Ga naar inhoud

Micky

Members
 • Aantal items

  603
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Statusupdates die geplaatst zijn door Micky

 1. Weet ik, alleen jouw mickey heeft een paar plukjes bij z'n koppie die Teun niet heeft. Mag je 'm ophalen van je ouders?

 2. Gefeliciteerd !! Klein vraagje, ben jij toevallig familie van Gert Krielaard of komt je achternaam vaak voor?

 3. Leuk zijn ze he, die vlekken. Ik ben ook helemaal verliefd op Teun en sinds kort heeft hij ook een vriendinnetje, Lola. Zij is grijs. Ik zal binnenkort eens wat foto's van haar op BB zetten.

  Wat erg dat je konijn overleden is maar 5 jaar is wel een mooie leeftijd en hij zal vast een gelukkig nijnenleven gehad hebben bij jou.

  Bedankt voor het compliment over mijn banner. Ik vind hem zelf ook erg mooi.

  Gr.

 4. Ik durf nog niet met een camera op haar snuffert. Ze is nog een beetje angstig. Morgen zal ik proberen foto's te maken en dan plaats ik ze op BB. Hopelijk foto's van het kleffe stelletje..

 5. Teun is ook een keistoer konijn !! Eigenlijk heeft onze DA de naam verzonnen want eerst heette ze Pleun. Tot de DA iets zag wat voedsters niet hebben en toen riep hij: het is een Teun.. Sindsdien is het dus Teun. Ik vind het ook een erg leuke naam. Heb je nog ideeen voor een voedster? Ik ben momenteel in het eerste uur van mijn koppelpoging en ze heeft nog geen naam.

 6. Hey Caroline, wat is het rustig vanuit jouw kant. Het valt me op dat je minder op BB bent de laatste tijd (of zit ik er naast?). Heb je het druk met je verhuizing of met de tweeling? Anyway, ik stel je opinie en adviezen altijd op prijs en ik zag je al een tijdje niet meer op BB. Hopelijk gaat alles goed in mooi Zwitserland.

 7. Heb je nog snel een mailtje gestuurd. Ik weet niet of je nog on-line bent?

 8. Ik heb je trouwens een mailtje gestuurd op je hotmail-account. Weet niet of die account nog gebruikt?

 9. Wij zijn een goed team zo. Nouja, jij iets kundiger dan ik natuurlijk.. :mdr:

 10. Hey, ik zat al te wachten op je uitnodiging. Jij bent toch bevriend met Anne&Zwiepje?

 11. Hallo, bij deze geaccepteerd. Mooie nijn & kat heb je.

 12. Hey Cindy, ik lees dat ik niet de enige ben die een uitnodiging heeft ontvangen maar ik accepteer 'm toch wel :he:.

  Nog gefeliciteerd met je 2e lamp & leuk om bevriend te zijn.

  Gr. Kim.

 13. Gaat prima hoor, alleen dat weer is niet zo. Ik heb behoorlijk last van mijn hooikoorts maar dat mag de pret niet drukken. Zoals bekend heb ik eindelijk mijn tentamen MTO gehaald dus ik ben helemaal tentamenvrij.. Ben deze week een beetje aan het rondkijken mbt solliciteren. Moet toch aan het werk straks..hihi

  Met jou alles goed. Lekker aan het genieten van de nijnen in de zon? Ik wist niet dat Anette aan het verhuizen was, is altijd zo'n gedoe.. Hopelijk verhuist ze niet al te ver weg. Laat maar weten wat jullie er van vinden & geniet nog van het mooie weer..

 14. Hey Loes, hoe is het met de rescue plannen of zijn ze overgewaaid? Als je liever alleen met Annette gaat vind ik dat ook prima hoor. Hopelijk verzorgt die fokker zijn konijntjes beter dan wij vermoeden. laat maar weten.. Gr.

 15. Is niet erg hoor. Ik snap dat Dolce prioriteit had. Wil je anders mijn berichtje naar Kaatje-Kim knippen, plakken en sturen naar Evee en Cindy? Hoeft niet meteen hoor, kijk maar.. Eerst Dolce verwennen.

 16. Hopelijk weet je ondertussen meer en zit Dolce weer lekker thuis bij Belle. Met Teun gaat alles prima hoor. Eet nog steeds moeilijk groenten, beetje kieskeurig. Ik heb het antwoord van Kaatje-Kim doorgestuurd. Heb jij nog iets gehoord van Evee of Cindy? Kan me voorstellen dat je de laatste tijd met Dolce in je maag zat.

 17. Hey Loes, Hoe is het nu met Dolce? Weet je al iets meer?

 18. Dankjewel, ik vind Teun ook superschattig. Ben helemaal verliefd. Ik heb 'm eigenlijk van vrienden gekregen als verjaardagscadeau omdat ik gek ben op dieren maar geen huisdier had. In het begin had ik mijn twijfels maar ben nu helemaal verkocht. Binnenkort studeer ik af en vind ik het eigenlijk noodzaak om voor Teun een vriendinnetje te zoeken. Als ik full time ga werken zit hij te lang alleen in z'n kooi. Helaas ziet vriendlief Teun als 'het is maar een konijn' dus hij moet nog overtuigd worden.

  Heb je nu al definitief gekozen voor Lilly? Die kleine is echt te schattig. Cira ook trouwens.. Als je daar ooit (verstandig) mee gaat fokken, wil je die kleintjes nooit meer kwijt.

 19. Euh, beetje off-topic maar. Maar toch blijft het een groot, fijn hok voor de nijnen. Ik heb het idee dat alle ras-BBers hun konijnen buiten houden of zie ik dat verkeerd? Komt natuurlijk ook omdat ze er meestal meer dan twee hebben. Teun zit lekker gezellig binnen en ik hoop dat ik van mijn vriend een eventueel vrindinnetje ook binnen kan houden.

  Alles goed met de uks? Op wie moet Bruintje nou rijden?

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .