Ga naar inhoud

Hermelijn en Liza

Members
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hermelijn en Liza

  1. ja, ik dacht eerst ook aan om hem te laten inslapen.Maar hij is verder heel vrolijk, lijdt geen pijn, het hindert hem alleen dat hij zijn achterpoten nog maar een beetje kan gebruiken. Ik ben altijd bereid, als het wat slechter wordt, hem meteen naar de da te laten brengen. Maar hij eet goed, hij rent in de ren, hij komt een aai vragen bij mij, hij likt zijn maatje af, hij is nieusgierig voor nieuwe spelletjes. Dan heeft hij toch geen pijn?

  2. Hallo allemaal,

    Sinds een jaar heb ik een konijn dat zijn achterpoten niet meer kan gebruiken. De dokter zegt dat het iets genetisch is, zijn nieren zijn heel zwak en hij kan zijn achterpoten noch nauwelijks gebruiken. Het wordt niet meer beter en het kan zelfs erger worden. Ik heb dat geaccepteerd en probeer hem nu een gelukkig leventje te geven tot het niet meer gaat.

    Doordat zijn nieren zo zwak zijn en zijn ruggengraat, kan hij bijna niet meer zijn achterkant goed schoonmaken en ook bij zijn oren kan hij niet goed bij. Ik wil hem graag helpen en zou graag tips willen hebben hoe ik hem het beste schoon kan houden. Wat is zijn dagelijkse vachtverzorging? Waar moet ik op letten? Hoe kan ik het best zijn achterste schoonmaken? Hoe vaak? En hoe zijn oortjes?

    Alvast Bedankt

    Miriam

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .