Ga naar inhoud

Bunnybest

Members
  • Items

    494
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bunnybest

  1. Ik ben op vakantie en er sliepen mensen in ons huis die ook de konijnen voerden. Vrijdag (vandaag) waren ze alleen weg dus ik heb een vriend van mij gevraagd om de konijnen te voeren. Hij heeft vanochtend rond 12 uur een hand biks, een pluk hooi, en een bak water gegeven. Mijn zwager zou ze deze avond weer voeren MAAR HIJ IS EEN KNEUS want hij had het gwn niet gedaan!! 'ohh ja doe ik morgenochtend wel' MORGENOCHTEND?! Reanimeer je mijn konijnen dan ook even?!

    Overleven ze dit? :( Ik weet niet hoe snel dat eten van 12 uur op gaat.. Mijn zwager komt morgen om 10 uur ofzo.. :(:( ik kan niet slapen zo. En nee ik kan op dit moment echt niks doen ik zit 200 km ervandaan. 

  2. Hoi!!

    Mijn konijn is nog steeds alleen.. helaas. Ik probeer echt zo snel mogelijk een vriendinnetje te vinden maar er komt telkens iets tussen.
    Genoeg daarover. 
    Ik dacht, konijnen kunnen alleen gehecht zijn aan een ander konijn. Maar toen ik vorig jaar 3 weken op vakantie was en mijn zussen op hem pasten, werd hij helemaal depri. Hij was sowieso heel erg sloom de hele tijd en hij had allemaal kale plekken.. soms at hij niet.
    Toen ik terugkwam was hij echt een stuk vrolijker volgens mijn zussen. En toevallig was de kale plek op zijn rug gevormd tot een hartje ;) 
    Dit jaar ga ik weer 3 weken weg, maar deze keer moet hij naar mijn opa en oma, ook nog een andere omgeving!! Ik ben bang dat het misgaat. Of maak ik me teveel zorgen?
    xx

  3. Ik was mijn konijntje lekker aan het knuffelen onder zijn oortjes, toen ik wat blaasjes voelde. Ik keek onder zijn oor, dus zegmaar uhm... als je het oortje omhoog doet, bovenaan aan de binnenkant, daar zaten wat bultjes. Beide oren. Moet ik meteen naar de DA gaan of kan ik zelf wat ondernemen? Of afwachten? Het zijn kleine bultjes/blaasjes.

  4. Hoii

    ik had een topic over mijn konijn die slecht hooi eet. (ik dacht ik kan beter een nieuw topic aanmaken want dit is toch wel een ander onderwerp)

    Ik heb nu hooi van mn opa, het ziet er goed uit! Vers en groen, maar duidelijk geen gras. Hij vind het heerlijk! Mooi goedkoop dus. Maar zijn keutels worden wat donkerder, kleiner en natter. Is dat wel gezond? Normaal heeft ie bruine, iets grotere droge keutels. Nu dus iets natter.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .