Ga naar inhoud

Sabbie

Members
  • Items

    3.733
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sabbie

  1. Ik ga ook voor je duimen Iris! Sneu he, voor Fred?! Ik had dat ook toen Jos begon te rijden... Fred wist gewoon niet wat hem overkwam. En hij trapte er ook steeds weer in! Haha.. Dan deed Jos heel even lief, duwde hij meteen z'n hoofd onder haar om gelikt te worden en voor hij het wist, ging ze weer tekeer op zijn hoofd! Haha! Sukkeltje...

    Geef haar maar een knuffel van me!

  2. Jeetje Sascha, wat naar dat het zo moet gaan!!

    Ik zou je graag tips geven, maar ik heb echt geen idee wat je nog zou kunnen doen...

    (voornamelijk ook de reden dat ik vrijwel nooit in het Gezondheidshoekje te vinden ben..., maar zag nu dat er iets met jouw konijnen was en wilde toch even kijken!)

    Heel veel succes en houd ons aub op de hoogte! (zodra je tijd hebt natuulijk, alle zorg voor je moppies is belangrijker! )

  3. Wat is die KKDA belachelijk duuuuur.......... Maar je hebt het echt slim opgelost, hoe kwam je daar op? :P Het is wel belangrij kzeker te weten dat ze gezond zijn dus vind dit echt een slim idee :yes:

    Ik vond het enten gewoon te duur, dus ging op zoek naar een andere DA. Toen kwam ik dus bij deze. Maar hij doet geen gezondheidscheck. (wel de basis, maar niet zo uitgebreid als bij mijn KKDA.) Dus dan maar zo! :D

  4. Dus eerst op consult gaan bij je vaste KK DA en daarna laten enten bij een andere DA is alsnog goedkoper dan enten bij je KK DA? :surprised: Dan is die wel heel duur! (Of die andere heel goedkoop?)

    Wel erg slim, het is wel belangrijk dat ze in goede conditie zijn voor een enting..

    Inenten tijdens inentdagen:

    KKDA: 32 euro per konijn

    Gewone DA: 10 euro per konijn

    Verschil: 44 euro.

    Consult bij KKDA: 10 euro (voor 2 konijnen)

    Winst: 34 euro! :D

    Bizar he?!

  5. Ik haal mijn inentingen bij een gewone DA. Hij ent dezelfde stof als mijn KKDA, maar dan voor 1/3 van de prijs. Ik ga dan van te voren (diezelfde dag) wel op consult bij mijn KKDA om ze gezond te laten verklaren. Op deze manier scheelt het me als nog een hoop geld.

    Voor 'echte' medische zaken ga ik altijd naar mijn KKDA. Die gewone DA is puur en alleen voor de inentingen.

  6. Vandaag een reactie van Danny gehad. Dit is zijn verklaring:

    "Beste,

    Bij deze wil ik terug komen op uw mail, de afspraak van de betaling stond op vandaag welke we ook zijn nagekomen, ik heb u ook de bevestiging zojuist doorgestuurd,

    Betreft de leveringen dit heeft te maken met onze leverancier. Elke keer als wij dit product bestellen krijgen wij te horen dat dit binnen 2 geleverd wordt, wij hoeven dit dan niet aan de klant te laten weten omdat we dit dan normaal toch nog binnen de levertijd kunnen leveren. Vervolgens wordt er bij ons weer niet geleverd etc. een paar weken later horen wij dat het product niet leverbaar is waarna wij bij alle klanten de leveringen met dit product hebben geannuleerd.

    Tijdens uw bestelproces bent u akkoord gegaan met de algemene voorwaarden waarin staat dat de betaling binnen 21 werkdagen retour gestort moet zijn, wij houden zelf een termijn van 10 werkdagen aan, ooit zal dit iets korter zijn een ooit enkele dagen later.

    Wij kunnen betalingen niet direct terug boeken omdat de betalingen van uw order eerst verwerkt moeten zijn voordat wij de creditnota uitvoeren.

    Hopelijk is alles zo verder opgelost.

    Nogmaals onze excuses."

    Dit is de eerste persoonlijke mail die ik gehad heb, dus er zit 'schot' in.

    Ik heb echter mijn geld nog niet ontvangen. Maar hij heeft wel een bijlage erbij gedaan, waarin stond dat het overgemaakt is. Ik 'verwacht' het dus morgen.

  7. ik hoop gewoon dat t snel beter is >.< maakt mij niet uit wat er voor gebruikt moet worden als ze maar beter word. <3

    Nee, maar neem aan dat je je konijn niet de verkeerde medicijnen wilt geven. Dus vandaar deze reacties. Maar Zwarte Panter heeft het al verklaard!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .