Ga naar inhoud

Vivian

Members
  • Items

    1.339
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vivian

  1. Ik had omdat het nu wat kouder word voor 1 keer een klein zakje gemengd voer gemengd met supertrio en ik had nog van iemand kenner (roze merklabel?) gekregen en die 3 door elkaar gemixt en dat is natuurlijk smullen! Is nu bijna op dus dan weer gewoon alleen supertrio.

  2. Ben net naar ze toe geweest. Ze vinden Banaan dus niet zo lekker. Ik hebze daarna maar wat schuddebuikjes gegeven. ( dat zijn echt zo;n super super mini speculaasjes )

    Dat zou ik zeker niet geven! :he:

  3. ALS het al iets ergs is, ben je er op tijd bij. Dus ik zou me nu niet te druk maken. En ALS het wél iets ergs is, dan kun je je daar wel druk om gaan maken als daadwerkelijk bewezen is dat het iets ergs is, stressen heeft nu geen zin.

    Mazzel heeft maar euh, mazzel.. Met zo'n baasje die zo snel ingrijpt! :yes: Complimenten hoor Vivian.

    Haha dankje :mdr:

  4. Nou, het was niet erg mooi opgedroogd. Heb het gekamt en toen zag het er wel wat beter uit, goed in de gaten houden! Gelukkig is Mazzel een makkelijk konijn dat je zo pakt, maar hij vind het helemaal niet leuk! Is er niet een 1 of andere zalf wat verzacht? Waar iemand ervaring mee heeft?

  5. Ja die heb ik idd, heb gelijk 2 pipetten besteld. Fijn dat iedereen zo reageert helpt mij echt, maar word er ook ontzettend zenuwachtig van. Straks is er echt iets ergs! Zal laten weten of het makkelijk te doseren is maar voordat ik het binnen heb zal het wel dinsdag zijn ofzoiets? Ga nu even kijken hoe Mazzels pootjes er uitzien na het wassen.

  6. Ik zal dan een afspraak maken voor woensdag, maandag. Dan kan ik gebracht worden naar Ermelo want daar is het een betere praktijk dan hier.

    Om even wat duidelijkheid te geven: Hij heeft op beide hakjes een kaal plekje, een beetje rood en inderdaad eeltachtig, op het ene pootje erger dan het andere.

    Hij plast inderdaad over zijn pootjes heen, ik heb hem vandaag even ondergedompelt en ga zo even kijken hoe het gaat. Voor de zekerheid wat pijnstilling gegeven. Ik heb panacur voor konijnen besteld en ik krijg als het goed ik vandaag een mailtje met de verzendkosten erbij dus dan kan het overgemaakt worden en verstuurd.

    Pffff, toen ik nog niet verhuisd was zat er een goede dierenarts om de hoek en nu is het een heel end weg! Superonhandig, ik kan nu wel naar die andere DA gaan maar die is lang zo goed niet en totaal niet konijnkundig. Mijn arme mannetje.

  7. Had even Wilma van de opvang gemaild. Ik ga iig panacur bestellen uit voorzorg, als dat het is, kan het nu meteen verholpen worden. Morgenmiddag ga ik even zijn pootjes wassen en gelijk zijn kontje want hij heeft soms wat last met zijn bdk keuteltjes doordat hij geen voortandjes heeft. Wilma mailde mij:

    Ik zou nog niet naar de dierenarts gaan. Die zal temperatuur nemen en anti-biotica. Baytril, voor de zekerheid. Wat je ook kan doen is idd panacur gaan geven, dat kan sowieso geen kwaad en kijken of het weggaat, dan weet je meteen wat het was. Een consult bij de DA is duur en levert in zo een geval weinig op want ze kunnen het niet zien… Als hij verder goed eet etc… voelt hij zich niet ziek.

    Je kan 2 emmertjes vullen en alleen zijn kontje wassen en goed afdrogen, je weet hoe dat moet. Er hoeft niet eens zeep in, gewoon lauw schoon water…

    Niet te bezorgd zijn hoor!!

  8. Hij kan zelf kiezen waar hij gaat zitten, kleden, hooi&stro en ze mogen in de hele tuin los! Als pax wax de voetjes beschermd, kan ik dan niet beter verband met verder niets gebruiken? Om het te beschermen zegmaar? Ik heb zelf namelijk geen internetbankieren dus dat is een beetje lastig! Overigens zitten zijn pootjes/beentjes onder de opgedroogde urine? En zou dit ook die viltplekjes kunnen hebben veroorzaken?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .