Ga naar inhoud

Plumeau

Members
  • Items

    2.905
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Plumeau

  1. dame! ik bestel vaker bij hay experts met een paar andere lieve dames :love: we hebben momenteel een bestelling van rond 200 euros staan met zo'n allen maareh bij ons volgende bestelling ben je van harte om mee te doen :yes:

    :yipi: Ik hou me aanbevolen! Voorlopig hebben ze hier nog voldoende voer.. maar als ik al die leuke/lekkere dingen zie, kan ik me haast niet inhouden om flink in te slaan.. :$

  2. Ik heb al ervaren dat je natuurlijk wel even uit de windrichting moet gaan staan, ik spoot mezelf helemaal vol met die rommel in plaats van de planten hahaha...dombo.

    :rofl: gelukkig stond er de afgelopen dagen weinig wind!

  3. Plumeau hoe is de luizen situatie nu? Spulletje al geprobeerd?

    De luizen hebben de beentjes genomen! :yes:

    Heb een goedje bij het tuincentrum gehaald.. biologisch.. en het lijkt wel of ze in rook zijn opgegaan! :party:

  4. Het was ook niet echt als serieuze opmerking bedoelt.. ;) meer dat ze die dingen bij mij dus echt niet aanraken.. (de verse wel) en dat is dus ook niet afhankelijk van het weer.. :mdr:

    Maar dat van die groentes doe ik eigenlijk nooit.. kan toch niet heel erg zijn een koel stukje witlof o.i.d?!

  5. Het moet wel goed sterk wezen die oplossing, heel klein laagje water dat de brandnetels net onder staan en goed vol. En dat de hele nacht laten trekken.

    Ja.. de eerste keer was het inderdaad niet goed.. maar de keren erna wel hoor.. het water was gewoon groen geworden! :yes: Naar nix.. de luisjes geven geen krimp..

  6. Nou.. ik denk dat ik het maar officieel maak.. het brandnetel sapje werkt niet bij mij.. de luisjes lijken er niet van onder de indruk te zijn..

    Wasmiddel.. ja.. moet er vanaf te spoelen zijn... maar is dat wel goed voor je plantjes dan?

    Ik ga vandaag maar even naar het tuincentrum, van dat biologische spul halen.. dat moet wel werken lijkt mij!

  7. Tja.. dat is lastig.. m'n moestuin staat op de enige plek waar het veilig is voor Plumeau.. en dat is op het hok! (ze staan op het balkon.. dus de ruimte is beperkt) Tja.. daar zal het best behoorlijk in de wind staan.. maar zou niet weten waar ik het anders niet moet zetten.. tenzij! ik het hok verplaats.. en dat wilde ik toch al gaan doen.. misschien dat ik dat dan maar meteen even doe! :he:

  8. Nou ik heb nu het brandnetel "treksel" geprobeert.. en het lijkt niet echt te helpen.. ben maar weer wat spul aan het brouwen.. en dan maar hopen dat het weg gaat.. het is een echte plaag!

    Helaas zie ik hier nergens lieveheersbeestjes.. en ze oppakken vind ik ook niet echt een geslaagd idee.. ik vind die dingen doodeng!

  9. Sinds al een paar maanden heb ik mijn eigen moestuin.. alle kruiden en sla groeit echt als kool met dit weer... maar nu heb ik weer een ander probleem dan het laten groeien van m'n plantjes.. Bladluis! :grrrrrr:

    De kruiden en sla-soorten zijn voor de nijnen.. maar nu vroeg ik me af.. is het erg als ze samen met de verse kruiden of sla bladluis binnen krijgen?

  10. Meneer Jerom heeft hier net een ander menu dan mijn echtpaar.

    Jerom krijgt s'ochtends een klein beetje super trio biks van hope farms. Een volle hooibal, vers water..

    S'middags krijgt hij wat blaadjes witlof en een plakje winterpeen..

    En S'avonds weer een beetje super trio biks van hope farms.

  11. Was op zoek naar gedroogde kruiden (hadden ze niet........ zucht) en toen bleek dat ze tijdelijk tarwearen hadden! Die kon je bij de biks die ik ook voer krijgen, alleen had ik niks nodig. Toen mocht ik 'm zo hebben! :party: dus ik heb nu twee dolgelukkige nijntjes! :he:

    :party: Wat goed zeg! Toch nog gevonden dus..

  12. Had helemaal over dat tweede berichtje heen gelezen Plumeau!! Zal eerst nog eventjes hier kijken (waar ik naar school ga zitten ook genoeg dierenwinkels) maar ik hou het in m'n achterhoofd! Super! :D

    Geen probleem hoor! Ik hoor het wel als je het niet kan vinden.. :yes:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .