Ga naar inhoud

buddy&glenn

Members
 • Aantal items

  10967
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door buddy&glenn

 1. Dankje :) Nog 23 weken haha. Dus duurt nog even. Maar ben goed ziek geweest tot week 14 dus conditie is niks... te veel doen (dus werken) zal terugval kunnen geven en dat moeten we niet hebben natuurlijk. Dus vandaar nu al thuis. Erg veel vrije tijd om op bb rond te hangen dus :mdr:

  Ah oké! Das wel heftig! Maar idd een goede keuze om dan thuis te blijven. En je hebt natuurlijk nog altijd te konijntjes. Sterkte met het pootje!

 2. ow Frank komt ook nog even met argumenten:

  -kind leert oplossingen bedenken

  - kind wordt er volwassen van.

  -Kind leert onderhandelen

  kort gezegd: het zou goed zijn voor de ontwikkeling van het kind :P

  Haha dankjewel! :) zijn idd ook wel goede argumenten, ook al ben ik het er niet mee eens :P

 3. Welke argumenten heb je zelf al dan?

  Had zelf al dat de leerlingen dan idd zelfstandiger worden. Maar had ook dat de school wel passieve hulp mocht bieden door bijvoorbeeld een poster op te hangen waar een contactpersoon opstaat die de leerlingen die gepest worden kunnen helpen, zo kunnen de leerlingen zelf de stap nemen voor hulp.

  Ook had ik als argument dat als de leerling gelijk actief geholpen wordt zonder dat hij er zelf moeite voor hoeft te doen de leerling zichzelf misschien als 'zielig' gaat zien. De leerling gaat er dan sneller vanuit dat er altijd, ook in de rest van zijn leven, hulp zal zijn. (iets wat niet zo is)

  maar nogmaals vind het erg moeilijk omdat ik vind dat de leerling dat niet zelf hoeft te doen. :P

 4. eeeh... elk argument is belachelijk eigenlijk :P wat een moeilijke opdracht zeg!

  misschien dat de kinderen er sterker van worden? Dat ze leren voor zichzelf op te komen? niet over zich heen laten lopen? Wat schijnbaar kunnen die kinderen dat niet want anders worden ze niet gepest? Een andere reden kan ik eigenlijk niet bedenken.. (Let wel, dit is niet mijn mening he :P)

  heel veel succes met je examen Glenn!

  Ja belachelijk eigenlijk hé, ze bepalen gewoon dat ik voor de stelling ben :P Maar iig dankjewel voor de argumenten zal ze al meenemen :):D

 5. Hallo allemaal,

  Donderdag heb ik mijn examen mondeling voor Nederlands. De opdracht is om samen met een andere leerling te discusiëren over de volgende stelling:

  "Kinderen die gepest worden, moeten dat zelf oplossen."

  Als opdracht heb ik gekregen dat ik vóór de stelling moet zijn. Als we de opdracht moeilijk vonden mochten we in onze omgeving vragen naar argumenten die voor deze stelling zijn. Ik vind het erg moeilijk aangezien ik meer tegen de stelling ben dan voor.

  Jullie zouden me al een heel stuk op weg helpen als ik een paar argumenten kan krijgen die voor deze stelling zijn.

  Alvast bedankt :)

 6. Aangezien het topic wel altijd fijn was om even je frustratie te uiten door de dag heen leek het me wel zo fijn als er weer een nieuw topic komt. Natuurlijk beginnen we hier met een schone lei en mogen we lekker klagen over alledaagse problematieken :he:

  Klaag ze!

  Even een toevoeging van Evee:

  Prima dat er een nieuw topic komt, maar let wel op:

  Let op! Het klaagtopic is niet bedoeld voor uitgebreide konijnen-discussies. Daar hebben we de specifieke konijnenforums voor.

  Persoonlijke aanvallen zijn ook in dit topic en op de rest van ons forum niet toegestaan. Lees hiervoor ook onze forumregels. Lief zijn dus voor elkaar :love:

  Realiseer je ook dat alles wat je op internet plaatst openbaar is en voor iedereen te lezen is.

  • Vind ik leuk 6
 7. Dan Glennemans dat zou niets voor mij zijn. Ik moet nog 3 minuten en dan is het weekend. Vanavond naar Sjleen in Heerlen toe, en morgen in maastricht een mini meet met Jannet. Toftof.

  Veel plezier bij Sjleen! Waarom komen jullie niet even langs (effe hoi zeggen :P) Simone weet waar ik werk :) Ik begin om 11 haha

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .