Ga naar inhoud

patriciapatty

Members
  • Items

    1.123
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door patriciapatty

  1. ik denk dat het enigsinds toch uitmaakt dat ik het voer buiten heb.. maarja als je dan weer over de temperatuur gaat denken?!

    ik heb t in een nieuwe doorzichtige vuilniszakje gedaan en bij mn schoonmoeder ging het in een bakje waar het voer altijd in zit waar ze verders met hun vaste voer nooit last hebben gehad.

    t verhaal komt mij wel bekend voor want n vriendin van mij had ook Havens eenmalig binnen staan en toen zater er ook beesten in..

    dus de combi met temperatuur en geen vocht is misschien de boosdoener?! ik weet zeker dat het van mijn voer afkomt..

    tja en verders.. eten ze al 3 weken van die zak en ik merk niks aan mn nijnen.

  2. n vraag.

    ik voer altijd SS samen met Havens Fiber Premium Mix. nooit problemen mee gehad totdat ik een klein zakje Havens meenam naar mn schoonmoeders huis... zei bewaren het voer binnen en hadden na 2 dagen hun voerbak vol zitten met graanklanders..

    eigenlijk vreemd want ik heb mijn zak buiten in de schuur staan, maar het is de laatste tijd toch echt wel boven de 30 graden geweest dus dan moet ik ze ook in de zak hebben.

    ik zie ze echter echt niet.

    omdat mijn schoonmoeder ze heeft moet ik eitjes in mijn voer hebben.. is dit schadelijk, hebben er meer mensen last van graanklanders of andere beestjes in het voer?

    HELP wat moet ik hiermee?

    hebben groot gebruikers hier ook wel eens last van (fokkers bijvoorbeeld?)

  3. mijn vriendin heeft een teddy dwerg.

    elke week soms twee keer in de week borstel zij hem. anders krijgt ie vilt en klitten en dat is echt zielig. ook knipt ze m regelmatig.. rond de oogjes zodat de haren er niet in hangen en de voetjes.

    soms moet ze m ook wassen als ie een vieze kont heeft. je moet je teddy goed onderhouden.

    suc6 en veel plezier met je nw teddy.

  4. de handdoeken zijn ook fijn om goed te kunnen zien wanneer ie weer goed keutelt... als je zaafsel erin doet vallen de keutels ertussen en is dat moeilijk te bepalen.

    zet ook geen speeltjes in het hok, hierop kan ie gaan klimmen waardoor ie de wond kan gaan uitrekken.. til m dus ook niet te vaak op, t liefst de komende dagen helemaal niet.

    en nog een tip voor als je m bij de DA gaat ophalen.. schrik niet... je nijn zal heel koud zijn. dat zal komen door de narcose. en dag later thuis zal dit weer over zijn.

  5. mijn nijnen worden altijd bij de DA gewogen als ik ze moet laten inenten. ze wegen dan de box en t konijn en als t konijn dan bij de DA is wegen ze de box nog even apart.

    thuis weeg ik ze alleen als ik denk dat ze ietswat ziek zijn.

  6. woensdag zijn mijn nijnen weer aan de beurt. ik ga nu proberen in mn eentje ze alle 3 mee te nemen in de auto. hopelijk willen er twee in 1 vervoersmandje.. en hopen dat t mandje t dan houdt haha.

    nog even afwachten hoe het nu met Muf gaat.. in oktober gaf de DA aan dat ze beginnend haakjes heeft... hopelijk is het niet verder gaan groeien en is het wat afgesleten.

  7. Maare die paastakken... zijn die niet gepoetst? Behandeld... of iets dergelijks? Misschien dat wij dan ook eens aan pasen doen dit jaar :) speciaal voor de konijntjes haha

    wil je er zeker van zijn dat ze onbehandeld zijn... haal ze bij iemand uit de tuin.

    veel mensen hebben de snelgroeiende boom in de tuin

  8. bij mij kostte de ram rond de 60,- dit omdat de nijn onder de 2 kilo woog, kwam de nijn daarboven dan moest ie meer narcose hebben en zouden de kosten uiteraard duurder worden.

    n ram zit ongeveer rond de 60,- en voedster rond de 100,-

  9. haha ik dacht al

    Dan wacht ik nog even met betstellen op jullie antwoord!!

    dat gebeurt mij ook wel eens.

    ik heb 10 gedaan om het te proberen. mijn nijnen zijn er denk ik te slim voor en eten het niet. ik doe het wel af en toe in het drinkflesje, maar let op je moet het flesje dan wel heel regelmatig schudden want het zakt dan naar benee.. uiteindelijk ben ik er dus weer mee gestopt.

    dit jaar wil ik het weer proberen.

    vandaar dat ik dus 10 heb genomen.

  10. Nou.. ja hoe dan ook... het is ieder z'n eigen beslissing. Ik vind 1 keer per jaar VHS voldoende. Anderen mogen een andere mening hebben.

    dus jij haalt 1 keer in het jaar 2 prikken? of alleen vhs?

    en kies je dan voor de zomer inenting of de winter? ik zou denken de zomer ivm muggen, vliegen enzo..

  11. Nee nog niet geweest. Eind maart begin April ga ik. Die van mij zijn vorig jaar winter 1x niet ingent.

    Ik ga denk ik op zo'n entingsdag dat scheelt met prijs

    is je nijn nog nooit geent of heb je 1 x overgeslagen??

    dat vroeg ik me zoiezo af.. kan dat kwaad? woon je in het veld dan denk ik wel, maar woon je in een drukke woonwijk met geen kans op wild...?!?!?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .