Ga naar inhoud

buddy&glenn

Members
  • Items

    10.967
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door buddy&glenn

  1. Ik heb toevallig eergisteren in het bos brandnetels, dovenetels, paardenbloemen en de bladeren ervan en gras gehaald, dit heb ik laten drogen en door elkaar gemengt, toen had ik eigen kruidenhooi, helemaal gratis alleen met wat geduld :mdr:

    Ze vonden het heel lekker!

  2. Gisteren waren we bij de Boerenbond, we hadden sowieso nog biks nodig (En ik had een cadeaubon :mdr:) en we hadden niet gezien dat er ook van die schepbakken stonden, dus we hadden gewoon zo'n verpakte biks genomen. Nou hadden we al afgerekend en zagen we toen dat er ook van die bakken waren waar je de biks kon scheppen. En volgens die kassamedewerkster was het biks dat verpakt was gezonder? Omdat er meer vezels inzaten en vitaminen. en in het schepbiks zat niks...

    Ik vond het een beetje vaag klinken, normaal pakken we altijd biks uit die bakken..

    Weten jullie het misschien?

  3. Hmm oke dankjulliewel, dan ga ik gewoon op zoek naar andere Groenten die ze lusten, heb net stukjes wortel en komkommer gegeven, ze waren niet echt geintresseerd, loesje knabbelde er wat aan, misschien dat het dalijk wel succes heeft, of met andere groenten :)

  4. In de lijst van Veilige planten staat ook Rozenbottels, die staan bij mij aan de overkant, maar aangezien ik aan een drukke straat woon, is het dan verstandig ze dit te geven, kan het kwaad? als ik ze nou afwas, wat kan ik van de rozenbottel precies geven?

    Thankyou:he:

  5. Nee nee nee... nee... :( las op hyves, kreeg een steek, zie het nu pas hier :( ***********! Je hebt er alles aan gedaan, maar het mocht niet zo zijn :(:( Pff, heel veel sterkte Mindy!!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .