Ga naar inhoud

Barney

Members
  • Items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Barney

  1. Barney niest veel maar het is onschuldig, zei de dierenarts. Rontgenfoto en alles laten maken. Barney heeft ook geen snot.

    Voor zijn weerstand is Olvarit worteltjes heel goed, zei de dierenarts. (Gespecialiseerd qua konijnen.)

    Kan ik dit naast zijn voer geven als snack?

  2. Barney niest al heel lang, kuurtje gehad maar het kwam terug (was nooit helemaal weg). Bodembedekking vervangen door kranten en handdoeken, maar dat niesen blijft.

    Sinds vandaag heeft 'ie ook een kale plek. Ik heb vrijdag pas een auto ter beschikking en wil dan naar de dierenarts. Maar even voor mijzelf... Maak me er zorgen. Weet iemand hier meer van?

    Hij luiert heel vaak, rolt vaak om, eet goed, rent soms rondjes, krabt wel aan één oor (lees op internet dat dit kan duiden op iets...)

    Bedankt alvast.

    Ik pieker me suf.

    Dit is de plek op zn koppie. Sorry voor de grote foto.

    IMG_20130828_WA0005.jpg

  3. Ik heb het zelfde als jij Stamper, maar niet los laten is geen optie. Die beestjes hebben dit nodig, lekker rennen. Hier wat tips wat bij mij langzaam aan gaat werken. Maar zoals je zegt; hormonen of iets dergelijks kan zo weer roet in het eten gooien.

    Als je je konijn zindelijk gaat maken, neem dan verschillende bakken. Vul deze met een product dat veilig is voor konijnen, zoals vulling op papierbasis of brandvertragende houtkachelsnippers. Gebruik geen kattenbakvulling-het is niet veilig voor je konijn! Kranten zijn ook niet veilig voor konijnen, want die eten ze misschien op. Inkt die niet op water- of sojabasis is, is giftig voor ze.

    Zet een of meer bakken in de kamer. Zet andere op plekken rond het gebied waar je konijn rondrent. en waar hij de plek uitkiest om zijn behoefte steeds te doen. Hoe meer bakken je hebt, hoe waarschijnlijker he is dat je konijn er een van zal gebruiken.

    Je kan je konijntjes vast naar buiten doen. Dit moet dan wel in een periode zijn dat er geen nachtvorst is. Hier kunnen ze absoluut nog niet tegen. Langzaam opbouwen is ook heel slim. Elke week gewoon dagelijks even naar buiten.

  4. Ik zou ze nog effies apart laten... Zegt mijn gevoel. De ram geeft dit zelf ook aan: stampen en wegrennen.

    Ivm hechtingen, bel nog even naar de dierenarts. Die heeft daar beter verstand van. Ik durf daar niks over te zeggen. Of weet iemand anders daar iets over?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .