Ga naar inhoud

DebJj

Members
  • Items

    142
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DebJj

  1. Ze zitten inderdaad nog altijd buiten. De dierenarts vond naar binnen halen tot nu toe geen noodzaak. Het lastige met binnen halen in huis is dat er geen plek is en we ook een kat hebben. Buiten gaat dat goed omdat onze kat de konijntjes meestal vermijd. Of de voedster Linn gaat boven zitten. Zij is bang voor hem. Met klein bedoel ik ook echt klein helaas. Plek voor een kattenbak en wat ruimte ernaast om te liggen. Onze garage is helaas echt klein. In hun hok kan ik een warmtelamp veilig ophangen, kabels weg en ook kunnen ze dan kiezen of ze eronder willen of niet. In de garage is die ruimte beperkter. Het is een lastig dillema, ik wil echt het beste voor ze. Het voelt als kiezen tussen twee kwaden zeg maar.
  2. Even een korte samenvatting... Juul is bijna 11 en heeft ruim 2 jaar geleden EC klachten gehad. Dat is weer in rust gegaan dus de afgelopen 2 jaar gingen heel goed! Nu is hij helaas weer de klos, flink afgevallen, blaaszand en urinebrand. Bij de dierenarts gelijk weer medicatie voor EC gekregen en pijnstiller. Ze hebben urine onderzoek gedaan en een röntgenfoto gemaakt. Voeding aangepast en meneer ging met sprongen vooruit. In een week van 1,4 naar 1,6 zijn oude gewicht. Verder eet hij alsof hij nooit wat krijgt, dus ook dat is positief. Z'n blaas was soepeler. Dus naar huis en door met medicatie. Vandaag is hij geschoren van onder omdat het schoon krijgen en houden geen doen was. Het zijn buiten konijntjes, Juul en zijn vriendin Linn. En het hok is bijna helemaal afgedekt met plexiglas. Ze hebben het nachthok van de grond af. Ik ben bang dat het nu wat koud is voor hem. Maar binnen zetten zou betekenen dat ze in een heel kleine ren moeten tot het voorjaar die in de garage staat. Ik weet dat een warmtelamp niet goed is voor ze, maar zou het in deze casus wel een optie zijn? Zodat ze lekker buiten in hun grote hok en vertrouwde omgeving kunnen blijven? Graag hoor ik jullie mening.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .