Spring naar bijdragen

busylizzzy

Members
 • Aantal bijdragen

  3426
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profielopmerkingen geplaatst door busylizzzy

 1. Hey, kom ik ook weer eens even langs, hahaha! Het gaat erg goed tussen Mia en Sander, het is een erg leuk stel. Liggen telkens heerlijk bij elkaar te slapen, super om te zien. Hoe is alles bij jou?

 2. Wat maak jij toch prachtige foto's! (Zit net het beoordeel de foto boven je topic te bekijken.)

 3. Hey, Ik heb net de urn opgehaald bij de dierenarts en ik kreeg de opmerking dat ze de kaart zo lief vonden. Dus nogmaals bedankt voor de hulp!

 4. Hey! ja het gaat heel goed, Sander is echt een geweldig kereltje! Ik moet elke keer zo om hem lachen. :) De foto van Mia bij het balkon is idd de dag nadat Martin overleed gemaakt. Ze heeft vanaf die dag de hele tijd zo naar buiten zitten staren, zo zielig. Nu gelukkig niet meer, lekker aan het spelen met Sander. Ben blij dat mijn meisje weer de oude wordt.

 5. Hahaha, dankje! Het gaat goed hier! :)

 6. Hey, Zou jij even wijze raad kunnen geven? http://www.bunnybunch.nl/community/gedrag-koppelen/39138-koppelen-mia-sander-neutrale-ruimte-nodig.html Zit te twijfelen of ik wel of geen neutrale ruimte nodig heb voor de koppeling?

 7. Dankje, doe ik. Ga nu je foto's kijken in het fototopic.

 8. Hey,

  Heb het er met mijn vriend over gehad en samen naar de website van Goofy gekeken. Denk dat het voor Mia het beste is, ze wordt steeds sipper. Dinsdag zijn ze open en kan mijn vriend ook mee. Als het niet goed voelt, kunnen we altijd weer naar huis natuurlijk... Raar hoor..

 9. Het helpt nu natuurlijk ook niet dat ik Mia elke keer zo sip zie. Het zou denk ik wel helpen als ik haar weer gelukkig zou zien denk ik. Lees bij anderen dat het geholpen heeft bij het verwerken van het verdriet. Ik kijk het idd nog even aan, maar heb het idee dat ze zich steeds meer terugtrekt.

 10. Ben er idd nog steeds erg verdrietig van. Zit ook nog half te wachten tot ik hem kan ophalen, of dat hij in een hoekje verstopt zit. Zit nu toch nog te overwegen snel een vriendje voor Mia te zoeken, zij is helemaal uit haar doen, maar voor mij voelt dat wel gek.

 11. Martin lag heerlijk te slapen van de narcose en de DA (die mia met dag mega abces heeft kunnen helpen) schatte de prognose zo slecht in dat hij vroeg mij te overwegen hem in te laten slapen. Het leek me het beste om hem niet meer uit de narcose te laten komen, het gezwel groeide zo hard, ik had hem dan nog 1/2 dagen bij me kunnen hebben voordat het hem ging verstikken. Ik heb toen afscheid moeten nemen van mijn lieve mannetje, het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen.. : (Sorry, te groot voor 1 bericht..)

 12. Vrijdagochtend met Martin naar de DA, gezwel was alweer groter, DA schrok er ook van. Hij was die ochtend nog heerlijk aan het eten en spelen, dus had er niet erg veel last van. Na de narcose en het scheren kwam de DA mij alweer halen: het gezwel was ondertussen bijna net zo groot als zijn hoofdje. Als het een tumor was, was het waarschijnlijk al uitgezaaid, was het een abces dan zou hij de OK waarschijnlijk niet overleven, zo ja dan zou ik hem heel veel pijn bezorgen en er zou niet genoeg huid over zijn om het goed te kunnen hechten. De kans is groot dat hij dan alsnog na veel ellende zou komen te overlijden.

 13. Hoi,

  Nee, afgelopen zondag heb ik hem helemaal geborsteld en was hij helemaal in orde. Dacht toen nog dat ik zo blij was dat ze nu alle 2 gezond waren. Dinsdag avond merkte ik een bult op onder zijn kin, en woensdag ochtend heb ik beter gekeken en de DA gebeld voor een afspraak op vrijdag. Op donderdag ochtend was de bult alweer gegroeid, en heb gevraagd of ik die middag langs kon komen. Het leek toen een zware operatie, maar te opereren. Hij zou de volgende dag het gezwel opensnijden om te kijken of het een tumor of een abces was. Ik vroeg of ik erbij kon zijn, dan weet ik wat hij heeft gezien om zo een keuze te kunnen maken.

 14. Jij ook veel sterkte!

 15. Hey, zag je reactie op mijn 103 euro bij de da... Consult en 2 injecties... 1x cisral drops... = 103 euro.... zucht....

 16. Hoi,

  Heb idd gebeld, wat een verschil met de reactie van de week die ik hier in Deventer kreeg! De DA die dienst had raadde aan om as maandagochtend terug te bellen voor een afspraak voor een operatie. De DA die Mia eerder heeft geopereerd is er dan weer, hij weet precies wat er allemaal gebeurd is etc. Hopelijk kunnen ze een oorzaak achterhalen. Zolang ze nog eet is het nu geen spoed. Het stomme is doordat ze zo goed eet, ontdek ik het nu pas. Ze is zo bang dat ik haar naar mij toe laat komen en haar niet elke dag oppak om uitgebreid te bekijken.

  Eerst een half uur heel hard zitten huilen dat ik zo'n slecht baasje ben totdat ik van mijn huisgenoot me weer een beetje terugbracht naar de realiteit met de lieve woorden dat een slecht baasje zich er niet zo naar over zou voelen en er waarschijnlijk niet zoveel tijd in zou steken.

  Arme nijntjes...

  Dankjewel voor je snelle berichtje!

  Veel liefs, Melissa

 17. Hey Iris,

  Gaat het eindelijk wat beter met Martin, heb ik net bij Mia een nieuw abcess ontdekt... Ik weet niet goed of ik nu wel kan bellen naar de spoedlijn van mijn DA in Apeldoorn. Wil het liefste gelijk maandagochtend een afspraakt, maar weet niet hoe ze reageren als ik daar voor bel. pfff... ik zie het allemaal even niet meer zitten. Was juist zo blij dat alles goed leek te gaan met ze allebei... word hier heel verdrietig van... wat zou jij doen?

 18. Jazeker, het gaat een stuk beter nu ik hier zit. Nu ik weg ben uit mijn oude kamer merk ik pas hoe rot ik me daar heb gevoeld. (En het is stiekem heel leuk om de konijnen weer in de woonkamer te hebben. ;))

 19. Hahaha, lees net je berichtje op die muizenstank. Ik leef nog hoor! ;) Heb de geur ook weg weten te krijgen. 3 dagen dweilen met dettol doet wonderen. Alles goed?

 20. Wauw, was al een poosje niet op pagina hier geweest, maar wat een mooie foto's staan erbij. :) Dag is weer goed. :)

 21. Dankje! Ga ik het sturen!

 22. Wat is precies het email adres van de DB waar het heen moet die van het LID of gewoon van de DB?

 23. Hoi Cecile, zou je een foto kunnen plaatsen van het zeil voor je hok dat je op maat hebt laten maken? Ben erg benieuwd!

 24. Hoe is het nu met Indy? Edit: Sorry vergeten bij te lezen! Moet elke keer aan jullie denken.

 25. *shock, horror!* ;) Gelukkig is dat kwaad nu de wereld uit geholpen. :mdr:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .