Ga naar inhoud

Muffins

Members
 • Aantal items

  288
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Statusupdates die geplaatst zijn door Muffins

 1. Hoi Britt,

  De naam maakt niet uit hoor, Muffins Konijnenopvang is prima. Ik heb je een pb gestuurd.

 2. Ja lief he. Er staan er ook nog een aantal niet op de site. Waaronder een Franse hangoor dame en maandag komt daar een Franse Hangoor ram bij (gecastreerd uiteraard)

 3. Ja dat klopt ;-)

 4. Niet dat ik weet Elvira, hij heeft hier geen kleine kinderen meegemaakt en volgens mij hadden de mensen die hem kwamen brengen ook geen kleine kinderen. Misschien helpt het als je hem niet van bovenaf nadert, maar laag bij de grond naar hem toe gaat. Dat kan soms ook al veel schelen. Het is inderdaad een schatje ;)Groetjes, Ria

 5. Ja ik weet dat je er alles aan doet :D En leuk ook dat ze toch ook nog meekunnen naar je moeder.

 6. Leuk om te horen dat het goed met ze gaat. :D Gelukkig dat Lily rustiger is geworden nu en dat je het een kans hebt gegeven :D

  Groetjes, Ria

 7. Ja ik heb het gelezen :), leuk ook dat je de foto van Ears en Goor hebt geplaatst ha,ha.

 8. Hallo,

  Alles gaat goed. De Teddy achtige konijnen zijn wel druk ha,ha. Vrijdag worden ze gecastreerd, en morgen wordt er door de dierenarts naar het abces gekeken. Ik heb zelf de tanden al geslepen (en pijnstillers gegeven) in de hoop dat de stand dan weer voldoende is om de tanden zelf af te laten slijpen. Dat gebeurt soms als ze na het slijpen weer op elkaar aansluiten, maar meestal moeten de tanden wel verwijderd worden. Eventjes afwachten nog :) Hij eet in ieder geval wel redelijk, alleen vind ik hem wel mager dus ik denk dat hij een tijd niet goed heeft kunnen eten.

 9. Geeft niet hoor, de castraties worden altijd weer terugbetaald door de mensen die hier een konijn ophalen, alleen de tanden komen dan voor rekening van de opvang. maar daar heb ik ook een potje voor. :)

 10. 2 rammen en een voedster (zoals telefonisch afgesproken) is goed hoor dames. De tanden van de ram worden dan zonodig verwijderd, dat komt helemaal goed :)

  Groetjes, Ria

 11. Ja dat is inderdaad handig. Ik hoor wel wanneer je een intervieuwtje wilt doen.

  Groetjes, Ria

 12. Hallo Simone,

  Dat lijkt me erg leuk. Wat goed dat je je spreekbeurt over konijnen doet. ;)

  Groetjes, Ria (Muffins)

 13. Ik ga het topic nog maar een keer lezen want ik snap het niet helemaal ha,ha, maar als ik het goed begrijp komen er nu geen konijnen hierheen Zondag?

 14. Ja die mag ook mee. De Franse Hangoor daar ga ik mee naar de dierenarts als hij hier is. Dus als hij beter kan worden dan wordt hij uiteraard behandeld. Hij ziet er inderdaad slecht uit.

 15. En weet Jimmy&Nijn ook al dat het koppeltje al geplaatst is?

 16. Fijn dat eht koppel al een huisje heeft gevonden, ik had dat nog niet gelezen (beetje druk) dus ik dacht dat ze Zondag gebracht zouden worden. De Franse hangoor kan hier wel terecht, geen probleem. Alleen moeten we dan even kijken hoe we hem hier krijgen.

 17. Hallo Claire,

  Ik had een tijdje neit bij de berichten gekeken, maar komt het koppeltje Zondag nu wel of niet? De ram mag dan eventueel ook mee hoor, geen probleem. Als je iets snel wilt weten kun je me beter eventjes mailen. mailadres is ria_de_maat@planet.nl

  Groetjes, Ria.

 18. Hoi Claire,

  Dat is prima, dan zie ik Jimmy&Nijn Zondag 6 September 's avonds met de konijntjes. Super geregeld zo ;-)

  Groetjes, Ria.

 19. konijnen-dierenarts

  Hier staan een aantal dierenartsen op in den haag en omgeving. Zelf woon ik ook in Den Haag en heb een opvang.

  www.muffinskonijnenopvang.nl

  Ik hoop dat het allemaal meevalt met je konijntje.

  Groetjes, Ria de Maat.

 20. Hallo Nijntjemarlot, ik zie je berichtje nu pas, sorry. Er staan weer nieuwe foto's in het fotohoekje, het gaat tot nu toe goed met ze.

 21. Wat leuk dat ik je hier ook tegenkom.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .