui nog wel eens de neiging om het bakje eruit te trekken.

    Ik gebruik het nog wel steeds omdat het beter is dan een gewoon bakje maar vind het zeker geen oplossing en al helemaal niet om er water in te doen...maargoed dat is natuurlijk mijn ervaring en mening.

    Dit zijn de bakjes die ik heb hangen;

    355382574.jpg

  8. Die neem ik ook zo nu en dan mee! Alleen zo jammer dat het nog nooit verder is gaan groeien of zo, maar goed, de konijnen genieten er van! :yes:

    Haha dat probleem heb ik hier ook! dus elke keer weer een nieuw plantje kopen:$ maar geeft niks want ze vinden onwijs lekker en het is nog gezond ook!

  9. Mij is altijd gezegd pas vanaf 3 maanden en dan langzaam opbouwen. Ik ben begonnen met kleine stukjes witlof en wortel. Nu is er peterselie, rucola, af en toe een ietsie pietsie peer, wortelloof en wat ik in huis heb bijgekomen.

    Potjes kruiden kun je ook HEEL goedkoop bij Lidl kopen, 99 cent voor een potje :whistle2:

    Ja, klopt dat de potjes bij Lidl maar 99 cent zijn, maar die zijn wel bijna de helft van dat potje wat ik nu gekocht heb... Maar haal ze meestal ook wel bij Lidl hoor! maar had nu geen zin om alleen voor de peterselie naar de Lidl te gaan.

    De meeste groente en fruit zijn sowieso bij Lidl goedkoper dan bij AH en het is ook van prima kwaliteit..althans dat is mijn ervaring.

  10. Ik heb gisteren bij AH een plantje met Peterselie gekocht en dat is een stuk voordeliger dan wanneer je de peterselie in een zakje koopt want zo'n zakje kost 0,99 cent en zo'n heel plantje (ik had een lekkere grote uitgezocht:$) was 1,99... mijn nijntjes vinden peterselie heerlijk!! het is altijd zoo op..

    andere groentes ook wel hoor maar peterselie vinden ze toch wel het lekkerst.

    Ik geef ze ook nog, paprika,appel,witlof, sla (soms als wij het eten, niet te veel ivm diarree), wortel .... ik wissel het altijd af maar ze krijgen hier elke dag wel lekker verse groente/fruit.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .