Ga naar inhoud

Linsjuh

Members
  • Items

    20.849
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Linsjuh

  1. Ik heb een dwergkonijntje van 10 jaar en die hoort ook niet alles meer, dus het zal best kunnen zijn dat doofheid kan voorkomen bij konijnen.Normaal hoorde mijn konijn het als je de deur open deed 's ochtends om hem eten te geven maar nu ook niet echt meer.

    Hier dus het zelfde;)

    Ook schrik ze altijd van mijn rammetje als die van achter aan gesjeesd komt..

    @Beestenbende,

    Ik ben dol op mijn konijntje, hoe vaak we met ze al naar de DA zijn geweest omdat ik dacht dat ze iets hadden:$

  2. Ik vroeg me iets af..

    Kan een konijn doof worden?

    Dreamer reageert niet meer op het geluid van de voerton, ook niet meer als we haar roepen.

    En kom je van achter aangelopen en je kriebelt der dan schrikt ze zich helemaal wezenloos en valt je aan en rent weg, maar daarna rent ze weer terug en komt ze je kopjes geven. Dus ze doet het niet bewust mij aanvallen:)

    Maar het begint er dus op te lijken dat ze doof word. aangezien ze me altijd hoort aanlopen, komt als je der roept. schud je met de voerton komt ze er aan gesjeesd en nu doet ze dat dus niet meer..

    Heb al in der oren gekeken, ze zijn niet heel vies van binnen. althans eigenlijk zijn ze netjes schoon. Ze schudt ook niet constant met der hoofdje en maakt ook niet constant der oren schoon...

    Weten jullie misschien wat er aan de hand is? Ik dacht aan doofheid en dat der oren dus schoon gemaakt moeten worden

  3. pff.. dit soort reacties had ik al verwacht...

    ik heb helaas altijd nog te luisteren naar mijn moeder... en als jullie Dropy nu zouden zien, zullen jullie ook zeggen dat er niks meer is te doen...

    Hij heeft ook antibiotica via injectie gekregen we zijn namelijk ondertussen al 3maal bij de da geweest voor de injectie...

    ik dacht gisteravond echt dat die dood was... en zo is de situatie nog steeds..

    en dit is beter voor hem... De da kan gewoon niet vinden wat er aan de hand is... en het spul tegen de mijt helpt ook niet... hij is over zijn hele rug kaal...

  4. Helaas is hij nog erger achteruit gegaan:(

    Hij is nu helemaal slap en heeft een hele boel kale plekken... en hij reageert bijna nergens meer op, zelfs niet op mij,mijn moeder of de hond...

    Gisteravond hem op schoot gehad.. en er zat totaal geen leven meer in.. daarom heb ik toch besloten mijn lieverdje vanavond in te laten slapen... hoeveel pijn het mij ook doet, dit is ook niks voor mijn lieverd....

  5. De da belde net op om te vragen hoe het gaat met Dropy

    Ik vertelde dat zich weer top voelt. nog beter dan donderdag. En we mogen stoppen met het medicijn te geven:)

    Nu nog afwachten van de mijt:s Verder is echt te zien dat het beter gaat. Hij rent al weer lekker rond. En hij vliegt weer op zijn eten af als mijn kleine Dropy:love:

  6. dankje,

    we zijn nu dus met het 2de potje van het medicijn bezig.

    Donderdag second opinion gehad. En ze vond het allemaal beter klinken, ze heeft gelijk naar zijn achterwerk en tanden gekeken:) Niks aan de hand allemaal netjes en schoon;)

    Alleen heeft Dropy nu ook een of andere mijt.. hij had ze waarschijnlijk al bij zich maar is het nu tot grote plotselinge uiting gekomen door zijn lage weerstand..

    Dus nu heeft die veel haar uitval, schilfers en soms bloedende schilver stukken.. Ik heb dit pas dinsdagavond ontdekt. eerder niet, terwijl ik hem vorige week nog lekker geborsteld had. en wou dinsdag zijn medicijn geven en zit hem lekker te kriebelen en er kwamen ineens hele plukken haar mee...

    Nu hebben we pipetjes er voor gekregen. Dreamer krijgt het gelijk ook. Normaal worden de konijnen gewassen maar dit kan bij Dropy niet omdat zich dus al niet opperste best voelt.

    Verder gaat het steeds beter met Dropy:D Dit is alleen weer een tegenvaller:s

    Het zware ademen is voorbij:D En hij was bij de vorige afspraak 3,2kilo en donderdag was die 3,4kilo:D toch weer 0,2 kilo erbij:)

  7. mijn nijnen hebben nu pipetjes gekregen omdat Dropy zich niet best voelt.

    Maar normaal moet je ze wassen met een shampoo en dan droog fohnen en 1/2dagen binnen houden als ze normaal buiten zitten;)

    Je moet echt naar de DA hoor.. want je kan idd jezelf ermee besmetten, zijn mijn dierenarts namelijk ook.

  8. Zijn tanden en kiezen hadden meteen nagekeken moeten worden :o Ik weet niet of Dropy rustig is bij de DA, maar ze hebben bij Babbel (als uitzondering) zonder narcose en dergelijke zo'n klemmetje in zijn mond kunnen zetten om de boel na te kijken. Toen bleek hij dus beginnende haakjes te hebben. Hij at toen nog redelijk goed voor zijn doen. Zou ik dus toch zeker even laten doen!

    Dropy is niet zo heel ontspannen bij de DA

    We hebben nu weer het medicijn gekregen weer 2x daag 1ml.. en een nieuwe potje van 10ml dus.. na deze "kuur" gaan we er weer langs..

    Er is duidelijk verbetering te zien:) Hij begint al weer lekker binky's te maken, en voor me weg te rennen als ik met het medicijn eraan kom:lol:

    @brc

    ja? Hij at normaal, wel rustiger maar nog steeds even veel

  9. Ze is een halfuur met onderzoek bezig geweest, dat heeft ze nog nooit gedaan zo lang. Ze wist het altijd gelijk!

    Ze wilt kijken of die hier op reageert, ook heeft die trouwens een prik gehad zodat de vocht uit zijn longen gaat... ik ga er maandag of dinsdag zowiezo heen, geloof dinsdag...

    Dankjewel Pechkonijn:)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .