Ga naar inhoud

Kanino

Members
  • Items

    518
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kanino

  1. De zalf diende tegen schimmeltjes, enz.

    De DA heeft een huid schraapsel gemaakt en onder de microscoop bekeken en er zaten geen beestjes in.

    Het andere dier heeft er geen last van, het was volgensmij meer verharing of dat hij met spelen iets te wild was geweest want dit ziet er mooi uit.

    Ik doe nu al 2 weken die zalf erop maar ik zie nog niet echt verbetering. Het is wel minder rood geworden, misschien omdat het eerst kaal was. Groeien haren langzaam aan?

  2. Ik weet het, 't is een oud topic (moet ik een nieuwe aanmaken?!).

    Maar om hier toch nog even op terug te komen. Ik ben met mijn konijn 2 weken geleden naar de DA geweest en heb hier een oorzalf meegekregen, dit moest ik er elke dag dunnetjes met handschoenen opsmeren. Nu, 2 weken later is er eigenlijk nauwelijks verandering. Het is nu echt helemaal kaal! Ik ga maandag weer terug naar de DA. Wie weet wat het kan zijn?

    Nu heb ik nog een belangrijke vraag: kan ik mijn konijn gewoon blijven aaien? Ik heb namelijk nog meerdere konijnen en is dit besmettelijk als ik haar eerst aai en dan een ander konijn?

    Alvast bedankt :)

  3. Ik heb net een nieuw konijntje overgenomen. Het is een voedster en is 1,5 jaar oud maar ze is nog niet echt tam. Hiervoor heeft ze altijd in een klein hokje geleefd maar nu ze bij mij is kan ze veel rondrennen. Alleen als ik het hok opendoe schiet ze naar achter en daarna sprint ze het hok uit om los te kunnen lopen. Ze wilt nog geen contact maken of iets anders.

    Hiervoor heb ik altijd konijntjes gehad die ik vanaf de 8e week al tam kon maken. Hoe moet dit bij een ouder konijn is het mogelijk dat ik dit konijn nog tam kan maken of niet? Alvast bedankt! :)

  4. Ze gaat denk ik vanzelf wel de biks opeten, gewoon in het voerbakje laten staan. Konijnen krijgen na een tijdje vanzelf wel honger dus zal ze het ook wel opeten. Een konijn moet wel hooi binnen kunnen krijgen, je kunt eens wat andere soorten hooi proberen als kruidenhooi. Die heb je in verschillende smaken zoals rozenbottel.

  5. Ik heb een vraagje. Ik heb namelijk net 10 kilo gemengd konijnenvoer gekregen, normaal gebruik ik alleen de korrels omdat hier op bb staat dat gemengd voer niet zo goed is, maar ik vind het eigenlijk wel zonde om nu alles weg te gooien. Wat is er zo slecht aan dan en kan ik het niet gewoon gebruiken (het is wel van hetzelfde merk en ik weet dat je voorzichtig moet gaan opbouwen)? Alvast bedankt! :)

  6. Mijn konijn heeft aan het 'begin' van de oren kale plekjes. Het is geen oormijt want de oren van binnen zijn wel schoon. Ik zie er verder ook niets raars aan, want het is er alleen maar een beetje kaal. Alleen begint het bij mijn andere konijn nu ook een beetje te komen. Ze hebben elkaar - denk ik - nog nooit gezien, behalve misschien een keer als ze via de ren neusje-neusje hebben gedaan. Wie kan mij vertellen wat dit is? Alvast bedankt!

  7. Waar heb je hem gekocht? Het is niet goed dat hij nog niet heeft gekeuteld hoor! Als je hem uit een dierenwinkel hebt is er zeker een kans dat het konijntje ziek is. Wat geef je hem te eten? Hij moet wel altijd hooi ter beschikking hebben.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .