Ga naar inhoud

Cynthiaaapje

Members
  • Items

    439
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cynthiaaapje

  1. Dankje wel ZP ik hab je al weer een berichtje gestuurd over het hoe en waarom de DA zei dat hij het middel zo wou gebruiken.

    Diaree is bij geen een dier goed (nah ja behalve bij een koe dan :P ) en zodra een dier het hier heeft komt de DA (lich ook aan de omstandigheden en het dier, bijv een paard dat net op de wei staat heeft logischerwijs altijd een dag of 2 diaree)

  2. ZaZa ik zei ook niet dat het chronisch was, maar dat zei de DA.

    Ik had gevraagd om de Duplo dus ik neem aan dat ik die ook heb gekregen.. Mijn vriend heeft vanmiddag nog de DA gebeld en die zei dat hij 1x in de week die prik moest hebben omdat dit anders slecht was voor zijn darmen. Als hij hem 1x in de week moet is het dan deplo?

    Hoi wat een gedoe :P

  3. Ik zal wel even met mijn vriend overleggen.. Ik denk toch echt dat hij het dan ook om de dag moet hebben.. Hij is gister met Banjer heen geweest omdat ik op school zit en dus niet bij mijn nijnen enz. ben.. Zal wel even zeggen dat hij de DA op moet bellen..

    Chronisch snot weet ik zeker van dat het bestaat.. mijn vorige voedster had het en is aan de complicaties van snot overleden en Banjer heeft het dus van haar gekregen..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .