Ga naar inhoud

Melizzy

Members
 • Aantal items

  10374
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Melizzy

 1. Hallo allemaal,

  Aangezien ik helaas geen konijnen meer heb en voorlopig nog niet op mijzelf ga wonen, zet ik mijn binnenkooi te koop. Het hok is ongeveer een jaar in gebruik geweest als schuilhok voor mijn koppel. Het hok is inmiddels goed schoongemaakt en eigenlijk nog zo goed als nieuw. Een boel toebehoren heb ik al naar het dierenasiel gebracht, maar ik heb ook nog een aantal dingen hier liggen die je mee kan krijgen bij het hok.

  2g053npW0rPNtdQL84cpmg==.jpg

  D1jugfKrYLv1qu5pCMuxpQ==.jpg

  IUwne09PeAWrHhaVXp1iAQ==.jpg

  Verder kan je er twee betonnen voerbakjes bij krijgen, twee hooiruifjes die gemakkelijk aan de tralies te bevestigen zijn, twee drinkflesjes van 600ml, nagelschaartje en twee kammetjes/borsteltjes. Verder heb ik ook nog twee IKEA kattentunnels voor de liefhebber, ook nog in goede staat.

  De nieuwprijs van het hok is €150,-, ik hoef er niet zoveel voor terug maar hoop wel op een goed bod. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een PB'tje. ;)

  Groetjes Melissa.

 2. Ik vind het er ook goed uitzien! Zijn gedrag is heel herkenbaar voor mij, hij deed precies hetzelfde toen hij mijn honden voor het eerst zag; direct terug het veilige hok in. Bij ieder onbekend, verontrustend geluid deed hij dat. Hij moet even moed verzamelen, held op sokken is het haha. ;) Jane is trouwens echt prachtig, zo leuk groot!

 3. Haha, het zal wel even wennen zijn voor hem. Hij laat zich nog niet van zijn beste kant zien, maar hij zal wel bijdraaien. Rustige koppeling in ieder geval. Hoop dat ze gauw lekker tegen elkaar aankruipen en een leuk klef stelletje worden. ;)

 4. Wat lijkt Cody ineens klein, zo naast Jane haha. Fijn dat het goed gaat, paar plukken die door de lucht vliegen horen er inderdaad bij. Ik ga dit topic uiteraard volgen! Ik vind het fijn dat hij zo goed terecht is gekomen. Wordt vast een heel leuk koppel! ;)

 5. Inderdaad, Cody wordt zondag opgehaald. Wel fijn voor hem hoor en voor Jane ook. Nog eventjes en dan zijn ze niet meer alleen. Ga hem wel missen maar kan gelukkig hier spieken hoe het gaat. Ben vooral benieuwd naar de koppeling, kijken of meneer zich een beetje gedraagd. Bij de vorige twee koppelingen (met Rose en met Sage) werd ik getrakteerd op binkies dus dat zal nu ook wel het geval zijn. :)

 6. Mijn eerste reactie was; wauw! Haha. Jane is een prachtig konijn en de ruimte is ook geweldig. Ik heb er een goed gevoel bij! Ik heb inderdaad geen haast, hij kan nog een tijdje hier blijven. Daarnaast ben ik ook bereid met het OV een deel van de reis of de hele reis af te leggen naar jou, als je dat fijner vind. Ik zou het zelf in ieder geval een mooie plek vinden voor Cody en hem met een goed gevoel naar jou brengen. :)

 7. @ Dotsie: Bedankt voor je berichtje, ik heb je een PB'tje gestuurd!

  @ Roomie: Ook jij bedankt voor je berichtje, je hebt helemaal gelijk over hoe DH's in elkaar zitten. Ik vind ze geweldig! Vooral dat lompe, haha.

  Helaas heeft Cody dus nog steeds geen leuk baasje en lief vriendinnetje gevonden, maar ik zoek verder. Het is wel moeilijk zeg, het idee dat hij binnenkort weg is. Tot die tijd wordt hij nog flink verwend hier, haha.

 8. Kogel is door de kerk....

  Zoonlief denkt dat zijn nijn dood is doordat hij vergat het eten te geven.

  Natuurlijk hebben de nijnen altijd eten gekregen, want als hij het vergat, waren wij er nog om hem te herinneren....

  zijn probleem was/is het automatisch op gezette tijden te doen.

  dat lukt hem na al die jaren nog niet...

  Is moeilijk voor hem, maar daar is het konijn echt niet van overleden.

  Toch blijft zoonlief denken dat het daardoor komt en wil hij graag dat Dots naar een betere baas gaat....

  Ik kan hem misschien wel overtuigen, maar dat zou meer overhalen zijn

  dat doen we dus niet, het is zijn konijn en hij mocht het zeggen....

  heo jammer ik het zelf ook vind, vond het altijd wel gezellig die huppelende konijnen in het gras in de tuin :-)

  Dus ik ga zo even een oproepje hier zetten, voor iemand die een ex-ram alleen heeft zitten en onze Dots erbij wil.....

  Tenzij JoepenKoos dit leest en interesse heeft in onze Dots??????????

  Zag dat je een voedster zoekt.....

  Ik dacht dat ik al op je bericht gereageerd had, maar blijkbaar niet. Van alle schooldrukte word ik nog eens vergeetachtig, oh oh haha. En jammer van de keuze, maar als je zoon zich er zo over voelt is het inderdaad het beste om daar dan mee akkoord te gaan want het opdringen maakt het konijnen houden niet leuker. ;) Succes met het vinden van een nieuw baasje (tenzij dat al gelukt is natuurlijk haha).

 9. Bedankt voor jullie lieve reacties. Het is een moeilijke keuze en dan is het wel fijn om te horen dat je het 'goed doet' om het zo maar te zeggen.

  @ Sissydonna: Ik zal later op je PB'tje reageren, moet er zo vandoor namelijk dus weinig tijd.

  @ Dotsie: Sterkte met het verlies, voelt ontzettend rot hè. Mocht je toch besluiten om er een nieuw konijn bij te nemen en geïnteresseerd zijn in Cody, laat het dan weten. Ik ben ook bereid een deel of het gehele traject af te leggen met de trein (ik heb nog geen rijbewijs maar wel een studenten-ovkaart voor doordeweeks), al weet ik niet exact waar je woont.

 10. Gefeliciteerd met je nieuwe konijnen, DH's zijn geweldig! En inderdaad, als jij voelt dat jouw manier van koppelen beter werkt; gewoon doen. Er zijn niet echt regels voor koppelen, meer richtlijnen. Ik zal duimen dat het goed komt. Zes konijnen bij elkaar, dat is pas echt genieten. ;)

 11. We hebben al mijn leven lang (achttien jaar) konijnen en mijn ouders willen er een punt achter zetten. Als ik er nu een konijn bij neem blijft het bezig om het zo maar te zeggen. Ze nemen ook veel ruimte in van de schuur. Mijn ouders vinden het zelf ook niet makkelijk en voelen zich best schuldig over deze keuze, maar ze zijn niet over te halen. Zelf zou ik hem ontzettend graag willen houden, maar krijg het niet voor elkaar om mijn ouders op een andere gedachte te zetten helaas. En ik wil Cody niet alleen houden hier, dat vind ik egoïstisch van mijzelf.

 12. Met een brok in mijn keel en pijn in mijn hart, moet ik een nieuw baasje zoeken voor Cody. Mijn ouders hebben al eerder gezegd dat er geen nieuw konijn meer in komt, maar ik had stiekem gehoopt dat Rose zo oud zou worden dat ze meeging als ik op mijzelf ging wonen. Helaas is het anders gelopen. Konijnen horen niet alleen en Cody al helemaal niet, daarom ben ik op zoek naar een fijn thuis voor hem.

  Cody komt oorspronkelijk van Kim (kaatje-kim hier op het forum). Hij is geboren op 22 maart 2008 en gecastreerd. Wanneer Cody alleen zit is hij een nogal knorrig konijn die alleen belangstelling heeft voor eten. Samen met een vriendinnetje veranderd hij echter in een heel leuk, eigenwijs, nieuwsgierig konijn die veel binky's maakt en vooral lief is voor zijn konijnenmaatje. Hem oppakken vindt hij niet leuk, aaien mag af en toe maar dan komt hij naar jou toe. Voor snoepjes/eten springt hij wel op je schoot.

  PICT0034.jpg

  Cody

  PICT0052.jpg

  Cody met Rose

  imm013_52A.jpg

  Cody

  Cody is een buitenkonijn, hij heeft hier een deel van de schuur tot zijn beschikking en mag zijn poten strekken in de tuin. Hij krijgt hier SS te eten, gedroogde kruiden en groenten. Hij is geen moeilijke eter. Ik wil dat hij de ruimte krijgt maar vooral een lief vriendinnetje en een geduldig baasje die begrijpt dat Cody geen knuffelkonijn is. Voor mijzelf wil ik zo nu en dan kunnen lezen (hier of via de mail) hoe het met hem gaat, want ik ga hem ontzettend missen.

  Als je interesse heb, stuur dan een PB'tje. Het heeft voor mij geen haast om een nieuw baasje te vinden, maar voor Cody wil ik niet dat hij te lang alleen zit.

  Liefs, Melissa.

 13. Het is altijd enger als het je eigen konijnen zijn hè Iris, maar zo te lezen gaat het er aardig goed aan toe. Vroeg of laat zal je er toch aan moeten geloven om ze echt te koppelen, haha.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .