Ga naar inhoud

Sibelle

Members
  • Items

    150
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sibelle

  1. updateje: Het gaat inmiddels een stuk beter met Woody!

    Ik heb hem nog zeker 3 weken na thuiskomst gedwangvoerd, en hij heeft al die tijd ook nog last gehad van diarree. Gisteren heeft hij voor het laatst panacur gehad en hij krijgt nu alleen nog prebiotica door zijn drinkwater. Keutels zijn een stuk groter nog niet helemaal rond en licht van kleur, diarree is bijna helemaal over (ik vind hier en daar nog een zachte keutel). door dat hij constant door zijn eigen zachte keutels heen stampte heeft hij wel een beetje last van kale plekjes op zijn hakken.

    Hij is vreselijk actief nu, komt gelijk naar me toegerend als de deur opengaat, gaat op zijn achterpootjes staan om te kijken of ik iets interessants bij me heb. Eten gaat ook wer vanzalf, hoewel ik merk dat zijn smaak veranderd is. Waar hij vroeger de kooi voor afbrak hoeft ie nu niet meer, en biks eet hij met mate. Hooi eet hij goed (stro ook trouwens), behang is nergerns veilig voor hem en hij is tegenwoordig verzot op uitgedroogd brood.

    Het heeft me een Rib uit mijn lijf, heel heel stress en slapeloze nachten gekost, maar ik ben zo blij dat hij weer bijna de oude is! Yay voor Woody (en ook een beetje voor mij)!

  2. Ik zou haar zeker nog niet in laten slapen hoor.

    mail anders even je foto's naar het Wilhelminapark, met de vraag of zij een idee hebben. Ook je verhaaltje erbij vertellen. wellicht kunnen zij je op afstand helpen of contact opnemen met je eigen dierenarts om een behandeling te bespreken. Ik denk dat jouw dierenarts daar ook wel voor openstaat.

  3. hij krijgt geen groente of fruit, daar gaat hij namelijk acuut van aan het gas. Mijn andere konijn vind groente niet boeiend, dus eigenlijk krijgen ze het nooit. Ik heb wel 5 verschillende soorten hooi gehaald, en 2 soorten SS, maar het enige wat hij nu wil eten is af en toe een beetje gemengd voer...

    hij is op het moment van alle markten thuis, qua poep. Er liggen een soort hele zachte blindedarmkeutels, wat nog het meest op diarree lijkt, een soort consistentie kattenpoep, wat er wel in keutelvorm uitkomt maar platgetrapt word, en iets wat nog het meest lijkt op echte keutels, maar dan in miniatuur vorm.

    nou ja, er zit vooruitgang in :yes:

  4. ik probeer het dwangvoeren nu "leuker" te maken door bij elk hapje iets in de trant van "hmmmmjomjomjom! wat lekker! dat is lekker!" te zeggen, maar hij kijkt me aan alsof ik niet goed snik ben.

    hij moet altijd wel even bijkomen nadat hij medicijnen of voer gekregen heeft, dan gaat ie gelijk liggen hijgen... zo zielig

  5. Er lag gisteravond iets in de kooi wat op keutels begint te lijken. nog steeds wel een beetje zacht, maar niet meer zo'n plakkaat. vanochtend nog niet zoveel. medicijnen en dwangvoer gaat er redelijk goed in, dwangvoer wil ie graag zelf kauwen.

    hij is nog wel een beetje suffig, maar dit vraagt natuurlijk best een hoop energie van hem.

  6. Jemig zeg, heeft ie daar 2 dagen niet gepoept (nee hij heeft geen diarree meer), hij is nog geen paar uur thuis en hij heeft heel zn kooi ondergescheten! Wel dun weer, maar beter iets dan niets. Nou ja, scheelt weer, nu hoeft ie geen laxatract en cisaral. Slim konijn.Eten doet iet zelf nog niet, heb hem net gedwangvoerd. Ging niet zonder slag of stoot maar het zit er in. Hij heeft me zelfs gebeten! Er zit in ieder geval pit in.

  7. toen ik het las dacht ik gelijk: EC! maar ja, ze krijgt al panacur. Als je bedenkt dat dit niet te genezen is en ze hier mee zal moeten leven, denk je dan dat het voor haar nog een fijn leven is? als ze er verder zelf niet mee zit en nog vrolijk en levenslustig is, zou ik haar niet laten gaan. Maar dat is een keuze die je zelf moet maken.

    sterkte.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .