Ga naar inhoud

meroke

Members
 • Aantal items

  1193
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Statusupdates die geplaatst zijn door meroke

 1. Hey, dat is dichtbij! Er zijn hier niet veel belgen en al zeker niet veel west-vlamingen :)

 2. Hey Loes, leuk dat je terug bent! Hoe gaat het met je? Hopelijk alles ok met jou en de nijntjes?

 3. dank je! Ik hoop dat de nijntjes er ook zo over denken :)

  groetjes

 4. we lopen wat vertraging op... :s

  het hok is geschilderd (soort olie), nu zaterdag word de ondergrond klaar gemaakt en dan kunnen ze in de loop van volgende week verhuizen!

 5. Hoi,

  Ik hoop dat de nijnen er blij zullen mee zijn! Ik zou ze graag komend weekend verhuizen maar wil het eerst behandeld hebben, er metalen strips op bevestigen en een oplossing vinden voor het trapje.

  Wel handig dat het bij jou tegen de zijkant bevestigd zit. Dat gaat bij mij niet aangezien de kant open is, en het trapje komt ook niet tegen de zijkant. Ik vind het daarom ook wat gevaarlijk, ze kunnen er langs beide kanten af vallen. Ik zoek nog even over een oplossing, of anders maak ik plateau's zodat ze kunnen springen.

  Bedankt voor de tip ivm de olie, lijkt me wel goed! Ik wil het in elk geval nog behandelen met iets , zo gaat het toch wat langer mee als je dat regelmatig doet. Ik zal eens gaan luisteren in de gamma.

 6. hoi anke, ik ben gisteren het hok gaan halen en het zit al in elkaar! (zie huisvesting forum), maar ik snap niet goed hoe het trapje werkt. Dat is gewoon een los onderdeel, kan het gewoon tegen de deur zetten, maar dat lijkt me niet veilig. Is dat bij jouw eraan bevestigd?

 7. even een update... zondag gaan we om het hok! Ik ben zo benieuwd!

 8. Hey! Het hok is klaar sinds woensdag, maar ik ben er nog niet kunnen om gaan, aangezien we vrijdag verhuisd zijn en dit heeft ons weekend opgeslorpt. Heel misschien vanavond nog, maar we moeten nog vervoer regelen. Onze oplossing die we in gedachten hadden gaat niet door. We zijn helaas afhankelijk van anderen om het hok te gaan halen. Het moet er zo snel mogelijk weg want hij heeft geen plaats meer om aan een ander hok te beginnen :s

  Ben wel heel benieuwd!

  Groetjes,

  Tine

 9. Hey Loes! Je bent terug! Fijn te zien dat je er weer bent. Hoe gaat het verder met je? En met de nijnen alles ok?

 10. hoi, alles goed? heb je jouw hok al? Ik ben benieuwd!

 11. Ja, ik heb 'n keertje een blog gemaakt voor mijn 2 schatjes ;) maar ik moet hem dringend aanvullen. Het is alleen zo druk de laatste tijd dat ik er niet meer toe kom... binnekort komen er wel filmpjes en foto's op :)

  Ik zal vanavond eens een kijkje nemen op je blog, nu moet ik eerst nog wat werken :)

 12. Hoe komt het? Zijn jou nijnen ziek? of misschien ben je zelf ziek? Volg het forum niet zo heel vaak, dus misschien heb ik iets gemist.

 13. Hoi, hoe gaat het met jou en de nijnen? Ik ben vorige week opnieuw met daantje naar de DA moeten gaan. Er is niet veel veranderd. Zijn oren zijn wel nog steeds ok. Panacur nog zeker 2 weekjes doorgeven. Volgende week gaan we de maten meten van ons nieuw huis, dan kan ik eindelijk een ontwerpje maken voor ons hok.

 14. Is jou nijn ook ziek? Ik ga donderdag aan de DA vragen of hij het eens toont hoe het moet, misschien kent hij nog een betere techniek :) Daantje weet nu wel wat er komt en het gaat dag na dag moeilijker. Ik vind het ook wel super dat het niet achteruit gaat, had al schrik voor meer symptomen van EC.

 15. hey, bedankt voor je berichtje. alles gaat relatief "goed", daantje is nog niet beter, maar ziet er ook niet slechter uit... donderdag heb ik een afspraak bij de DA.

  helaas gaat het toedienen van de panacur niet zo vlot meer. hij wil het niet doorslikken en dan loopt er veel terug uit zijn bekje... tis een beetje prutsen.

 16. Ik hoop dat je gelijk hebt!

  Je hebt trouwens een mooie afbeelding in je profiel staan! Jouw nijn heeft dezelfde mooie kleur als mijn daantje :love:... ze zijn wel wat verschillend in grootte :mdr:

 17. Daantje blijft er relatief goed uitzien. Geen verandering bij gisteren. Hij eet goed, drinkt goed, keutelt en plast normaal, hij is een beetje stil, maar hij is anders ook niet de actiefste van de twee :)

  We houden hem goed in de gaten. Gelukkig laat hij zich ook makkelijk beetnemen voor zijn panacur en AB. Snuffel hebben we ook meegenomen naar de DA, maar de DA heeft niet gesproken dat we ook haar moeten behandelen. De volgende keer moet ze niet mee naar de DA, tenzij er intussentijd toch iets mis zou zijn met snuffel.

 18. Hoi Sharon, net terug van de DA. Zoals je kan zien in mijn topic wordt daantje nu behandeld met panacur voor EC. Voorlopig doet hij het wel prima en is hij nog steeds even levendig als anders!

 19. Daantje zit er nog steeds met een scheef kopje bij, maar verder gaat het goed. Ik mag vanavond naar de DA.

 20. Bedankt! Ik maak me wel wat zorgen. Ben totaal niet bekend met dergelijke ziektes dus moet vertrouwen op mijn DA. Ik hoop dat ik er morgen langs kan gaan.

 21. Hoi,

  Ik heb hem nog een mailtje gestuurd maar geen antwoord gehad. We gaan binnenkort de afmetingen nemen van onze tuin in ons toekomstig huis, dan ga ik hem even opbellen om mijn tekening door te sturen.

  Ik hou je op de hoogte :)

  Groetjes

 22. je hebt prachtige nijntjes! leuke foto's

 23. Hey loes? Alles goed met jou en de nijntjes? toch niets gebeurt?

 24. Sorry voor het late antwoord. Inmiddels sleept de aankoop van ons huis wat aan en kan ik voorlopig nog geen hok kopen. Toch bedankt.

 25. hey, staat je hok nog te koop? Zoja, hoe is het hok binnenin? Is er een lade om schoon te maken? En kan het dak open? Het nachthok is dat enkel het kleine duurtje of het volledige dichtgemaakt deel?

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .