Ga naar inhoud

Iloveanimals

Members
  • Items

    1.859
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Iloveanimals

  1. Heb het net met appelmoes geprobeert. 1 konijn wou het wel de andere 2 niet. Nou kan ik een van de twee ook wel gewoon medicijnen via een spuitje geven maar de andere laat alles eruit lopen. Hij wil sowieso nooit uit mijn hand eten en is een moeilijke eter. Volgensmij krijgt hij niks binnen zo :/ 

  2. Vandaag ben ik met der naar de dierenarts geweest. Ze Konden niks zien of voelen aan de buitenkant dus hebben ze bloedonderzoek gedaan. Er  Was wel wat afwijkends te zien maar ze wisten niet wat. Er Wordt nog overlegt met een specialist en dan word ik Terug gebelt. 

  3. Happy en mika (twee voedsters) zittensamen. Mika zit nu in de puberteit e reid de hele tijd op happy. Als ze dan naar happy rent gaat happy heel erg knorren. Ze deed dit al een beetje en daar ben ik ook al mee naar de DA geweest maar het is echt heel erg als ze achter elkaar aan zitten. Moet ik weer naar de dierenarts?

  4. Ik ben net naar de dierenarts geweest. Ze heeft een klein beetje een dicht neusje maar niks ergs. Als het erger word moet ik terug komen en krijgt ze zalf. Even iets anders. Ik snap jullie reacties wel hoor en het spijt me als ik onbeleeft over kom ofzo alleen jullie moeten weten dat ik inderdaad nog afhankelijk ben van mijn ouders en ik dus niet zomaar naar de dierenarts kan gaan en ik het dus eerst goed moet overleggen. Ik wil niet dat jullie denken dat ik niks om ze geef en we gaan heus wel naar de dierenarts als dat nodig is. Als mijn ouders het niet nodig vinden ga ik zelf en betaal ik alles.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .