Spring naar bijdragen

LilyMarshall

Members
 • Aantal bijdragen

  258
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  12

LilyMarshall last won the day on March 19

LilyMarshall had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

128 Uitstekend

Over LilyMarshall

 • Rang
  BB newbie

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Marshall en Lucy
 • Huisdieren
  Konijnen, katten en een hamster

Recente profielbezoeken

837 profielweergaven
 1. Ooh die is echt heel leuk zeg!! @Evee
 2. Maandagmiddag hebben wij nog een kitten overgenomen van een ander gastgezin die niet meer wist wat ze er mee moesten. Al 2x bij dierenarts geweest etc. Hij voelde zich zo ontzettend naar, zo zielig. Dinsdag heel de dag aan het infuus gelegen bij de da maar helaas 's avonds toch ingeslapen, het hielp niet meer. Wat een **** week is dit. Nu de andere 2 die ik nog heb heel erg goed in de gaten houden. Het lijkt nog goed te gaan al is de ontlasting van de kleinste sinds vannacht niet echt om over naar huis te schrijven..
 3. Ooh wat naar zeg.. veel sterkte!
 4. Ik kan alle 3 opties niet helaas! 😕
 5. Ja, de mama erbij is eigenlijk altijd beter! Altijd lekker warm, goede voeding en verzorging. He wat sneu dat ze gedumpt zijn, maar wel heel leuk dat je gaat kijken voor een kitten voor je moeder! Geniet ervan, zo leuk die kleintjes!
 6. http://flappus.nl/dieren/max-lana-loena-plien/ Chinchilla's bij Flappus in Zwolle
 7. Jaa.. ergens zat het er wel een x aan te komen, dit was foster nummer 31 in bijna 2 jaar tijd dat we het nu doen. Mijn man zei ook al; als je kijkt naar de ratio 1/31 dan doen we het nog best goed. Maar het is er altijd 1 teveel, je gunt het ze allemaal.
 8. Toch gegaan voor 'ja, maar wel bescheiden'. ik doe er eigenlijk niets aan en soms vergeet ik het zelfs, maar ik probeer toch altijd wel de konijnen lekker een framboos of aardbei te geven en de katten een extra lekker natvoertje.
 9. Wij zijn vrijdag teruggekomen van vakantie en 2 uur later hadden we alweer 3 flessenkittens overgenomen van een gastgezin die het niet meer zag zitten / verkeerd had ingeschat waar ze aan begonnen waren. Helaas ging het met de kleinste van de 3 (broodmager, 149 gram terwijl de grootste 299 was) gisterochtend zo hard achteruit dat ik om half 9 al bij de spoed dierenarts stond en we hem helaas hebben moeten inslapen. Vreselijk vond ik het. Je gunt het die kleintjes zo. Heb ook nog nooit een foster verloren, hij was de 1e. Hij was de dupe omdat mensen hun verantwoording niet nemen en hun huiskatten ongecastreerd op straat laten lopen. Zo boos kan ik er om worden.. maargoed. Met de andere 2 gaat het echt heel goed, drinken perfect en komen goed aan. Ze kunnen alleen niet bij elkaar zonder toezicht omdat ze aan elkaars achterste sabbelen in de veronderstelling dat het een tepel is.. arme babies, ze missen hun moeder echt. Ze zijn koud en heel hongerig gevonden dus de moeder was echt out of the picture helaas...
 10. Is het een idee om tijdens je vakantie een koppelvakantie te doen voor Sandy? Of is het dan al te koud... lastig! Sterkte met het verlies van Pietertje.
 11. Zo ik ben ook weer terug van weggeweest.. heb wel regelmatig meegekeken hoor. Sinds gisteren heb ik 2 weken vakantie. Vandaag brengen we onze konijnen naar Aniek voor een weekje pension, maandag gaan we een midweek naar de Belgische Ardennen, even weg samen. Ook leuk; samen met mn man ga ik vanaf ong. half september 1x per maand op zaterdag helpen bij Aniek. Ik kijk er naar uit! 🙂
 12. En mocht je persé jonge konijntjes willen, die zijn er ook meer dan genoeg in de opvang momenteel!
 13. Ooh leuk @Evee! 🙂 Toms lopen zo lekker en de printjes zijn mooi meegenomen haha.
 14. Ik vind het allerschattigste als 1 van de 2 een bunnyflop doet, tegen de ander aan. Dan smelt ik echt, helemaal als ze een paar uur eerder nog ruzie maakten om de brokjes. Geeft ook altijd weer een gerust gevoel, van oh gelukkig ze kunnen toch nog wel met elkaar 😉
 15. Hoe leuk zijn deze schoenen ! Vegan zelfs, van Toms 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .