Spring naar bijdragen

Pomme

Members
 • Aantal bijdragen

  364
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

33 Uitstekend

3 Volgers

Over Pomme

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hey iedereen, Ze is gelukkig nooit meer gestopt met eten en alles is weer goed. @Kolino De foto is van mijn vorige stel konijnen. Die zijn helaas overleden aan vhd 3 jaar geleden.
 2. Toch maar even buiten in het grasveld gezet een daar begon ze spontaan te eten. Heel blij mee
 3. Ze heeft vanmiddag goed gegeten Alleen lijkt de pijnstiller nu uitgewerkt te zijn want ze ligt nu weer te knarsen op haar zij
 4. Toch nogmaals naar dierenarts geweest. Die hebben er nogmaals een darmstimulerende injectie gegeven en nu een morfine achtige injectie in de hoop dat ze minder pijn heeft en zo gaat eten. Ik ben benieuwd .
 5. Ze stond buiten. Bij het eerste bezoek was ze licht onderkoeld. Toen heb ik ze binnen gehaald allebei en bij 2e bezoek was haar temperatuur goed.
 6. Goedemiddag, Tijdje geleden dat ik hier ben geweest maar heb een vraagje. Hebben nu 3 jaar een stel konijnen. Mannetje en vrouwtje. Maandag vonden we het vrouwtje languit in het hok buiten, alsof ze al dood was. Uiteindelijk toen ik er pakte zag ik toch nog wat leven dus snel naar dierenarts geraced. Die stelde vast dat haar darmen stillagen. Dus na 2 injecties, en een doosje cisaral en novacam en een zakje critical care naar huis. S'avonds begon ze de critical care van het lepeltje af te likken. Dus dacht hey dats vooruitgang, geen dwangvoeren meer. Helaas was dat van korte duur. Gister ochtend lag ze zijn er weer voor pampus bij en zijn ze allebei nog even opgenomen bij de dierenarts, daar gedwangvoerd en weer 2 injecties erbij en er leek zowaar weer leven in te zitten, echter was dit s'avonds weer over. Met de medicijnen merk ik geen verschil dus weer dierenarts gebeld. Ik zou graag willen weten, hoe lang kan zoiets duren, en moet ik niet navragen of ze beter onderzocht kan worden want blijkbaar heeft dit geen effect?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .