Ga naar inhoud

Pluizebol

Members
  • Items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pluizebol

  1. Welkom hier, 2 rammen samen gaat meestal fout, onze eerste 2 nijntjes waren ook 2 rammetjes hangoortjes Kwibus en Wammes. Hun hokken waren altijd open aan de bovenkant en op een nacht is Kwibus bij Wammes in het hok gesprongen en het waren de dikste maatjes....op een dag gingen ze vechten...laten castreren een week of 2 appart gezet en toen weer samen en het waren weer vriendjes....Wammes werd erg ziek en hebben we moeten laten inslapen, Kwibus was kern gezond maar wilde niet meer eten/drinken...dwang gevoed maar 3 dagen na de dood van Wammes was Kwibus ook overleden....van verdriet....dus soms kan het goed gaan.

  2. Ik zou ook afwachten, een van mijn nijntjes had dat als ukkie ook deed ik ook met een watje en afgekookt water schoonmaken, op een gegeven moment toen hij wat ouder werd was het over, ben ook mee naar de DA geweest en die zei dat het niks was inderdaad wat mensen ook wel eens s'morgens aan /in hun ogen hebben.

  3. Ik hoop ook dat het goed komt met haar, onze Geisje heeft dit ook gehad, is 3x een week bij de dierenarts geweest kreeg daar medicijnen, speciale voeding e.d na de 1ste behandeling leek het beter te gaan, maar helaas was dat maar 2 dagen, nog 2 behandelingen gehad maar was ter vergeefs helaas. Dus hebben we haar laten inslapen was het beste voor haar.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .