Ga naar inhoud

Evee

Administrators
 • Aantal items

  36524
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  591

Statusupdates die geplaatst zijn door Evee

 1. Het nieuwe forum aan het uitvogelen...

 2. Als je lid wil worden van het fokkersforum moet je even een pbtje sturen met daarin wat extra informatie. Van welke verenigingen je lid bent, wat je doelstellingen zijn bij het fokken etc.

 3. Bedankt allemaal voor de felicitaties!

 4. Ik heb mijn konijnen om verschillende redenen gekozen! Karakter, of ze in de groep zouden passen en ook op uiterlijk. Alleen de Vlaamse Reuzen heb ik echt op hun vachtkleur uitgezocht. Hoe heb jij jouw konijn gekozen?

 5. Je kan pas een eigen tekst onder je naam kwijt als je een hogere "rang" hebt. Die krijg je door meer berichten te plaatsen. Hoe het precies zit kun je in dit topic lezen: http://www.bunnybunch.nl/community/showthread.php?26403-Rangen-op-bunnybunch

 6. Voor een spreekbeurt mag je die wel gebruiken hoor!

  Groetjes,

  Evelien

 7. Bedankt voor je felicitatie!

 8. Bedankt voor je felicitatie!

 9. Bedankt voor je felicitatie!

 10. Dankjewel voor je felicitatie :)

 11. Hey Marlotte,

  In dit artikel kun je lezen wat myxomatose is: http://www.bunnybunch.nl/konijnen/myxomatose-en-vhs.html

  Het beste wat je kan doen is je konijnen laten inenten.

  Groetjes,

  Evelien

 12. Hallo,

  Helaas mogen de foto's van de hokken niet gebruikt worden.

  Groeten,

  Evelien

 13. Hallo,

  De rangen blijven zoals ze zijn, gewoon geduld hebben. Uiteindelijk kun je zelf je naam kiezen, maar dat is dus echt bedoeld voor de vaste leden.

  Bunnybunch baas en moderator kun je wel kiezen, maar die zullen wij dan verwijderen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat anderen die titels gaan gebruiken.

  Groeten,

  Evelien

 14. Nee, als dat hout gedroogd is (wat het bij een konijnenhok is), is dat niet giftig.

 15. Je mag de foto gebruiken hoor, geen probleem

 16. Ik heb het al gezien, we zijn er mee bezig!

 17. Het konijn op mijn profielfoto bedoel je? Dat is Zwartje, hij is 8 jaar oud. Het is een rasloos middelmaat konijntje.

  Groetjes,

  Evelien (Evee)

 18. Ik heb je foto's verplaatst!

  Groetjes,

  Evelien

 19. Evee

  In deze lijst staan meer gegevens over veilige en gevaarlijke medicijnen voor konijnen en wat de bijwerkingen kunnen zijn: http://www.medirabbit.com/NL/Medikamente/Safedrugs_main_nl.htm

  Sterkte met je nijn!

 20. Natuurlijk mag je dat vragen :) De grote ren is 3 bij 4 meter, 12m2 dus in totaal. Daarin zitten twee vlamen, één middelmaat konijn (3 kg) en één klein konijn (1.7 kg). Dat is, vind ik zelf, wel de maximale bezetting voor deze ren. De ren bevalt overgens erg goed! Ik heb wel een nieuw schuilhok staan inmiddels, ik vond dit hok wel erg groot, kost erg veel stro, terwijl zo een groot schuilhok eigenlijk niet nodig was. De ren is ook al aan drie kanten beschut. Ik heb nu een hondenhok gekocht van 90x70 cm, dat komt er in het voorjaar in te staan (moet het nog beitsen). Er zit dan ook een houten terras voor, daar kunnen ze dan op eten, wil ik een hooiruif voor maken etc. Het hok dat er nu in staat is namelijk 140x70 geloof ik, erg groot in ieder geval. Ze liggen er meestal onder en niet in :)

 21. Geen probleem, sterkte met het verlies.

 22. Pff het is wat... dat hij geen kik gaf is dan toch een teken dat hij echt niet fit is. Hopelijk helpt het wel en gaat hij snel weer eten! Beterschap!

 23. Waarom een boek maken als je BB hebt? Als ik zie hoe vaak ik artikelen aan moet passen omdat dingen die op bunnybunch staan inmiddels ook weer veranderd zijn, denk ik niet dat een konijnenboek maken veel zin heeft. Ik ben er ooit wel eens aan begonnen, maar voor je het af hebt, kun je het alweer herzien... Een website als bunnybunch met alle info bij de hand is daardoor veel makkelijker! Je kunt ook altijd de artikelen printen en bij elkaar in een map stoppen, dan heb je ook alles bij de hand!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .