Spring naar bijdragen

Plumeau

Members
 • Aantal bijdragen

  2905
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Plumeau


 1. Na aanleiding van dit topic ben ik ook eens gaan kijken voor een leuk onderkomen wanneer mijn twee franse hangoren binnen gaan wonen en waar ze zich kunnen verstoppen. Ik vond dit bij chewies. Lijkt me erg leuk.

  Dat mandje leek me iets te klein voor twee.

  HAPPY house villa house 62x42x59cm (200407)

  volledig afritsbaar en opvouwbaar

  met apart binnendekentje

  100% polyester

  deken is wasbaar op 30 graden C.

  1072-200407.jpg

  Voor twee Franse hangoren.. whoh.. past makkelijk! :P Ik denk eerlijk gezegd dat eentje het er al krap in heeft.. :whistle2:

  Maar dit huisje is ook wel heel erg gaaf! Wat kost zo'n ding?


 2. Dat zegt niets.. de heer is hier ook veelll nieuwsgieriger.. de dame ook veel banger.. maar toen de "nieuwe" dame kwam had ze opeens wel een grote mond!

  Is jouw dame overigens gesterriliseerd? Die van mij was een echte rijder.. dus dat is wel gebeurt.. Op de heer rijdt ze nu niet meer.. maar op de "nieuwkomer" deed ze dat dus wel..

  Overigens is het contact tussen mijn koppel niet verslechterd na de koppelpoging.. Die zijn nog altijd even dik met elkaar.. Daar bleek gewoon heel duidelijk dat een extra dame niet werkte.. maar ik weet niet of dat altijd zo duidelijk is..


 3. Bij mij is het kussentje de klos.. Sloopkogel Zwabber heeft eindelijk ontdekt dat ook in dat kussentje van dat leuke witte pluis zit.. dus die wordt er geregeld uit gesleept in een poging het te mollen.. gelukkig maken ze van het huisje verder wel goed en veel gebruik.. jammer dan maar van dat kussentje.. stop er wel wat nieuws in als die ook op is.. :he:


 4. Zelf ben ik ook wel eens behoorlijk verliefd geweest op een extra dame uit de opvang, voor bij mijn koppeltje.. Helaas wilde het bij mij echt niet boteren tussen de dames.. Mijn dame is veel te dominant!

  Persoonlijk denk ik dat je best een poging tot koppelen kan proberen.. 2 dames + 1 heer zou opzich een prima combinatie kunnen zijn.. alleen in jouw geval koppel je geen heer aan 2 dames.. maar een koppel aan een dame.. dat wil lang niet altijd goed gaan helaas.. zoals Jasmijn al aangaf kan er eentje het derde wiel aan de wagen worden.. of zoals bij mij.. gaat de dame van het koppel op de vuist met de "indringer" je moet dus wel heel eerlijk tegen jezelf blijven.. als het niet gaat, dan gaat het niet.. vond dat zelf in eerste instantie wel heel erg moeilijk.. maar het is nou eenmaal zo!

  Ow.. edit: bedacht me net.. als je 2 dames (bijvoorbeeld twee zusjes uit de opvang) zou proberen te koppelen aan je koppel dan schijnt de kans van slagen groter te zijn.. maarja.. daar moet je natuurlijk wel de ruimte voor hebben.. en het zelf ook zien zitten natuurlijk..


 5. houd je veel ruimte over onder dan? en waar zet je hem dan neer??

  het lijkt me namelijk wel lekker voor ze buiten....

  zijn ze wasbaar?

  Er gaat inderdaad wel wat ruimte verloren... maarja.. ikzelf heb beneden een giga keutelbak staan.. dus in vergelijking daarmee valt het wel mee.. zelf zou ik hem dan in de rechterhoek zetten.. (daar staat bij mij de keutelbak..)

  Zelf heb ik hem idd buiten gezet.. Daar is toch wat meer ruimte..

  Bovendien kan je hem wassen.. op 30graden.. maar hij mag niet in de droger!


 6. Sorry hoor Lins.. maar dit gaat toch over Wilders/PVV.. ik heb het eens gecheckt.. maar "pvv verbod homohuwelijk" of "Wilders verbod homohuwelijk" geven geen bruikbare hits.. als je "homo's" intikt op de site van de PVV krijg je dit: http://www.pvv.nl/index.php?searchword=homo%27s&option=com_search&Itemid=

  kan het verkeerd interpreteren.. maar volgens mij is dat allemaal niet negatief.. Ze hebben zelfs een homo-woordvoerder bij de club.. Martin Bosma heet ie..

  Van mij mogen jullie alles over die man zeggen.. (dat haar!) maar het moet wel kloppen lijkt mij..


 7. dame! ik bestel vaker bij hay experts met een paar andere lieve dames :love: we hebben momenteel een bestelling van rond 200 euros staan met zo'n allen maareh bij ons volgende bestelling ben je van harte om mee te doen :yes:

  :yipi: Ik hou me aanbevolen! Voorlopig hebben ze hier nog voldoende voer.. maar als ik al die leuke/lekkere dingen zie, kan ik me haast niet inhouden om flink in te slaan.. :$

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .