Ga naar inhoud

Bloempje

Members
  • Items

    1.211
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bloempje

  1. Deze video zegt al genoeg. Hij is een beetje lang misschien. Ze maken soms gekke sprongen, Lemmy springt voor het eerst (uiteraard tijdens het filmen) in een bierkratje en raakt lichtelijk in paniek (daarna wel weggehaald, maar ze waren altijd zo leuk eromheen aan het rennen) en Puck die opeens heel hoog tegen de muur op klimt (einde video)...

    Oja, zet je muziek maar niet zo hard :mdr:

    Echt zo lief. Ziet er echt grappig uit als puck de muur op klimt.

  2. Isabella vind het ook leuk om haar toilet uit te graven, meestal graaft ze hem uit voordat ze er d'r behoeft in heeft gedaan. Of als ik net het toilet heb schoongemaakt er een plasje naast te doen. En Blacky doet het gewoon altijd netjes erop. Mag Isabella wel een voorbeeld aan nemen:P.

  3. Nee, ik had het idee dat hij er geen last van had. Hij at, dronk, sjeesde door de huiskamer. Maar helaas kunnen konijnen heel goed faken dat er niets aan de hand is. Hij krijgt nu wel pijnstillers voor de zekerheid. Nog eventjes doorzetten dan mag hij hopelijk morgenmiddag weer los..

    Dat is natuurlijk ook wel weer zo. Fijn dat hij in ieder geval 'voor het geval dat' pijnstilling krijgt.

  4. Hier op de site staat een stukje op hoe je het konijn kan optillen. Dan is manier 2 het handigst als je de hechtingen wil controleren.

    Die van mij likte ook aan de hechtingen. Maar volgens de DA heeft hij daar iets voor gekregen, iets tegen infecties.

  5. Een tijdje terug moest ik naar de DA omdat me konijn een kaal plekje op z'n borst had. Dat is wel goed behandeld. Maar de dierenarts pakte hem op alsof hij een hond oppakte. Een paar dagen later, weer naar de dierenarts gegaan. Zelfde organisatie alleen in een andere plaats met een andere dierenarts. Bleek dat hij z'n pootje had bezeerd toen hij zo spartelde toen de DA hem zo grof behandelde en die DA was ook nogal nors en gaf me konijn zomaar een spuitje met iets voor die kale plek. Had nog gevraagd wat het was, maar hij antwoordde er niet op.

    Ga nooit meer naar die dierenarts, heb nu dezelfde als me moeder. Die is veel konijnkundiger en gaat ook de castratie van Blacky uitvoeren.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .