Ga naar inhoud

miranda peters

Members
  • Items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door miranda peters

  1. Ik denk wel dat je aanspraak kan maken op een vergoeding voor je DA kosten,ik heb hetzelfde afgelopen zomer gehad wij kochten twee konijntjes waarvan 1 al direct niet meer wilde eten,wel drinken.Ben toen s'maandags naar de DA gegaan ,daarna naar de winkel deze betaalde direct mij de 52 euro terug en toen zij na een dag toch overleed,kregen we ook nog een nieuw konijntje.Volgens hem waren ze dit verplicht omdat de wet veranderd is moeten ze volgens mij zeker in de eerste 3 weken bijdragen in de kosten.

    Succes ermee hoop dat de kleine het gaat redden.

    groetjes miranda

  2. Ja met dat opbouwen bedoel ik, kijken waar ze goed op reageerd, iedere keer als ik haar bijv wortels of ook bij witlof gaf had ze gelijk weer plakpoep vandaar dat ik wil dat ze eerst haar biks gaat eten,en dan de groente erbij,overigens heb ik wel het idee dat ze er vn eet niet zo gretig als dat gemx voer maar toch.

  3. Ben even weggeweest en heb toch het idee dat er wat biks uit gegeten is, en als naar haar keutels kijk zijn deze heel erg mooi van structuur nu.Blijf nog even vol houden,durf ook nog geen vers groente te geven omdat ze daar eerst ook elke keer plakpoep van kreeg ,eerst maar even die biks een tijdje op de rails en dan ga ik daarna rustig uitzoeken op welke groente ze goed reageert.

  4. ze is pas 5.5 maand dus dacht dat ze onbeperkt mocht hebben en er was toen een kans dat ze zwanger was,was gelukkig niet zo hoor.Nu zit ze weer gewoon op 1 bakje per dag maar nu gaat er echt niks naar binnen hoor,heb net gekeken er is niks of nauwelijks iets uit heb haar wel extra hooi gegeven dat eet ze gelukkig heel graag

  5. Ik weet even niet waar ik goed aan doe,onze snuffie heeft altijd ze is 5maanden gemixed voer gekregen en veel hooi,maar doordat ze toch wel heel vaak plakpoep heeft heb ik van de week besloten na advies van jullie om toch alleen op bixs over te gaan. Ik heb haar vanwege de plakpoep eerst 2 dagen op alleen hooi gezet en toen alleen de biks uit haar gemixed voer gegeven,sinds zaterdag heb ik echte bixs gekocht ook van hope farms maar krijg nu toch echt de indruk dat ze daar nauwelijks van eet.Ik zie wel dat ze veel hooi eet,dat deed ze altijd al en ze keutelt ook normaal tot nu toe.Maar moet ik me zorgen maken,of zal ik toch maar weer gaan mixxen met dat andere voer???

    Weet het even niet,niet dat ze dadelijk dood gaat omdat ik haar uithonger .

  6. Mijn nijn is nu 5 maanden ongeveer, eerst gaf ik haar soms wat wortels of witlof maar durf dt ook al niet meer omdat ze toen ook plakpoep kreeg, Denk dat ik van de week toch maar over ga switchen naar gewoon alleen biks hebben jullie ervaringen wat betreft merken, ik heb toen ik haar net had en ze echt aan de diaree was van de winkel toen een zakje meegekregen weet even het merk niet meer maar was iets van een blauw of paarsachtige zak met een konijn erop was vrij prijzig vond ik. Misschien hebben jullie nog ideeen.

  7. Ze krijgt gemengd voer van hope farms, weet dat alleen biks beter is maar toen ik het vroeg in de dierenwinkel zij zij als ze echt alles opeet dan maakt het niet uit, waarschijnlijk eet ze nu niet als ik alleen biks geef.

    Ik gaf haar pas nog 2 keer per dag een bakje maar realiseerde me dat het ook daardoor kon komen dat ze teveel voer at, dus nu krijgt ze maar 1 keer per dag voer en heeft ze de hele dag vers hooi tot haar beschikking wat ze ook erg veel eet.

  8. Ik zit even met een vraagje, ons konijntje van 5 maanden heeft best wel vaak vind ik plakpoep, als ik haar daarna dan alleen maar op hooi zet dan gaat het wel over hoor.Maar vind dat het zo vaak terug komt, ze had dit bijv met de kerst en nu vandaag weer,moet ik dan echt naar de DA? Ze maakt geen zieke indruk en eet gelukkig wel heel graag en veel hooi, of moet ik overstappen op ander voer???

  9. Heb niet zo veel verstand bij konijnen maar wij hebben 2 perzische katten en deze willen ook nog wel eens vreselijke klitten hebben. Meestal doe ik net als jij het meeste weg knippen maar die grote klit op zijn kont kan je het beste weg scheren, heb je een tondeuse tot je beschikking of iemand waarvan je hem kan lenen? Als je zo'n klit tot op de huid weg moet knippen loop je veel kans dat je in de huid knipt,is mij al eens overkomen bij de kat en dit is niet prettig.

    Verder wel een goede daad die je hebt verricht zeg,dat je hebt aangeboden hem een beetje op te knappen,toppie.

  10. klopt inderdaad dat ik ik dacht dat we twee vrouwtjes hadden,dom(ook van de DA) maar goed is gebeurd kan ik nu niks meer aan doen. Merk wat zwangerschap nog niks aan haar dus misschien was ze nog niet geslachtsrijp ,wa beter voor haar zou zijn.Maar ik heb niet echt het idee dat dat piepen er iets mee te maken heeft,vroeg het me gewoon af.

    Groetjes miranda

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .