Spring naar bijdragen

tijgertje

Members
 • Aantal bijdragen

  3101
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door tijgertje


 1. LOL ik ben getrouwd,heb een kind en ben 23 en slaap nog met een kussentje en een heeeele grote beer lol

  Als is die niet heb slaao ik echt een heel stuk minder hoor..

  En wat een ander ervan vind,Tja die heeft er ook geen last van als ik niet kan slapen,dus die kan maar beter zn mond dichthouden haha


 2. Wat betekend he als een konijnt knort of gromt als je hem aait? Gijsje doet het af en toe als ik hem aanhaal,kan verder niks merken en af en toe loopt hij gewoon weg, 't is dus niet zo dat hij heel erg bang toont ofzo.

  Hij doet dit ook af en toe als hij gewoon rondloopt.

  denk dat ik hem beter knor had kunnen noemen LOL


 3. Heb net met de dierenarts overlegd(die weet ook dat ik aardig snel ben met bellen) en we hebben samen besloten het nog even aan te kijken.

  Vanochtend toen het net gebeurd was deed hij nog heel weinig ermee, 10 minuten daarna de da gebeld en hier een topic geplaatst.

  Maar nu op dit moment loopt hij alweer aardig te hupsen en ook op dat pootje :) PFF,als het wat is hier is het altijd met pootjes..

  Dus ik wacht het even af en kijk het even aan.

  Vind het niet erg om geld te betalen aan de dierenarts er ligt tenslotte al een rekening van 800 euro voor paard,maar wil hem niet al die stres enzo aandoen als ze toch gaan zeggen dat hij het verrekt heeft.

  Nou maar hopen dat het idd meevalt.


 4. Nou we zijn nu een uur verder.

  Hij heeft zich net gewassen,z'n witlof gegeten en begint al meer te bewegen en loopt er ook voorzichtig op,soms alleen nog ff niet.

  Heb de dierenarts gebeld maar ja die heeft natuurlijk al een afspraak gemaakt he :s Ik weet alleen niet zo goed of het nou nog zoveel zin heeft om te gaan..

  petra?? wat bedoel jij met in de lengterichting samendrukken??


 5. Gijsje maakte met een sprong waardoor die met zn pootjes tegen het hok aankwam(hij liep buiten het hok) Meteen toen hij neerkwam en weg wilde lopen liep hij niet op z'n ene voorpootje.

  Ik mag hem pakken,mag eraan zitten,hij ligt er ook mee,staat erop als ie ff stilstaat maar loopt er niet op(heel af en toe) pakte net ook geen witlof aan en duwde me weg,maar kan ook zijn dat hij geen honger heeft natuurlijk.

  Nou wilde ik weten of konijnen altijd niet meer op hun pootje lopen als ze dr last van hebben,gekneust of gebroken. Of is dat echt alleen maar als hij gebroken is?


 6. Tja, of dat bij konijnen net zo werkt als bij honden, daar twijfel ik aan. Hier gaat de hond opzij als ik erdoor moet. De konijnen huppelen hier alle kanten op behalve de goede.

  Gijs hier gaat gewoon voor me aan de kant,hij weet het ook precies.

  Ik beul hem niet hoor maar vind het wel fijn als ie zn plekkie weet ;) het is niet de bedoeling dat als hij zo zn jack russelformaat heeft bereikt mij mijn eiegn huis uitwerkt omdat hij denkt dat hij de baas is :)

  Bij Tijger werkte dat net zo,die wist ook precies dat als ik zn naam riep hij zn hok in moest

  Maar ach ik heb altijd al rare beesten gehad denk ik haha


 7. Je moet dat gewoon proberen te nergeren hoor! anders word het steeds erger.

  Probeer je kussen anders eens te leggen waar je voeten nu liggen;) dan kan je gewoon de open ruimte in kijken zonder dat je last krijgt van je schouder,want je ligt dan op je andere zij hihi

  enne,gaan slapen als je de hele avond achter de pc heeft gezeten is ook niet echt een aanrader,,probeer hem iets eerder uit te zetten pc heeft dezelfde werking als bv een tv


 8. Eigenlijk is het de bedoeling dat hij aan de kant gaat voor jou en jij niet voor hem ;) Dat is bij honden dus ook zo..stel een hond ligt op de pad,dan gaat de hond aan de kant niet jij.

  Buddy weet denk ik heeeel goed dat hij voor je aan de kant moet maar als jij voor hem aan de kant gaat,,tja waarvoor zou hij dan hihi

  gelukkig was hij niet boos haha hij weet natuurlijk ook dat ie zelf maar beter uit moet kijken ;)


 9. Ik doe het normaal ook zo als o.a. Iris (Raylaatje) beschrijft, maar vandaag hadden we ee ninvalster, die zat echt raar uit te leggen! Eerst aldoor gezeik over 'contactteugel' en weet ik veel wat allemaal en daarna moest je volgens haar alleen met die contactteugel werken om je paard aan de teugel te krijgen.. (Dus alleen met de buiten teugel) nou volgens mij werkt dat totaal NIET, met één teugel een paard aan de teugel rijden. En daarna bij het wijken ging zij bepalen waar je moest afwenden, nou dat kan ik zelf ook wel hoor..

  hahahah heeeeeel veelruiters rijden hun paard aan de teugel door zo te rijden ;) in principe moet je ook niet aan je teugels zitten dmv kneepjes of wat dan ook maar je moet je paard naar voren houden en dan dmv contact en voorwaarts rijd je je paard naar beneden.

  Dus wat zei zegt klopt opzich wel.


 10. Ik vind het een heel vaag en naar verhaal.Bijna iedere DA maakt wel een uitzondering soms en als je hoort dat het uiteindelijk gaat om 30 euro verschil kan ik het helemaal niet begrijpen...

  Zonde van het konijntje,vooral omdat het bekend was dat het twee rammen waren..

  Ik denk niet dat het belangrijk is wie de "schuldige" is het is alleen jammer dat het konijntje er het slachtoffer van is.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .