Spring naar bijdragen

LilyMarshall

Members
 • Aantal bijdragen

  282
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  13

LilyMarshall last won the day on 24 Oktober 2019

LilyMarshall had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

142 Uitstekend

Over LilyMarshall

 • Rang
  BB newbie

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Marshall en Lucy
 • Huisdieren
  Konijnen, katten en een hamster

Recente profielbezoeken

1024 profielweergaven
 1. Amersfoort is echt een heel goede opvang en checken ook goed de eisen die ze vragen. En heel mooie verblijven.
 2. Ik kan de onbewerkte afbeelding niet meer vinden.. maar ik vind hem te cute om niet te delen. Dit is de 'bende van ellende' die permanent bij opvang Konijnenparadijs woont.
 3. Ik heb 1 konijn met een kleur die heet madagaskar.. en mijn voedster is wit met roodachtig bruin.
 4. Mijn konijnen wonen 24/7 in een tuinhuis van 2m2 + een ren van 2,6m2. Dus iets meer dan 2m2 per konijn. Het zijn dwergkonijnen. Als het niet regent hebben ze nog een extra ren van 5m2 erbij overdag.
 5. Mijn 1e konijnen Lily & Marshall kwamen bij een teddy dwerg fokker vandaan. (toen wist ik nog niet beter) Lucy komt uit de opvang & vormt nu een koppeltje met Marshall.
 6. Rolletjes vegan kipfilet van Quorn gevuld met kipkerriesalade van de vega slager Vegan ham van Quorn (vind ik erg op boterhamworst lijken) met augurk Groentes en mini soepstengels met hummus Toastjes met hummus / muhamarra (echt een aanrader) Wraps met vegan filetamericain, rucola en pijnboompitjes
 7. Witlof en andijvie koop ik elke week, met een krop andijvie doe ik met 2 konijnen zeker een week. Meestal ben ik 1.79-2.10 euro kwijt. En witlof is bij de Lidl of Aldi heel vaak in de aanbieding, soms zelfs 0.55 cent voor een zak met 4 stuks.
 8. Valt het bij jullie ook op dat konijnen in de winter / als het kouder wordt veel meer hooi eten? Zomers doe ik maanden met een groot pak van 5 kg en nu vliegt het er doorheen. Vind ik geen probleem en wordt ik alleen maar blij van, maar ik vindt het toch best bijzonder. Ze hebben vast iets meer energie nodig om warm te blijven, maar ze hebben een tuinhuis waar ze helemaal droog en windvrij kunnen zitten en waar de warmte ook goed blijft hangen dus zoveel extra verbranden ze ook niet..
 9. Oh nee ik had niet moeten zien dat het Santa bed is afgeprijsd... hij is niet voor de konijnen want die slopen hem sowieso, maar m'n pleegkitten gaat dit helemaal leuk vinden. En de konijnen krijgen een eetbare kerstboom en ander lekkers 🙂
 10. Ohja! Nieuwe vraag: Wanneer heb je voor het laatst vrijwilligerswerk gedaan? 🙂
 11. 2e pinksterdag met mn schoonfamilie naar de Apenheul. 1 van de weinige parken waar ik me redelijk oké bij voel.
 12. Ja het is helaas de werkwijze. Ik had ook het liefst dat ze vanaf mij naar een nieuw baasje gingen maar helaas. Heb het al een aantal x besproken maar het lijkt er niet op dat dat nog gaat veranderen.
 13. Dankje! Idd ruime ervaring ondertussen, maar met flessenkittens heb ik het nog altijd moeilijk. Die heb je zo lang in huis en komen van zo ver! Maar deze 2 liepen al gelijk rond in de kittenkamer alsof ze er al weken waren, heel fijn. Geeft toch een beter gevoel als je ze achter moet laten.
 14. Goedemorgen, het heeft hier gevroren, hoorde de buren de ruiten van de auto krabben. Ik ga vanochtend mn pleegkittens terugbrengen naar het asiel, ze zijn groot genoeg en er helemaal klaar voor. Of ik er klaar voor ben, da's een ander verhaal 🙈 het voelt altijd alsof ik ze in de steek laat, vooral bij flessenkittens zoals deze 2. Maar we gaan ervoor dat ze samen geplaatst worden, dan hebben ze iig elkaar nog
 15. Ik ben sinds september samen met mn man vrijwilliger bij Stichting Opvang Konijnenparadijs. 1x per maand gaan we op zaterdagochtend helpen met schoonmaken en extra klusjes oppakken die normaal blijven liggen. Vorig jaar hebben we ook 3 konijntjes opgevangen als gastgezin. Daarnaast zijn we al ruim 2 jaar gastgezin voor katten en kittens van ons plaatselijke dierenasiel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .