Spring naar bijdragen

LilyMarshall

Members
 • Aantal bijdragen

  273
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  13

LilyMarshall last won the day on 24 Oktober

LilyMarshall had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

136 Uitstekend

Over LilyMarshall

 • Rang
  BB newbie

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Marshall en Lucy
 • Huisdieren
  Konijnen, katten en een hamster

Recente profielbezoeken

878 profielweergaven
 1. Ohja! Nieuwe vraag: Wanneer heb je voor het laatst vrijwilligerswerk gedaan? ๐Ÿ™‚
 2. 2e pinksterdag met mn schoonfamilie naar de Apenheul. 1 van de weinige parken waar ik me redelijk okรฉ bij voel.
 3. Ja het is helaas de werkwijze. Ik had ook het liefst dat ze vanaf mij naar een nieuw baasje gingen maar helaas. Heb het al een aantal x besproken maar het lijkt er niet op dat dat nog gaat veranderen.
 4. Dankje! Idd ruime ervaring ondertussen, maar met flessenkittens heb ik het nog altijd moeilijk. Die heb je zo lang in huis en komen van zo ver! Maar deze 2 liepen al gelijk rond in de kittenkamer alsof ze er al weken waren, heel fijn. Geeft toch een beter gevoel als je ze achter moet laten.
 5. Goedemorgen, het heeft hier gevroren, hoorde de buren de ruiten van de auto krabben. Ik ga vanochtend mn pleegkittens terugbrengen naar het asiel, ze zijn groot genoeg en er helemaal klaar voor. Of ik er klaar voor ben, da's een ander verhaal ๐Ÿ™ˆ het voelt altijd alsof ik ze in de steek laat, vooral bij flessenkittens zoals deze 2. Maar we gaan ervoor dat ze samen geplaatst worden, dan hebben ze iig elkaar nog
 6. Ik ben sinds september samen met mn man vrijwilliger bij Stichting Opvang Konijnenparadijs. 1x per maand gaan we op zaterdagochtend helpen met schoonmaken en extra klusjes oppakken die normaal blijven liggen. Vorig jaar hebben we ook 3 konijntjes opgevangen als gastgezin. Daarnaast zijn we al ruim 2 jaar gastgezin voor katten en kittens van ons plaatselijke dierenasiel.
 7. Ja dat inderdaad.. ik kan niet thuis werken want ik werk in de zorg. Waardoor je niet alleen je collega's maar toch ook je cliรซnten in de steek laat als je ziek bent. Oh dat lucht wel een beetje op.. ben een echte doemdenker dus maak me daar flink zorgen om. Al heb ik niets te verbergen, dus ben ook wel benieuwd hoe het zal gaan. Maargoed weer genoeg geklaagd voor vandaag.
 8. Nou heb me blijkbaar niet voor niets zorgen gemaakt want ik moet nu binnenkort naar de bedrijfsarts.. joepie.
 9. Ik heb sinds mijn vader is gestorven in april niet zo'n lekker jaar, ook best wel wat moeten ziek melden. 1,5 week geleden ben ik door hoge werkdruk over mn grenzen gegaan en heb ik me weer eens een dag ziekgemeld. Daarna gesprekje gehad met mn leidinggevende over hoe het met me ging omdat ik me zo'n 5x had ziekgemeld. Was verder prima gesprekje. Nu heb ik gisteravond mega buikgriep gekregen en heb ik me vanochtend weer ziek moeten melden. En moet ik mn leidinggevende straks bellen zodra zij aanwezig is. Ik voel me zo schuldig maar ben echt hartstikke ziek. Meer mensen die zich weleens schuldig voelen als ze zich ziek melden? Mijn man zegt altijd ziek is ziek maar ik voel me er zo stom over.
 10. De bedoeling is dat we daar eerst een paar jaar in een tiny house gaan wonen en ondertussen langzaam het oude huis slopen en een klein huisje terug bouwen.
 11. Wat somber vandaag.. ook weleens lekker. Al lekker vroeg de geurkaars aan en zachte lampjes. Gisteren zijn wij naar een groot stuk land met een bouwval erop wezen kijken, maandag ga ik bellen voor een bezichtiging. Zo spannend allemaal, wie weet is dit de plek waar we onze droom kunnen verwezenlijken. (Een opvang voor alle (landbouwhuis)dieren die het nodig hebben, een katten/konijnenpension en een heel grote moestuin waar we ook van kunnen verkopen). Veel plannen en ambitie, maar eerst maar eens kijken of het echt wat is ๐Ÿ˜„
 12. LilyMarshall

  Regen

  Wij hebben op de ren een houten geraamte met een waterdicht, niet elastisch en doorzichtig douchegordijn. Het houten geraamte loopt iets af waardoor het water prima naast de ren loopt. Met mijn langharige konijnen echt een must, en het is een heel goedkope, makkelijke oplossing met heel veel licht in de ren. Gewoon zorgen dat je het douchegordijn (of doorzichtig tafelzeil, dat kan ook) goed tussen elk balkje van het geraamte klemt & vastschroeft, en veel ondersteunende balkjes eronder hebt zodat het niet door kan zakken.
 13. Ik plan hier mijn halfuurtje wandelen ook tussen de regenbuien door en anders heb ik mijn regenjas en laarzen ๐Ÿ™‚ gisteren liepen onze katten even in de tuin toen het opeens begon te regenen. Ik heb ze nog nooit zo snel naar binnen gekregen ๐Ÿ˜‚
 14. ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฑ๐Ÿฑ๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐Ÿน Mijn man, ikzelf, onze 2 katten, 2 konijnen en 1 hamster. + verschillende pleegkittens die komen & gaan, momenteel 2! ๐Ÿฑ๐Ÿฑ
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .