Ga naar inhoud

schaapje

Members
  • Items

    496
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door schaapje

  1. de fokkers waar ik dus mijn 2 konijntjes vandaan heb gehaald,die gaven me een zakje gemengd voer mee,om met hun eigen voer,biks dus,te mengen,daarom vind ik het zo vreemd dat er gezegd word dat het zo slecht is,maar ik snap de logica van dat ze dan al het lekkere er uit eten en niet alle voedings stoffen binnen krijgen,daar zit natuurlijk wat in.

  2. ik heb geen idee wat beter voer is,en ik kan me niet voorstellen dat gemengd voer slecht is voor een konijn,want om nou gemengd konijnen voer te gaan vergelijken met roken vind ik wel erg overdreven,dus als iemand hier zn konijn gemengd voer geeft is dat net zo slecht als wanneer je rookt?

    verder ben ik geen voorstander van gemengd voer ofzo hoor,ik koop altijd biks voor mn konijntjes,maar ik vind het zo raar dat hier mensen min of meer aangevallen worden op het feit dat ze gemengd voer geven aan hun konijntjes,iedereen moet dat toch zelf weten wat voer voer ze geven? ik kan verder niet echt op internet iets vinden over dat het zo slecht is,daarom vroeg ik me af,waar komt die informatie nou echt vandaan?

  3. effe een vraagje hoor

    jullie hebben het allemaal over goed en slecht voer,dan is biks weer slecht want het word voor slachtkonijnen gebruikt,dan is gemengd voer weer slecht want er zitten te veel suikers in of ze eten alleen de lekkere dingetjes er uit die niet zo gezond zin.

    maar hoe weet je nou in gods naam wat goed voer is voor je konijn?waar staat dat waar kun je die informatie nou echt vandaan halen wat het beste is?

    ik geef nu trouwens mijn konijntjes biks,maar heb vroeger een konijn gehad die 11 jaar geworden is op gemengd voer,dat beestje mankeerde nooit wat,en is door ouderdom overleden.

  4. bij ons op de praktijk geven we dat advies niet,de konijnen mogen gewoon eten hebben,bij andere dieren doen we dat wel,omdat ze gaan overgeven en erg last van misselijkheid hebben,maar een ramp is het verder niet.

    maar konijnen worden hier gewoon geopereerd

    maar die dierenarts zal er wel zn redenen voor hebben,en 2 uurtjes kan nou ook geen kwaad,het is niet zo dat het konijn vanaf de avond er voor niks meer mag hebben,zoals bij andere dieren.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .