Ga naar inhoud

witte en rakker

Members
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door witte en rakker

  1. rakker word in augustus ergens 1 jaar.

    ik heb me wel laten vertellen dat als je haar doet castreren dat er kans op lever vervetting bestaat en ze minder levendig KAN worden hoefde niet.

    ons kereltje wit hebben we gecastreert gekocht en daar zit 50% mider actie in dan in haar.

    en een bekende van ons heeft ook een ventje laten castreren en kregen ook een veel rustiger konijn terug. ik weet niet of dat bij mannetjes anders is(ik als man zijnde kan me er wel wat bij voorstellen HAHA 000203DD.gif)

  2. nee inderdaad ze is er nu al van getraumatiseerd,aangezien rakker nog al een behoorlijke portie temprament heeft, was het dwang voeren ook echt geen succes,ze deed zo lang er tegen vechten dat ze daarna nog niet meer recht kon zitten maar meteen moest gaan liggen.

    toen hebben we haar gewoon wat van dat spul op de pootjes gesmeerd dat vond ze naruurlijk vies en ging zich de pootjes wassen.

    van al dat oppakken om te dwangvoeren is ze al bang als je op haar af loopt,dan meent ze dat ze weer het oo zoo akelige spuitje in haar mont moest krijgen(wat uiteindelijk toch niet lukte).

    ik moet zeggen met die peterselie was de oplossing daarna ging ze meteen steeds meer eten, ze snoept zelfs weer, dat is geperst-

    haver(35%),brandnetel,mineralen,mout,plantaardige eiwitextracten volens de diernarts en opvang zit er in iedergeval nauwelijks suiker in.

  3. ja gelukkig is ze nu weer een stuk actiever ze keutelt weer, hooi thee is in goede aarde gevallen bij haar, volgens mij vind ze het heerlijk.

    ze eet ook uit zich zelf hooi en ook af en toe weer wat biks, dus volgens mij gaat het weer helemaal goed komen.

    ze wil wel nog niet echt uit de kooi komen, zo af en toe komt ze eens heel ff om het hoekje kijken en dan weer naar binnen.

    sla geef ik haar dan voorlopig maar niet meer, alhoewel ze door de sla wel is opgeknapt.

    het was een normale krop sla,geen ijsberg of iets dergelijks

    ze is flink afgevallen je voelt de ribben en de rugge graat werkelijk elk botje voel je bij haar.

  4. massage kan ik echt vergeten zij wil niet opgepakt worden,ik probeer haar buikje wel te masseren als ze ligt dan kom ik er enigzins aan.

    nee geen nieuw groenvoor geen nieuwe biks echt niks van verandering in het eet patroon.

    keutels zijn nog niet onderzocht op parasieten, ze heeft vandaag de eerste keer gekeuteld, zag er normaal uit.

    alleen peterselie en sla dat is het enigste waar ze een beetje van lust de rest wil ze niet,ze drinkt gelukkig nu wel weer, ze heeft nu net twee eetlepels water gedronken ik ga het nu nog met hooi thee proberen

  5. buikje masseren kan ik helemaal vergeten, want ze wil absoluut niet opgepakt worden,aaien over haar hoofdje vind ze wel goed maar daar hoort het ook mee op,ze komt niet eens haar kooi uit.

    ik heb niet het idee dat ze pijn heeft of zo. ze is gewoon lusteloos en ze heeft gewoon geen energie meer.

    ze is echt ons zorgen kindje aan het worden, nu komt die witte natuurlijk ook niet de kooi uit en blijft heel trouw bij haar liggen en wast haar de hele tijd(dat is wel lief om te zien, het lijkt wel of hij zich zorgen maakt)

    peterselie ga ik in iedergeval proberen baat het niet schaat het niet

  6. hallo daar ben ik weer,

    rakker wil niet meer eten of drinken, we hebben gemerkt dat ze al twee dagen niet meer uit hun kooi kwam.

    toen heb ik met de snoepjes doos gerammeld maar niks ze bleef gewoon lekker liggen en veroerde zich niet,normaal was ze er als eerste bij.

    we zijn toen in haar gedeelte van hun kooi gaan kijken en zagen dat ze ook niet meer gekeuteld of gedronken had,ook de voerbak van haar was niet aangeraakt.

    dus toen straks naar de DA geweest en toen bleek dat rakker gassen zou hebben dat ze daar door niet meer at en dus komen de darmen stil te liggen.

    dus heeft ze een spuitje om de eetlust op te wekken en dwangvoer hebben we mee gekregen om in een spuitje te doen(maar dat was een fiasco, hoe ziek onze dame zich ook voordoet,om zich daar tegen te weren had ze natuurlijk wel pit genoeg voor).

    na lang geprobeer om haar toch te voeren met het een of andere luste ze wel een stukje tomaat en een klein schijfje banaan.

  7. ik moet zeggen na dat ik ze dan maar alle twee op hooi dieet heb gezet heeft rakker vannacht weer normaal gekeuteld,ze hebben een twee etage kooi en rakker slaapt schijnbaar liever alleen en zit altijd boven aangezien witte niet naar boven durft.

  8. mijn eigen vertrouwde dieren arts heeft uiteraard dicht vandaag, dus werd ik automatisch doorverbonden met een andere arts.

    deze zei dat ik rakker alleen maar op hooi en water moest zetten en geen voer mag hebben als het morgen nog het zelfde was kon ik langskomen.

    kan op het moment geen da die open is in de buurt vinden ik denk dat ik maar gewoon wacht tot morgen en langs mijn eigen da rij

  9. ze heeft vannacht samen met witte de hele hooibak leeg gegeten en op de 2e verdieping heeft ze de voerbak leeg gegeten.

    nu net zag ik dat ze diaree had,en andere dagen keutelde ze normaal geen slijm geen wormen alles in orde.

    ik denk dat ik het vanmiddag nog ff aankijk als het niet beter word ga vanavond nog naar de DA.

    zou ik witte dan ook meteen meenemen,volgens mij heeft die nergens last van.

  10. mijn voedster (rakker) heeft de laatste twee a drie dagen last van behoorlijk onrustige darmen,als ik het niet beter wist zou ik zeggen dat het de darmen van mijn vriendin zijn die zo een geluid maken.

    ze komt helemaal niet ziek over eet goed drinkt goed is zowiezo een over actief nijntje.

    ik vond vandaag een echte drol van haar,dat leek wel een mini honden drol.

    het mannetje (witte) heeft nergens last van.

    toch maar eens naar de DA met haar of heeft iemand anders tips voor haar.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .