Ga naar inhoud

Gnarfje

Members
  • Items

    16.340
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Berichten die geplaatst zijn door Gnarfje

  1. Wat ook nog heel goed kan, is dat je bv wel hooikoorts hebt en dan daardoor gevoeliger wordt voor andere irritaties. Ik ben niet echt allergisch voor de kat, maar als ik last van iets anders heb krijg ik wel meer last als hij bij mij komt zitten.

    Wat ik ook merk is dat ik last heb van de urine van de konijnen (en ook andere dieren trouwens). Dan is de plasbak nog niet echt vies voor ieders begrip, maar ik krijg er al last van.

    Het beste is idd even goed uit laten zoeken wat het is en dan kan je daar op inspelen. Met medicijnen of met voorkomen.

  2. Simone, wat een geweldig nieuws. Ik moet zeggen dat ik hier af en toe best met gekromde tenen zat te lezen.

    En wat fijn dat "de grote koppelmeester" :he: het gaat doen. Want als het daar nog niet lukt, is het denk ik onbegonnen werk. Maar nu kan jij tenminste lekker rustig op vakantie en van je welverdiende rust gaan genieten. :)

  3. Maar voor dat slotje wil ik je toch ook nog even heel veel sterkte wensen. Met het verlies van je oma en je kleine meisje.

    Je bent in ieder geval genoeg bezig geweest om te zoeken wat je kon doen. Ben het met Dollie eens dat er toch een steekje bij die dierenarts ligt

    Want dat je niets hoefde te betalen is niet zozeer zijn goedheid, maar hij verhaalt het bij de dierenwinkel. Dus hij krijgt toch wel zijn geld.

    Hoop echt dat je met een volgend konijntje een stuk meer geluk kan vinden.

  4. Misschien dat iemand nu wel weet waar een goede konijnkundige DA in jouw buurt zit.

    Maar ik heb het even nagevraagd voor je (weet het ook eigenlijk niet zo goed) maar je mag het kontje wel een beetje AFwassen, het beestje natuurlijk niet teveel nat maken. En daarna zorgen dat het beestje goed warm blijft tot het droog is, desnoods met een kruikje.

    Als het goed is reageert er straks nog wel iemand, die je dan iig beter kan vertellen wat je nog meer kan doen.

  5. Jammer genoeg zag ik het berichtje van Roomie op mijn profiel pas vanmorgen. Maar ik had je toch ook niet kunnen helpen vannacht, behalve zeggen dat je zo snel mogelijk naar de DA zou moeten gaan. Verder weet ik er ook niet zoveel van.

    Ik hoop dat het nog goed gaat komen met het kleintje.

  6. Soms kunnen dieren ook hun baasje uitzoeken ipv andersom hoor. :yes: Zij heeft zeker gevoeld dat ze bij jou moest zijn.

    En dat gesprek is morgen, nu eerst maar kijken dat ze uit de narcose komt, daarna kan je andere plannen maken.

  7. Jeetje Eva, wat zal je het zwaar gehad hebben daar. Maar ik vind het een hele dappere beslissing hoor. Nu afwachten of ze en hoe ze uit de narcose komt. Ik blijf hier super hard duimen hoor.

    Ukkie, kom op joh. Je kan het, je kan het!!!!!!

  8. Nou, ik kan om half 9 terecht met haar, dus ik ga inpakken:) Baas gebeld dat ik iets later komt, en ze vind het niet erg, bood zelfs direct aan de rekening te betalen, fijn!!

    Eva, wat goed van je dat je haar hebt meegenomen. :yes: En natuurlijk voel je je beroerd na een nacht niet slapen, maar dat gaat wel weer over als het beestje er straks doorheen is. Heel veel succes en sterkte met je patient.

    En volgens mij is jouw baas ook niet de slechtste he? Fijn dat die er ook nog zijn. :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .