Ga naar inhoud

Rosanna

Members
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Rosanna's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Hallo allemaal, Gisteren met mijn dierenarts overleg gehad. Mijn Daisy is terminaal. Ze is nu nog thuis bij mij en Body. Vandaag had ze een goede dag, maar vanavond niet. Als ze de nacht op deze manier doormoet. Zullen Body en ik helaas echt afscheid moeten gaan nemen. Ze lijdt nog niet heel erg, want ze eet nog. Maar de benauwdheid door de tumoren in haar longen zorgen ervoor dat ze niet meer hopt en vrijstil zit. Bedankt voor al jullie reacties. Body en ik zullen vanavond van haar genieten en morgen afscheid nemen. Euthanasie is nu echt het beste voor haar. Mijn lieve Daisy iss in april pas 6 geworden. Had zo gehoopt op nog een lange tijd samen. Mijn hart breekt.
  2. Bedank voor je reactie. Ik ga maandag naar haar eigen dierenarts om alles nog een keer te bespreken. Voor nu probeer ik alles te doen om haar happy te houden.
  3. Bedankt voor de reactie. Maandag heb ik sowieso een afspraak met haar eigen dierenarts. De tumoren hebben blijkbaar bloedvaten, etc. waardoor de operatie complex is. Ze is in de laatste 2 dagen ook 200 gram afgevallen terwijl ze goed eet. Wat ik vooral nietvwil is dat ze onnodig lijd.
  4. Hallo allemaal, Ik ben een tijdje uit de lucht geweest. Maar heb nu toch de ervaring en de bunny harten van jullie nodig. Gisteren was mijn voedster Daisy anders dan normaal. Na een bezoek aan de dierenarts en een echo zijn er meerdere tumoren geconstateerd. Gezien haar leeftijd 6 jaar en de hoeveelheid heb ik al besloten niet te opereren. De dierenarts zij meteen euthanasie. Maar bij mij de grote twijfel. Ze is veel rustiger dan normaal. Maar eet, drinkt, hobbelt nog. Je ziet dat ze ziek is en dat het volgens mij niet langs meer duurt. Maar samen met haar rammetje Body lijken ze nu zo gelukkig. Wat nu? Euthanasie of toch wachten en aankijken. Mijn moederhart breekt. Vandaar mijn vraag aan jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .