Ga naar inhoud

Bee77

Members
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bee77

  1. Nou, dan zitten we in hetzelfde schuitje, Snufje was gister ook zichzelf niet meer en z'n bakje SS niet op, nogal ongebruikelijk.

    Dus naar DA, dwangvoer en medicatie meegekregen wegens verstopping. Hij is tevens not amused als ik het toedien, hij doet alles om weg te komen, dus actief is ie nog wel. Ik houd hem met een handdoek in bedwang tussen mijn knieën, echt zo zielig :-( ...maar ja het moet...

    Sterkte voor Dribbel!

  2. Ik raak altijd in de war van dit soort topics...de info over boerenkool is niet geheel consistent volgens mij...mag je nu wel een klein beetje boerenkool ERBIJ geven (naast bijv witlof of andijvie..)? Ik doe dit nl wel als ik toch boerenkool in huis heb, mijn konijntje is er dol op en ik heb tot dusver nog geen problemen gehad...

    En dan...die steeltjes van de broccoli, ook daar smult mijn konijn van, ik vind het wel lastig om te bedenken hoe vaak ik dit nu kan geven of dat ik het nu helemaal weg moet laten.

    Nou, in ieder geval goed om te weten dat rucula wel kan, dacht juist dat die uit den boze was terwijl ik dat ook vaak in huis heb.

  3. Oke, bedankt!

    Ik geef hem nu 2 keer (soms wel 3 keer per dag) zo'n 40 tot 50 gram biks, maar ik begin (grmbl...net nadat ik besloot deze vraag maar's op dit forum te stellen :yes:....) deze week ook wel te merken dat hij uit zich zelf al wat mindert, hij eet niet meer zo snel z'n bakje leeg als voorheen! Ook geef ik elke dag een verse groente, maar nog steeds maar kleine hoeveelheden eigenlijk, ik weet ook niet zo goed hoeveel zo'n klein konijn aan verse groenten mag hebben...? Ik probeer het wel op te bouwen maar ik merk dat hij zelf ook stopt na 1 kleine wortel of 1 blaadje witlof...Ik denk dan dat hij blijkbaar genoeg heeft gehad..

  4. Omdat een NHD ongeveer 1,5 kilo zou moeten wegen (met een bepaalde marge..dat begrijp ik...) en ik mijn nijn elke week in de keukenweegschaal zet om te kijken of hij in gewicht toeneemt...

    Denk je dat hij zwaarder moet worden omdat hij pas 4 maanden is? Ik heb nl het idee dat ik hem vet mest ;-) !

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .